Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Always look at the bright side of life var det väl?

Just det, nu får jag allt skärpa till mig lite!

Hur skall jag förklara? Jag vill liksom inte att någon skall tro att jag inte är ledsen över min livssituation, det fattar väl alla att allt är jättehemskt och inget man önskar?
Därför känns det kanske lite avigt att sklriva positiva saker men det är faktiskt det jag ska göra. Jag ska fokusera positivt!

Min vännina sade till mig att hon hört ett ordspråk.
Det löd kort och gott: "Man kan lika gärna vara glad!" och så är det!

Jag har faktiskt 2 riktigt fina saker med att flytta från huset! För det första, när jag kom hem från jobbet i morse stod ett rådjur som vanligt och åt upp alla lökväxter i rabatten!

Som jag har varit förbannad på det här genom åren! Jag har tålmodigt och hoppfullt tryck ned så otroligt många lökar av alla de slag och de har tackat och mumsat! Grrrr..

Tänk vad få rådjur som egentligen bor på balkonger, jag kan bara ha tur där med en rådjursfri balkong till min lägenhet! ( Om ett råddjur trots allt kommer upp på min balkong lovar jag att blogga det med bild!)

Sak nummer 2: I dag har det snöat massor här hos mig. Det finns behov av och utrymme för massor av skottning här runt villan. Skitjobbigt!

I en lägenhet behöver man inte skotta, man kan stå i sitt fönster och se när fastighetsskötaren åker runt med en söt liten gräsklippar-skottare. Han till och med ler för att den lilla makapären är rolig att köra!

.....för att inte tala om alla äppelträd som någon annan framöver får klippa och allt gräs...

Tänk om jag kommer att sakna det?
...ja säkert i bland...
Nä, jag skall ägna all den tiden jag får över till att göra världens mulligaste balkong och sedan sitta där och läsa och slappna av alternativt umgås med vänner!

Nu kommer snart familjen hem. I kväll skall jag bara mysa med dem!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Det låter underbart att slippa en trädgård att rensa ogräs i och en gård att skotta snö på... däremot skulle jag nog sakna vår altan... att kunna sitta och lyssna på vårt porlande lilla "vattenfall" som förra ägaren fixat i slänten upp mot skogen.
Men jag är säker på att du kommer att få det helt kanonmysigt på din balkong, med massor av blomkrukor och mys.
K R A M! ♥

2008-03-24 @ 20:44:17
Postat av: annebelle

Klart man ska fokusera på det positiva. Har man orken till det så är det nog inte så illa. Din balkongdröm låter underbar. Och rådjur, grrr. När vi bodde i Balingsnäs ett år hade vi massor med rådjur på tomten. Som de smaskade.

2008-03-24 @ 21:23:08
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Nilla

Så sant man ska se det positiva..inte alltid så lätt men ..Keep on trying må så gott

2008-03-25 @ 07:58:03
URL: http://fnilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0