Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

10:e Juni, nätbrynja på!

Nu känner jag mig glad och taggad, 10:e Juni blir det nätbrynja på hos mig! Har bestämt med lite nära och kära att vi ser Sverigematchen hos mig!
Alltid roligare att kolla fotboll tillsammans med likasinnade, blir mer känsla! Fler som vill komma? Finns det hjärterum...

Vad kul att EM snart drar igång!
I natt har det varit fotbolls-yra här på jobbet, ett minimum av jobb har blivit utfört...av några få då resten ville för allt i världen se på fotbollen!

Nu sitter jag pigg här mitt i natten... lugnet ligger här över firman och i natt hoppas jag det håller i sig hela natten.
I bland vill man jobba..ibland vill man softa.
Första natten i en serie är alltid skönt om det är lite lugnt men sen får det gärna vara ordentligt att stå i när man är "omvänd" för då går ju tiden så pass mycket fortare!
 ...men sådant styr vi inte över här hos oss, det är bara att hänga med i vändningar som sker!

Uppdatering kl 03.57....i sena natten:

Efter att ha sett på lite tv i natt med "Sacha" beslutade vi oss för att vi skall se "Borat" innan fotbollsmatchen hemma hos mig.
Några av oss hade inte sett den. Jag har sett den 2 gånger men kan se om den om humöret är rätt! I natt skrattade vi åt repliker och minnen från den. Jag tror att endera så hatar man eller så älskar man denna sjuka film!

Jag och B1 försökte också att titta på scener ur "Snickeriet" på Youtube som jag fått tips om men några nitiska hackers här på Firman har stängt av allt ljud på datorerna så ...hur skoj var det att bara läsa repliker och på läpparna? Här skall vi minsann inte roa oss!
Jag får kolla när jag kommer hem, tror att dessa kärleksfulla dokumentärscener kommer att vara helt i min smak!

Om en stund, närmare bestämt 3,5 timmar får jag åka hem till Bomull! Vill sova skönt, djupt med härliga drömmar!

Kommentarer
Postat av: ejmis

Sov gott och dröm sött! =)

2008-05-22 @ 06:03:28
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: A

Vad kul det låter att träffas så och titta på fotboll.... Ja, jag är ju inte ett dugg intresserad av sport men ändå ;) Hoppas ni får jättetrevligt i alla fall.... Vill bara säga att det är samma ängel denna gången som hjälpte oss med lägenheten.... En fantastisk människa......

Ha det fint vännen och tack =) Kramen....

2008-05-22 @ 06:13:23
URL: http://amittilivet.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Svar till Borthy: Du kan läsa om hur det hela gick till om du klickar på länken i inlägget. Visst är det hela väldigt märkligt? Vilken tur att det inte är tillåtet i Sverige.

2008-05-22 @ 06:40:18
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Mor

Så här säger man:

Sov sött, vakna blött eller

Sov gott och vakna torrt.

Vi måste sparka igång lillasystern. Är så trist då hon inte vill blogga i vanlig ordning.

2008-05-22 @ 08:06:16
Postat av: Ulla

Du ligger väl och snarkar som bäst nu L Sov gott!!!

2008-05-22 @ 09:03:23
URL: http://ulla67.blogg.se/
Postat av: Socrate

Vilken match i går sen!!! 15-årige sonen - ivrig Chelseasupporter - och jag satt och bet på naglarna över den spännande matchen. Vilket rafflande slut sen! Nästan synd att nån MÅSTE vinna en sån match...kunde gott delat på bucklan.

Att sitta hemma eller ett gäng nånstans där man visar idrott på storbild är toppen. Oj vilka fina minnen jag har från såna stunder. Har faktisk bloggat om den allra första såna stunden 1970 för en tid sen.

HA DE OCH TRIVS! vännen Socrate

2008-05-22 @ 10:31:24
URL: http://socrate.blogg.se/
Postat av: Mötley Annika

hej vännen ,jag bor ca 5 min gångväg från syster lizaloop !!! så nu e det på g med bergvärme här i mitt hus oxå,ska bli riktigt skönt ! jag ser oxå framemot fotbollen lite bärs och bra väder så e de ju perfekt... ha de så bra vännen kram Annika

2008-05-22 @ 13:21:24
URL: http://motleycrue.blogg.se/
Postat av: evans

Jag fick nog av fotboll igår. Svärfar kom över för att se ManU - Chelsea, vilket innebar att jag missade Grey's! Fnys :)

2008-05-22 @ 14:31:57
URL: http://evans.blogg.se/
Postat av: Helen

Hoppas du har drömt sött, låter som om din säng är helt ok ;)

Fotboll ja antingen gillar man det eller så är det hockey som gäller, får nog sålla mig till hockeygänget. Men hoppas ni har det kul när ni ser på alla matcherna hehe. Lär väl höra om det hemma iaf eftersom mannen o sonen kollar på typ all sport.

Ha en bra dag

2008-05-22 @ 15:08:10
URL: http://qristall.blogg.se/
Postat av: EsKa

När det gäller fotboll så brukar jag följa VM och EM och vissa andra "stormatcher". Kollade t.ex på CL finalen igår, det var ju inte dålig underhållning. :-)



En

Som

Kan titta på

Andra sporter än hockey också

2008-05-22 @ 18:22:47
URL: http://eska.blogg.se/
Postat av: amonym

Nätbrynja.....hihi och sådana där kalsonger med gylf!

Jag är ingen jättefotbolls fantast men när det drar ihop sig till EM och VM och OS då tittar jag också. Kanske jag dyker upp=) Var faktiskt i kungl huvudstaden på blixtvisit i måndags. Men det var snabbt upp, konferens och snabbt iväg igen som gällde.... jo, vi hann med en öl på en pub också=)

kram

2008-05-22 @ 20:48:14
URL: http://amonym.blogg.se/
Postat av: Jada

Borat är underbar! Jag kan komma på repliker o börja skratta för mig själv så försöker man förklara o har man inte sett filmen så fattar dom ju ingenting...

Jag har Sverigetröjan redo till fotbollen!

2008-05-22 @ 21:51:19
URL: http://jada.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0