Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Motion vecka 36!

Måndag: (Sovdag efter nattjobb, kort dygn) 5021 steg. Vilken bragd!

Tisdag:
En timmes instruktion i firmans gym. Köpt välpumpad Boll. 15.602 steg.

Onsdag:
En stunds trevande bekantskap med Pilatesbollen. 8573 steg.
(Inte hunnit promenera så mycket).

Torsdag:
70 minuter i firmans gym ikl. 4 km löpband 10 km/h. 15.064 steg.

Fredag:
13.876 steg.

Lördag:
5.691steg...(tittade på fotboll på tv...det gills va?)

Söndag:
13.526 steg.

(Man kanske inte direkt säger wow, vilken människa! när man ser ovanstående men det är ändå bättre med lite än inget alls.)

Kommentarer
Postat av: Andreas

Allt över 7000 är plussteg att glädjas över. Bättre att tänka så än att sörja de steg man inte gått. Då blir stegräknaren lätt att bära.



Sprang milen på ett grymt skönt spår igår. Sen tog jag ett snabbt varv på 2,5:an medan fästmön sträckte ut sina muskler. Benen blir glada av farten.



Uppfann förresten en löpträningsmaskin igår... lite som golftränaren i ofrivillige golfaren...



Målet är 9.52 på 100 meter innan 2013 (sen är jag för gammal).



Ha en bra vecka och skön träning



Andreas

2008-09-08 @ 18:07:38
Postat av: pappa B

Hej min lilla kompis. Kul att det svänger om gumman. Duktig tycker jag att du varit i veckan och plockat ihop en massa extra steg. Själv har jag återgått till soff-potatis-läget, då allt slit inte gav det resultat jag siktade på. Men....jag skall på det igen om några dagar. Kommer att köra med min fruktmetod som ALLTID fungerat. Givetvis håller jag igång så det ryker ur öronen, men det räcker tydligen inte.

Herregud vad jag blev glad när jag såg att du varit inne på min blogg. Trodde ett tag att du flyttat till annan världsdel eller skapat en eldig förälskelse som tog all din tid. Phu, jag vill se dig nästa jämt förstår du det.



Egypten ja, Egentligen finns det ingent speciellt, allt är ju nära nog speciellt där nere. Men...vill du se något som vi inte kan se i Europa så skall du besöka Zoo i Cairo. Senast jag var där så högg lejonen i järngallren så det ekade i hela stan, allt är vilt och det är egentligen ingen trevlig, men mycket annorlunda upplevelse, att besöka den här djurparken. Borås och Kolmården blir ännu bättre efter ett besök här. Pyramiderna och lejonskallen måste man givetvis se och den heliga floden som är så skitig att du förmodligen kan promenera på vattnet.

Hör av dig igen

Kram

bantarfarbrorn i Väst

2008-09-09 @ 10:27:52
URL: http://www.ojohan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0