Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

En av de sista nätterna och mina allra sista ord från villan.

Om några få minuter skall jag koppla ned och packa ihop den här datorn.
Det är min "stora" stationära dator som barnen skall få ha i sitt rum i min lägenhet. Den lämpar sig bra för World of warcraft och dyligt!

Till mig har jag tänkt att köpa en laptop som jag trådlöst kan glida runt med och t ex sitta på balkongen med slött och soft över en kopp kaffe och mysblogga mm.
..Undrar om det finns vattentäta man kan ha i badkaret... ;-D för där kommer jag nog hålla till mycket i framtiden!
... Fast inte bara, jag har mycket högre mål än så med mitt liv! Ser fram emot så mycket faktiskt!

Har också tänkt skaffa mig ett mindre skrivbord till mitt sovrum där den kan få vara till vardags. Någon som kan tipsa mig om en bra dator?
Jag är inte riktigt hemma på sådant här...
Vill gärna kunna fixa med foton i den, ha en del musik men i övrigt bara internet.
Vad kan man säga att jag har för behov då? Spela spel är inte min grej och inget barnen skall få göra på min!

I kväll har jag plockat ned hela stora grabbens rum i villan i kartonger, precis allt så det är helt rent nu förutom en säng som står mitt på golvet som jag ska sova i inatt.


Har tvättat lite överkast och mattor som J skall ha sen.
Händer inte så mycket spännande och party i mitt liv just nu men det kanske inte är så konstigt när man håller på att flyttar :-D...men snart skall jag ta hand om den delen av mitt liv också! Ser fram emot det!

När grabbens rum var tomt landade jag med övriga familjen i soffan framför tvn som fortfarande står på plats för att se på Sveriges vänskapsmatch tillika uppvärmning inför EM.
Det var en stillsam historia men ändå mysigt att titta, man liksom fick känslan av snart är det dax!

Skall avrunda med bästis Darrs ord som hon upprepar för mig i vått och torrt och som alltid är rätt! :
 "Man kan lika gärna vara glad!"

Fattar ni? Det blir väldigt okomplicerat om man bara köper detta rakt av!
 ...Och egentligen är ju livet på tok för kort för allt annat...


...Förlåt nu slutar jag... (världens vackraste sång!) ..men det är vad jag bryr mig om nu!

Kommentarer
Postat av: Kraka

Jag är ju nöjd med Lilla Gubben (LG laptop)även om han just nu blivit sjuk i något och ska forslas till doktorn imorgon. Torsten (Toshiba laptop som jag haft i många år är helt ok, men har inget mobilt bredband). Men helt klart kan jag rekommendera mobilt bredband om man bara ska ha ett abonnemang, jag har ju både mobilt och ett fast bredband. Men det beror ju på att vi äger en egen fiberlina där jag bor tillsammans med några andra brf i området.

2008-05-27 @ 00:51:54
URL: http://kraka.zoomin.se/blogg.html
Postat av: Junitjej

Kan du gissa vem som fyller 3 år idag?

2008-05-27 @ 06:32:01
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Camilla

Tjena! Nä, det blev inget bloggande i går. Storhandling på ICA, ute och fixade i trädgården lite och så dök Louise och Emil upp och vi satt ute och fikade i kvällssolen. I dag ska jag däremot försöka knåpa ihop något... men först ut och kika i affärerna en runda, har några 30%kuponger som måste utnyttjas i dag, bl a Esprit och Lindex.

Kloka ord från din kompis, det är något för mig att tänka på också - just nu tycker jag att det mesta känns som tuggummi och uppförsbackar... men "man kan lika gärna vara glad"! =)

Kram och ha en fin tisdag!

2008-05-27 @ 07:50:43
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: annebelle

Lycka till, Borthy! jag tror att du kommer att kunna gå vidare nu när flytten blir av. det kommer att gå så bra!

Jag har en Dell latitude som jobbdator, en laptop med 15 tums skärm. Bra storlek när man som jag jobbar både hemma och på jobbet, datorn är med överallt och ska ta liten plats. Dell är besvärligt eftersom de bara har egna återförsäljare, man kan inte köpa ens ett batteri på elgiganten t ex. Mannen har en HP laptop med 17 tums skärm. Han flyttar inte omkring sin annat än här hemma och då är det perfekt med en 17 tummare. Jag gillar nog HP bättre på andra sätt också. den är lite snyggare :-)

2008-05-27 @ 08:21:30
URL: http://annebelle.blogg.se/
Postat av: Mor

(Suck och snörvel och småsnyft)Gillar inte det som händer men hoppas att allt blir bra och att alla blir glada såsmåningom.Har väldigt svårt med min inre syn att se er villa tömd, där så mycket av liv funnits.Men det blir ju liv på andra håll istället.

Ovidkommande kanske, men jag har en helt fungerande 17" skärm över, dock ej platt.

Gotland i morgon och på torsdag.

2008-05-27 @ 08:59:36
Postat av: Jeanette

Kan varmt rekommendera att köpa hos DELL på nätet. Våra stationära och MIN nya bärbara är därifrån. Man har gratis tlfsupport där och när våra stationära kraschade hjälpte dom mig och vi pratar mååååånga timmar i tlf innan allt var fixat. Hur gulliga som helst. Det senaste tillskottet är då MIN bärbara - den e så fiiin och bra och trådlöst internet och man kan få den i olika färger. Jag tog dock mattsvart då jag var tvungen att ha den snabbt.

Den heter Inspiron 1525. De hjälper dig med vad du behöver av minne, RAM o allt det där om du talar om vad du skall använda den till. Du får gärna komma o titta! Klart slut från IT-support :-)

2008-05-27 @ 09:02:45
Postat av: sweetmama

Tjejjer kan!

Läser att du först kopplat ner en dator och sen kopplat ihop igen. Ser ochså ut i nästa inlägg som att du skaffat dig en laptop. Skulle jag också vilja ha så man kan flytta runt lite. Och ta med på semestern....

2008-05-28 @ 08:44:05
URL: http://sweetmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0