Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Ingenting hindrar dig, vad vill du bli då? :-D

Om det absolut inte fanns några gränser, inga som helst hinder, alla vägar är öppna...Vad skulle du i så fall vilja bli?
Plötsligt känner jag hur ambitionslös jag kanske ändå är?   :-D
Jag kan inte riktigt komma på?
Just här och nu får jag helt fritt bara flumma ut i drömmar...

Tänk tänk tänk....
Om man börjar uppifrån då? Lite pretantionslöst så där.... Gud????

Skulle jag vilja vara Gud?
På ren svanska... Nä, fy f...n! Vilket otacksamt chefsskap över världen!
Nog för att man skulle få en hygglig mängd bekräftelse från många, ja det finns ju till och med fanatiker och många skulle tro på mig...men alldeles för många tror inte....

Nej, det skulle verkligen vara ett magkatarr-jobb att stiga upp till varje dag och arbeta som Gud!
Dessutom för att göra det hela riktigt vidrigt så är ju firman jorden öppen dygnet runt och det skullle väl leda till att man aldrig fick någon ro i kroppen, eller ens 4 veckors sammanhängande sommarsemester!
...Det där med makt är nog inte min grej....

En halvtidstjänst med heltidslön som ordförande i MENSA då?
Kan det vara något för mig?

Jag skulle verkligen vilja ha en väl utvecklad njure, förstå saker, vara intelligent och allmänbildad ...men tänk vad trist att antagligen få gå runt och tycka att andra är fullblodspuckon och riktiga stolpskott!

Som det är nu är allt mycket trevligare, att jag tycker att de flesta männniskor, på olika vis är fina värdefulla bekantskaper som ger stor glädje att samtala och umgås med! Det är nog skönt att bara vara normalbegåvad trots allt!

Allra lyckligast är man troligen som ordentligt under begåvningsgenomsnittet, i ett bekymmerslöst gjädjefyllt liv utan krav men, nej, det känns ändå inte som ett alternativ, i varje fall inget drömjobb att jobba på skyddad verkstad eller vad det kan heta :-D ....men jag tror de som arbetar där är lyckliga!

Men lovordad och prisad filmstjärna då? Julia Roberts värsta konkurent?

Nej, tyvärr, inte det heller, jag skulle inte vilja vara kändis, tänk att aldrig få göra sina egna misstag, skaffa sig livserfarenhet, kanske göra fel eller bete sig fel, bara vara mänsklig utan att det 2 timmar senare ligger ute på Youtube!

...Skulle säkert få prestationsångest också....lida svårt av en finne i pannan....för att inte tala om att behöva kyssa eller ännu värre, ha fake-sex med av andra utsedda arbetskamrater på jobbet och i bland behöva glida runt på jobbet i bikini! Huvaligen, jobbiga tanke!


Kanske är det för att jag redan har ett arbete som jag verkligen älskar och som känns så meningsfullt, varierande och engagerande som jag inte direkt kommer på något som skulle passa mig bättre?

Det kan kanske tyckas ambitionslöst men jag tror helt enkelt jag är så lyckligt lottad, en av troligen ganska få människor som finner stor glädje i sitt arbete utan att brinna ut.


Jag trivs verkligen med mitt jobb, min Firma och mina kära arbetskamrater som betyder så mycket för mig! Jag tycker alltid att det är kul att trava i väg till vår verkstad även då den är så långt i från skyddad som man kan komma!
Jag tror helt enkelt jag är en väldigt lyckligt lottad människa!

Nu ska jag bara tänka vidare på det här, fundera mera, gå ned i ambitioner lite ;-D och fundera ut mer realistiska drömmar och ambitioner för en rik fritid och ett fortsatt härligt positivt liv!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Ha ha... vilket annorlunda inlägg. :)

Jag skulle inte heller vilja vara gud eller filmstjärna - men visst skulle man kunna tänka sig att få så mycket pengar att man kunde jobba halvtid. Tänk att jobba varannan vecka, det vore en dröm det... och sedan få ägna den andra veckan åt må-bra grejor och förbättrad livskvalitet. =)

Angående gårdagen, jo jag blev piggare i går kväll - sedan somnade jag sittande framför TV:n och i dag är jag lika trött igen. Skönt med helg snart! =)

K R A M! Skicka gärna ett litet rapportmail - jag är nyfiken! :)

2008-05-16 @ 15:08:40
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Borthy till Zingomorn!

Låter helt underbart, Vill!

( Någon annan har den signaturen du skrev under i dag så jag publicerar inte din kommentar för att undvika missförstånd ;-D! Mycket Kram

2008-05-16 @ 15:11:08
Postat av: amonym

Känner som du.....trivs kanon med mitt jobb. Ibland brukar jag tänka att om det ändå vore lite enklare.....men då undrar jag om jag skulle tycka att det var lika roligt. Det är ju liksom det svåra och komplexa som gör det hela spännande och oförutsägbart - och det gillar jag. Fast halvtid för heltids lön lät ju inte så dumt=)

kram

2008-05-16 @ 16:03:11
URL: http://amonym.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Svar till Borthy: Bilden på fåren är tagen i Lerum, en bit utanför Göteborg.

Ha en trevlig helg!

2008-05-16 @ 16:10:11
URL: http://junitjej.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0