Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Hes men glad efter karaokefest!

Mitt i natten på firman igen.

Igår var en bra dag på alla sätt.

På morgonen var vi ju och simmade och det gav ordentligt med energ, jag började städa och fixa hemma vilket jag inte varit så ambitiös som jag önskat den senaste tiden.
Kände verkligen för att bara vara själv! Tittade på båda filmerna.

På kvällen åkte jag på karaokefesten hos kollegan C.
Det var knytis och jag hade med mig en stor pastsallad som jag gjort på em. Det blev en lång och trevlig natt och jag sjöng säkert lite mer än vad jag borde men det är ju så roligt!

I dag är jag lite hes men det var det absolut värt! En mycket mysig kväll!

När klockan var halv sex på morgonen somnade jag hemma hos C. Eftersom hon har många barn och ombyggnationer pågår och alla rum var upptagna sov jag i samma rum som henne och hennes kille T fast inte direkt melan dem i dubbelsängen utan på en madrass på golvet i fotändan.

Han snarkade våldsamt och jag fick lov att vrida om hans stortå mellan varven för att få tyst på honom. Undrar om han vet om det? :-) Jag har ju mina sömnsvårigheter och snarkningar är inte min specialitet men jag börjar vänja mig att sova hemma hos dem, det är så trevligt att vara där i liv och rörelse.

När klockan var 11.00 ringde klockan och det var dax för oss att åka och städa klart festlokalen och plocka ihop utrustningen. Behöver jag säga att vi var trötta?

Efter det åkte jag hem och sov som en baby mellan 13-18.
Tog ett bad och infann mig strax efter 19.00 hemma hos ETL på middag. Hon hade gjort otroligt god biff med mosarella och till det en brockoligratäng. Mums! Massor av levande ljus och på det en stor portion tjejsnack.
Tyvärr var det bara att åka därifrån när klockan blev 20.30. Dax för nattjobb.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0