Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Hårt arbete på semestern!

Är tillbaka på jobbet igen efter semestern.
Semester och semester?
Vi har kämpat som galningar med flytt och renoveringar!
Det har varit jättekul men också väldigt på gränsen till för hårt arbete.

Man hade ju önskat bara vara hemma och fixa i det nya huset / njuta i det vackra vädret men i stället har det burit av var och varannan dag till JRs "gamla" hus för renovering inför försäljning av det.

Det håller på att arta sig riktigt fint och aldrig har väl väggarna skinit så vita, nu ser vi slutet på den renoveringen! Snart är det dax för "Stajlingen"!
Vi har båda lärt oss väldigt mycket om renovering känner vi och det kommer vi ha nytta av när vi vill fixa till i det nya huset!

Tycker att jag inte ätit så mycket under allt arbete men på något konstigt sätt har jag svällt ut igen och för en vecka sedan tog vi oss i kragen och började träna och tänka på lite bättre kost igen.

Jag lyckades skrapa ihop 4 träningstillfällen förra veckan även om det bara var korta sådana springturer.
Sprang 3 dagar 2 km och 4:e dagen 3 km utan att stanna och flåsa. Ska inte sticka under stol med att jag känner  mig som en Barbapappa som springer fram!
Som sagt, bara jag kan göra något åt det och nu har jag startat upp igen!

Nu låter det som om jag gått upp väldigt mycket i vikt och det känns så också men vågen säger att det bara är ett par kilo men jag tror att de musklerna jag samlade på mig i våras nu har mjuknat till och bildat volang igen.

Bitit tag i att göra sit-ups nu också vilket givit svår träningsvärk!

Jag köpte 2 lådor med hantlar för sådana svagarmade damer som mig också, kanske kan man få för sig att köra lite med dem hemma...

Det som nu ligger högst på önskelistan är ett löpband.
JR har en vän som äger lite gym och troligen kommer vi genom honom få köpa ett riktigt bra löpband nyservat som de ska byta ut på gymmet.
Hoppas att det blir så och att vi kommer använda det riktigt flitigt!
Mina söner har nedervåningen för sig själva. Där, framför TVn i ett hörn finns plats för löpband och ett litet hemmagym har vi alla kommit fram till.

Jag har haft det riktigt besvärligt med Boxer! Jag ringde i mitten av juni och beställde TV, tel och internet från dem.
De har ännu inte lyckats leverera mer än TV till oss så därför har vi varit helt telefon och datorfria hela sommaren. Ganska skönt faktiskt!
Mormor räddade dock barnen genom att låna ut sitt ..vad heter det?...mobila bredband? Tack Mormor!

En liten rymning bort från renovering gjorde vi ändå. Vi packade in oss och tält i bilen och åkte till badlandet Gustavsvik i örebro några dagar. Jätteskönt och roligt!


Kommentarer
Postat av: Din "ömma" Moder

det enda jag just nu kommer på att skriva: SLIT INTE UT ER I FÖRTID! Ganska torftig kommentar, men jag menar det ty jag har sett på "Kära Far" hur det har yttrat sej, nu när han får ta det lugnare.

2010-07-27 @ 21:37:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0