Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Härligt med semester....

Jag har tagit semester i dag. Inte för att göra något trevligt utan för att överleva. Låter väl dramatiskt men just nu känns allt för mycket för mig med allt som jag måste få i hamn.

Varför sitter jag då här vid datorn? Jo...bara 3 minuter för att samla ihop mig lite.

Det kanske inte låter så mycket för någon annan men på måndag kl 11.00 kommer nu äntligen fotografen som skall fota huset, det har ju tidigare blivit uppskjutet. Allt måste vara kliniskt undanplockat och strikt tomt!

Inte lätt när man bor i det med en barnfamilj kan jag säga!

Samtidigt pågår renoveringar i min nya lägenhet.
Just idag läggs golvet och det är en del med att organisera att tapeter och material finns på plats när gubbarna kommer.
...Eller åtminstone tänker jag mycket på att allt ska klaffa där borta också och min framtid...

Sen är det så att äldsta sonen fyller år på lördag och jag har hans presenter att köpa in idag också....samt förbereda för släktkalaset som kommer bli på söndag.

Jag är ganska utmattad rent generellt efter en så lång tid med stress och också rädsla.

Muntert inlägg det här blev då....
Egentligen borde jag inte blogga alls just nu när jag har det så här. Hoppas inom en månad återkomma med förnyad kraft  och livsglädje när livet normaliseras fast på ett nytt sätt.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Mycket klokt av dig att ta en paus från all stress och ta en semesterdag i dag. Försök att inte stressa så mycket hemma i stället (lätt sagt av mig...)
Jag "upptäckte" kent 2002 då jag bodde i Stockholm och deras Vapen & Ammunition släpptes - då var det ingen kul period i mitt liv och den skivan talade verkligen rätt till mitt hjärta. Då jag sedan såg dem live första gången på tältturnén 2005 växte min kärlek till dem ännu starkare och jag låter väl otroligt nördig om jag säger att jag i stort sett lyssnar på deras skivor "jämt", med undantag av Radio Rix och P3.
Jag hörde "747" för första gången i livet då live på Turné 19 (tältturnen) i ett stort tält i Stockholm och det var ett av mitt livs mest magiska ögonblick.
Svammel, svammel från mig. ;)
Kram och ha en skön dag!

2008-03-13 @ 10:13:17
Postat av: Tierra

Hej vännen !

Inte behöver väl blogginlägg alltid vara muntra... se bara på de allra flesta av mina ;-) Det är skönt att bara få skriva av sig, rensa lite bland tankar och funderingar...

Du är välkommen tillbaka med önskemål på bilder när du ser att det passar... är som sagt bara glad om de kan glädja någon annan också ;-)

Sköt om dig och ha en fortsatt bra vecka och en riktigt trevlig helg !

Varma hälsningar, Tierra

2008-03-13 @ 10:32:48
URL: http://filmjolk.blogspot.com
Postat av: syrran

Låter vettigt med en semesterdag!!
Blogg behöver ju inte vara muntert hela tiden tycker jag. Så ÄR ju inte vardagen heller.
Jobbar söndagkväll. Får höra när jag kan komma förbi med present.
Andas!

2008-03-13 @ 11:38:40
URL: http://mariasfotovardag.blogg.se
Postat av: Camilla

Svar från min blogg: Ja, men du - den historien känner jag igen. Den har du nog berättat förut. :) Då kanske vi var på samma konsert, vi var på lördagen 28 maj då och sedan var de så makalöst bra, att vi åkte till Karlstad och såg dem igen 10 juni. Vita konserten tror jag var något år före. 2003?
K R A M! ♥

2008-03-13 @ 11:55:01
Postat av: A

Jag tycker du har varit klok som tagit ledigt... Kanske skulle du behöva mer? Förstår att det varit mycket stress i ditt liv.... Vet hur det känns =/. Hoppas du snart får lugnt omkring dig vännen.... Många goa kramar =)

2008-03-13 @ 12:29:01
URL: http://amittilivet.blogg.se
Postat av: louise

fin blogg! ha en bra dag :)

2008-03-13 @ 13:33:32
URL: http://chicalouise.blogg.se
Postat av: Monika

Kram!

2008-03-13 @ 15:01:04
URL: http://kraka.zoomin.se/blogg.html
Postat av: britten

Nä jag håller verkligen med föregående...du har under så många månade gett energi till oss här ute så fattas bara att du inte skull få skriva som du säger "inge muntert"...sköt om dig riktigt nu, och andas..

2008-03-13 @ 16:05:35
URL: http://pyrobritt.blogg.se
Postat av: ejmis

Bra att du tog ledigt! Var rädd om dig, KRAM!

2008-03-13 @ 20:35:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0