Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Vill avskaffa PMS!

Om det är något vi kvinnor borde kämpa tillsammans för att bli jämlika männen på så är det det här med PMS! Vill verkligen också slippa! Männen vill nog också slippa  PMS hos kvinnor skulle jag tro!
Vilket elände det är!
Åtminstone för mig och för många tjejer/kvinnor jag känner.
När det började närma sig, alltså i förra veckan då dras man utan att man fattar det och kan tänka bort det logiskt  ned i ett negativt tänkande.

Jag är ful, oattraktiv, ganska dum i huvudet och alla snackar antagligen skit om mig!
Det finns inga gränser för hur urkig man är och oduglig! Ryggen kröks och man spottar tyst gift på sin omgivning med ögonen!

När sedan mensen väl kommer så lyser solen på en igen och man kan utan att blinka klä av sig naken i provhytten och prova bikinisar och inte alls vara så pjåkig trots otränad och vinterblek!!

Man är inte så tokig trots allt, till och med en ganska bra människa och man kan se klart och tydligt att ens förra vecka var en klar och tydlig PMS-vecka!

Jo, jag tänkte på det. Påminn mig sedan när jag håller på och flyttar och är som ömkligast att livet inte är så pestigt! Jag vet ju redan nu att jag har PMS då! :-D

I går var en trevlig dag. Jag satte på morgonen på mig stegräknaren och hade stora avsikter att passera 10 000 steg lätt som en plätt.
Åkte en sväng till ett närliggande centrum och tittade lite i affärer någon timme.

Kl 13.00 skulle vi infina oss på ett öppethus hos en släkting som fyllde år. Vi hade så trevligt där att klockan plötsligt var 21.30 på kvällen och vi var tvungna att åka hem! Det var ju inte direkt planerat att stanna så länge som det blev!

Detta ledde till att det inte blev så många steg, satt mest på rumpan och snackade med massor av folk! 4480 steg på hela dagen! Så lite har jag nog aldrig gått!

När jag vaknade i morse sken solen och det var riktigt varmt och härligt! Tog genast på mig gå-skorna och travade över till syrran för att höra om hon skulle med?

Vi gick i ett underbart sommarväder 8000 steg!
Skön start på dagen. Sedan åkte vi en sväng med lillgrabben till närakuten då han ramlat ned från studsmattan och handen svullnat upp och blivit blå i handflatan.
Doktorn var dock inte så pjoskig, en finsk dam som tyckte han kunde bita i hop, det läker!

Ja, efter det har det hunnit bli lunch och eftermiddag. Nu ska jag dra en sväng till ett nyöppnat Willys, bara ca 5 minuters bilresa från mig!
I övrigt blir det nog en lugn eftermiddag innan jag börjar jobba i natt!

Nu kanske det inte blir så mycket skrivet på några dagar då i morgon blir en sovdag och på tisdag håller jag och T kurs för kollegor i barn-HLR igen.
Direkt därifrån drar vi ett gäng från jobbet iväg på blåljuskryssning vilket skall bli jättekul! Men sen, sen är jag tillbaka ordentligt igen! ...men jag kanske hinner blogga lite innan vi åker!

Kommentarer
Postat av: Mor

Phu, att det "bara" var PMS! Trodde både syrran och Du skulle "ta repet" vilken sekund som helst.Efter att ha läst era bloggar igår gick även jag ner på knäna och trodde att även jag hade PMS, men det är ju helt omöjligt numera. LYCKLIGA JAG!
Nästa gång behöver ni väl inte ha det på samma gång, man tror ju fan är lös. ;-))

2008-05-04 @ 15:14:15
Postat av: Camilla

Härligt att höra att du är på G igen och det var ju kanonbra timing ändå, att du slapp vara PMS-låg på blåljuskryssningen. =)
Vilken härlig långpromenad ni gick i förmiddags. Jag har varit helt inaktiv på promenadfronten i dag, men gick/joggade med pappa i går förmiddag och med honom i spåret går det inte att "maska". I dag tog jag vilodag. :)
Ha en supertrevlig resa om vi inte "hörs" innan!
Kram!

2008-05-04 @ 20:22:48
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: annebelle

När jag läser din mammas inlägg ser jag att det finns fler fördelar med att bli äldre än att man bara blir snyggare och klokare! PMS bye bye! :-D

2008-05-04 @ 21:43:47
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Socrate

Petimätern noterar:
Hittade det lilla härliga ordet "URKIG" i andra stycket. Himla skönt ord men känslan det beskriver kanske bara kan upplevas av en kvinna med PMS???
...möjligen en lätt förkyld man också...
Angående den finska doktorn: Vågar man överhuvud taget anlita finska doktorer - eller norrlänska - då just dessa folkgrupper har ett "vaddå hål i magen? - jag kan kasta in hatten-rykte" ???
"Du ska härda ut och ta det som en man" går ju inte i riktigt alla lägen...
Hoppas sonen tillfrisknar snart.

Ha de gott säger vännen Socrate

2008-05-05 @ 09:22:17
URL: http://socrate.blogg.se
Postat av: sweetmama

Hmmmm..... Pms
Du menar det där humöret som går ut över oskyldiga som man ångrar när det redan är för sent. Och värken som gör att man nästan mår illa.

Som ensamstående mamma ville jag inte att mina barn skulle behöva bo ihop med en sån som förvandlas så en gång i månaden.

Löste det hela med P-spruta, så nu är det sagt och så har jag gjort ;o)

2008-05-05 @ 23:35:29
URL: http://www.sweetmama.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0