Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Jag vann på positiv inställning!

Hur skall man sammanfatta gårdagen då? Jag är i varje fall jätteglad att jag redan på morgonen fick klart för mig att jag kunde välja att göra glädje av dagen och jag gjorde det.

Naturligtvis stod det "storstädning" på mig även igår på Firman...utgår från att de tycker att jag har sådana extremt välutvecklade kvalitéer på att storstäda att de med glädje väljer att lägga min kompetens på det nu när det verligen får komma till uttryck....

Det var ändå lite mindre trista uppgifter mot i förrgår, mer rodda om bland redan befintliga "order" så att städnigsarbetet kunde fortskrida...och sådant, små omorganisationer är jag inte rädd för eller tycker är för besvärligt när jag sätter den sidan till, det är mer en sport att göra det bra!

När det blev eftermiddag blev det min tur till utvecklingssamtal med nya chefen.
Jag har bett i det oändliga att få skjuta upp det och medvetet inte tagit någon kontakt med henne då jag inte känt att jag under den här tunga tiden i mitt privatliv  kunnat göra mig rättvisa, ville inte hon skulle få "fel" intryck av mig.

Jag tycker själv att jag normalt är en person som är energisk, engagerad och motiverad på jobbet men den mina arbetskamrater sett senaste året har vatrit någon som gått på autopilot.

Jag har hela tiden känt att jag efter lång och trogen tjänst på firman fått vara i den här fasen av mitt  liv utan att jag behövt be om ursäkt, de har förstått vad jag gått igenom och jag har haft så fint stöd ...men den nya chefen kom i januari och jag ville bara ha skygglapparna på, garden uppe, inte komma i samspråk med henne förrän jag var åtminstone lite på banan igen.

Som sagt, på eftermiddagen var det dax och jag kände det gick bra med samtalet, jag förklarade hur mitt liv sett ut och vad jag kännt och jag berättade om vem jag är och hur mina fortfarande ändå ganska små mål för kommande år ser ut men också om den personliga utveckling som jag själv anser mig genomgå och känner mig stolt över.

Jag tror att både hon och jag fick en första kontakt och kände oss nöjda. Jag känner mig glad  över det.

Åkte hem och belönade mig med att sätta mig med en bok på balkongen i solskenet. Jag somnade som en stock och vaknade nästan en timme senare isket röd i ansiktet.
Moi? Somade jag?  Börjar det komma avslappning till mig?
Så gärna men jag får vänta med det till Söndag efter helgens flytt.

Nu tror jag mina kollegor är på Tallinkryssningen. Hade varit kul att vara med men flytten måste gå före den här gången.

Fick hjälp att sätta upp mina gardinstänger innan vi åkte till villan och packade mer.....

När jag kom hem från packningen började jag sätta upp de nya gardinerna, vita panelgardiner men tyvärr...det känns inte alls rätt, känns som kontor så jag kommer troligen riva ned det jag satt upp och lämna igen det fortfarande oöppnade till IKEA. Gör om gör rätt Borthy!

Fick innan sängdax ett viktigt telefonsamtal. Försiktig ventilering av tankar som egentligen inte existerar.
.....Man får se tiden an och fundera på hur man ska gör sina val.
Tankar som man måste skydda sig emot.

Den som lever får se...och det tänker och vill jag göra, alltså leva fullt ut! Tids nog får man ändå testa på att vara jordgubbe som far min brukar säga!

Kommentarer
Postat av: Lizaloop

Ha en trevlig helg!

Kram

2008-05-30 @ 09:48:20
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nu är det han som petar och mäter som har en ovanligt positiv kommentar om en yttepytteliten sak som gladde mig att beskåda.

I stycke 7 använder du ordet "dax" och skriver det som det uttalas och inte som det stavas, vilket även jag gör på bloggen och i sms. Har dock haft vissa betänkligheter över detta, då jag ju som känt är en Petimäter, som absolut ska stava rätt och använda alla erforderliga mellantecken även i sms och blogg...Nu fick jag skriftligen ett bevis på att fler gör som jag och då kan det ju'tte va helt galet - DETTA VAR GLÄDJANDE!'



Lycka till med flytten i morgon! vännen Socrate

2008-05-30 @ 12:08:33
URL: http://socrate.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0