Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Stövlar och kändis-o-tätt hemma hos mig!

Jag vill bara påminna om en sak...
Jag lade till en länk i mitt förra inlägg om hur man gör vanlig hjärt-lungräddning. Sådant vi alla bör kunna. Snälla, gå in och läs det inlägget!

Nu till ytligare saker! I dag har jag varit ute och shoppat! Blev bland annat ett par stövlar! Jag hatar att köpa skor men man måste ju ha det.
Dessa blev det...och de grönrutiga strumporna från Åhléns...och en svart kort kjol....

 

Idag har jag också röjt av balkongen och förberett den för vinter. Dystert men sant. Skönt att det är gjort. Alla möbler står nu prydligt i källaren.



Nu blir det myskväll med sönerna och lite kompisar till dem. Jag hyrde en film, Johan Falk "Vapenbröder" som jag tänkte se innan eller efter Idol.
Om någon undrar hejar jag på Erik i Idol!
Vilken snubbe! Han är grym!

...Och för att göra er riktigt fundersamma kan jag säga att den unga grabben faktiskt har (eller åtminstone hade) ett kort på mig i sin mobil och han har faktiskt hört mig sjunga så mellan oss råder ren och skär 2-vägs-kommunikation! :-)

Han var faktiskt inte så långt ifrån att käka middag hos mig med våra gemensamma vänner förra helgen men av någon outgrundlig anledning prioriterade han sin flickvän kvällen innan han skulle in i Idol-livet så det blev inte så! Man måste ju få skryta lite, det är normalt inte så kändistätt här hemma hos mig och han var ju nästan här :-) !

Kommentarer
Postat av: Mor

Gillar ditt sätt att skriva på, det är ofta väldigt kul att läsa.

2009-10-02 @ 17:57:28
Postat av: Mor

Verkligen raffiga stövlar!!!! Trodde aldrig att jag skulle få uppleva att se dej i sådana raffiga saker.

Mina minnen av dej och din mormor är fotriktiga lågklackade ganska fula skor.

Men jag tycker dock att det är mera rätt för foten att gå i dom sistnämnda, trots tråkigheten.

Själv HATAR jag att behöva köpa skor. Det är bland det tristaste jag numera kan råka ut för och det beror nog på att jag har svårt att komma ett par snygga dojjor.

2009-10-02 @ 22:18:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0