Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Lite vardag under nattjobb..

Eftersom jag faktiskt är på banan igen skall jag ta och berätta det lilla jag pysslat med de senaste dygnet också.
I går monterade jag ned matbordstolarna och bytte tyg på sitsarna till vitt i stället för det mörka som var. Bättre vitt än mörkt till dess jag hittar något jag riktigt gillar! (Jag har väl berättat att jag flyttat det stora matbordet och alla stolarna till min lägenhet förra helgen?)

När grabbarna kom hem åkte vi en sväng till en spelaffär och de köpte hett efterlängtade spel de sparat i hop till med mådnadspengen.
A köpte Guítar Hero 3 till Wii och E köpte någon Ninjahistoria till Playstation 2.

(Mina grabbar spelar inte så speciellt jättemycket, jag känner mig inte orolig att de skall fastna i sådana här aktiviteter, de spelar mer på en roa-sig-nivå!)

I dag då när jag vaknade? Hmm... kände mig bara glad över att ha sovit!

Åkte till granncentrumet för att kopa en present till en arbetskamrat.
Jobbarkompisarna hade bestämt vad det skulle vara och med min vana trogen och tur hade det från och med i dag blivit halva priset på just denna fina present så jag köpte till "extra extra" också!

Sen råkade solen skina och jag vara glad så jag råkade köpa ett par Bondelid- (bad)-shorts, några bas-t-shirtar och ....ett par nya G-star-jeans.
Egentligen skulle jag kolla efter ljusa sommarjeans, lite ledigt slappa men hittade inga... men så låg de där, G-staren och bara sade till mig:
Ta mig, de du har börjar sitta på tok för löst, du måste gå ned i storlek! ...och ja visst, jag höll med!


Har nog utan att tänka på det gått ned något kilo på senaste? Inte för att det gör något men jeans är inte så snygga när de fladdrar på oss tjejer tycker jag! (Jag köper så gärna nya jeans om de börjar fladdra på mig ;-D ...så sällan det händer bara!)

Blev till slut lite irriterad på killen i affären för han var så jäkla på, han sade att precis alla jeans var såååå snygga och satt perfekt!
Jag försökte lära upp honom och sade: Jag fattar att du tycker allt är skitsnyggt här inne men du måste ju kolla på hur det sitter på kunden, var ärlig och objektiv annars får jag ju inget förtroende för dig!

Jag hade gladeligen köpt 10 par jeans där inne om de suttit 100 % rätt men det var bara 98 i bland och då skall man dra öronen åt sig! Jeans är viktigt, nästan det viktigaste klädesplagget för mig!

Här i stockholm är det varmt och solen skiner. Blir pizza och ett glas vin i kväll sedan bara att arbeta med att tömma vinden totalt!
Lite varje dag nu, så kommer det snart vara klart!


(Jag är ganska stolt över kvalitén på bilderna i detta inlägg ... :-D)


Kommentarer
Postat av: Ströbaek

TACK! för bilderna... tack, tack, tack.

2008-05-24 @ 09:56:05
URL: http://pontusstrobaek.blogspot.com
Postat av: annebelle

Emotionally yours är en höjdare. Skickar en länk till O'Jays version på youtube:

http://youtube.com/watch?v=NJTOV94w-uk

Tack för gratulationen! Jag valde I wan't you, men det är hugget som stucket vilken man tar, han har skrivit så mycket bra. Men min favorittext av Dylan är Forever young.

2008-05-24 @ 11:27:34
URL: http://annebelle.blogg.se/
Postat av: britten

jag vill också ha just dom jeansen...vill vill vill vill..var in i dag och tittade på drottning gatan men hade " kungen " med jag jag orkade inte prova ..ska gå i moron ..och visst är det så att jeans måste sitta perfekt ..annars " måste " man köpa nya....shortsen så också fina ut...ha en fin kväll...det blir en ensam och lugn för mig

2008-05-24 @ 18:23:30
URL: http://pyrobritt.blogg.se/
Postat av: amonym

Åh vilka snygga shorts!!!! Vill ha!!!! Håller helt med dig om jeans! Vi har en fantastisk kille i vår jc-butik. Man går in och säger vad man är ute efter han gluttar på en från alla hålla plockar fram ett par och poff - perfect! Älskar det! Så skönt!

kram kram

2008-05-24 @ 19:53:18
URL: http://amonym.blogg.se/
Postat av: Camillsan

Å, snygga jeans! Är det såna man ska ha nu? =) Jag är lite off där, köpte ett par Fornarina som jag gillar skarpt, men de där har jag aldrig sett. Måste ut och prova jag också, de såg superfina ut. Snygga shorts också!

Kram!

2008-05-26 @ 08:22:38
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0