Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Bättre att frysa i ett tält än att tälta i en frys!

Har nu kommit åter i vardag efter en eftersläntrande skön semestervecka.
Jag är sugen på att blogga men vi har ju ännu inte fått till Internet eller tid hemma så jag kan inte lägga in bilder än.
Ska blogga lite bilder så fort allt det ordnar sig.



I måndags för en vecka sedan åkte jag och barnen över till Strömstad efter att ha stannat till halvvägs hos Darr och ätit lax och sedan packat in henne och hennes barn i deras bil så att de också följde med!

Vi var väl förberedda med regnkläder och pressening till att ha under tältet...ja ni vet allt som behövs för att tälta i regn.
Vi har ju aldig tältat i annat väder så i år var vi ordentligt taggade att ta emot semesterregnet!

Jag sticker inte under stol med att det var tufft för mig att ensam köra bil 50 mil, det är jobbigt och på slutet tog jag i stort sätt draghjälp av Darr. Jag som brukar tycka 30 mil är riktigt långt att hålla sig alert på.

Första dagen bara slappade vi på campingen Daftö som var 5-stjärning och hade pooler så att barnen var sysselsatta. Det regnade inte!


Nästa dag...har nästan redan glömt, vad gjorde vi?
Vi åkte in till Strömstad och promenerade runt tror jag.

Jag var så otroligt allergisk så att min dag gick som i en dimma. Jag tog allt receptfritt som fanns på apoteket och det gjorde mig så trött bara.
Under sen eftermiddag sökte jag läkare och kom till en snäll farbror som skällde på mig att jag var så illa medicinerad... pinsamt!
Jag somnade i vänterummet sittande av alla saker jag tryckt i mig innan.
Han skrev ut lite fina saker och jag återuppstod och såg åter glädje!

Nästa dag kom då äntligen regnet som vi väntat på. Det stod som spön i backen men vi tog glatt på oss regnkläderna och åkte de 10 milen till Djurparken "Nordens Ark".

Vi inlede med lunch där och promenerade sedan runt i många timmar och tittade på djuren. Väldigt fin park trots regn.


Nästa dag var det dax att packa ihop och börja återresan. Solen sken från en klarblå himmel så vi åkte först ut i Strömstads skärgård och låg på klipporna och njöt av sommarens sista semesterdagar.

Sedan åkte vi de 20 milen hem till Darr.
Vi handlade mat och sedan tog Darr och jag en 5 km lång stavgång i raskt tempo. Skönt!
Längtar till att mitt normala liv innehåller det igen och inte bara stressen med allt med flytt och renoveringar. (Vi ser ljuset i tunneln nu men jag återkommer till det!)

Nästa morgon väckte Darr mig kl 8.00. Innan barnen kommit till liv gick vi ytterligare 5 km stavgång i den varma augustimorgonen! Härligt!


Sedan åkte jag och barnen de sista 30 milen hem. Det gick bra och vi var stärkta efter semesterveckan. Jag har sovit sjukt hårt och mycket vilket jag så väl behövde.

När vi kom hem åkte JR och jag in till stan och hämtade ett stort släp som vi skulle få låna över helgen från hans jobb.
Lördagen ägnade vi åt att slänga sopor och ta hand om trädgård i hans hus som skall säljas.
Nu börjar det se riktigt prydligt ut vill  jag lova!

Jag har börjat pimpa den trädgården med alla mina blomlådor och blomkrukor från vårt nya hus inför fredagens fotografering.
Söndagen ägnades åt att städa innomhus. Vi har slitit hårt hela helgen!




Söndagen veks åt pannrum/gym och vardagsrum där.
Allt är ju nu ordninggjort, det är bara putsning och Ajax som skall till nu, se till att orkiéerna trivs som allra bäst i de rena fönstren!

Vi har ju köpt vita fåtöljer (Poäng IKEA) och soffa (Karlstad IKEA) på blocket inför stylingen och jag ägnade stora delar av dagen åt att tvätta klädslarna och stryka dem till perfektion. Nu börjar det likna något.

I går måndag efter jobbet åkte vi till huset och gjorde det sista rycket i köket och lite avslutande städning i badrum, barnrum och sovrum.

Igår när vi slog igen dörren där vid 22-tiden på kvällen kunde vi pusta ut!
Vi är i det allra närmaste klara inför fotograferingen på fredag! Vi kan inte göra mycket mer nu, vi får en ledig dag efter jobbet i kväll!
Det skall vi fira med att se en film och äta glass! (Jo, jag ska äta lightglass och fruktsallad!)

JR åker till huset i dag vid 15-tiden och möter upp mäklaren som inte sett huset efter allt vårt arbete.
Skall bli spännande att höra vad hon säger om det!






Kommentarer
Postat av: Maria

Vad gör ni med de inköpta fotöljerna och soffan sen? Ett fall för mej?

2010-08-17 @ 12:54:10
URL: http://www.mariaskreativa.blogspot.com
Postat av: Camilla

Åh, vilken vecka. Jag förstår inte att du orkar. Jag blir helt slut efter en social helg... ha ha...

Ni verkar ha haft en supermysig vecka i alla fall och medaljer till er, som inte ger upp med tältandet trots alla regnväder ni tältat i.

Lycka till med huset nu. :)

Kramar!

2010-08-17 @ 13:25:12
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com
Postat av: Borthy till Maria

Vi Blockar ut möblerna igen! Du får se om du gillar något och vill köpa, bort skall vita möbler från mig, kan inte leva i vita soffor även om det är snyggt!

2010-08-17 @ 14:16:43
Postat av: kicki

Mysigt med en liten sensommarsemester på sköna västkusten...bärtkusten som många kallar det för. Mina föräldrar hade under 10 års tid sin husvagn på Daftö, sålde den för några år sedan på plats...Väldigt fin camping och skönt för ungarna med pool och minigolf bland bergen...ha det gott och lycka till med huset...kramen

2010-08-18 @ 07:10:11
URL: http://blogg.vf.se/kicki
Postat av: Din "ömma" Moder

Sååå trevligt med bilderna!!!!!

2010-08-18 @ 21:03:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0