Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Saknar bloggen!

I dag kom jag att tänka på den där långpannetårtan jag brukade göra, den som jag har i recept på här i bloggen och då slog jag upp min blogg för att titta på receptet för att se om man kunde göra den tårtan lite glutenfri?

Jag kände direkt att jag saknar min blogg på många sätt.

Just nu har jag ju fullt upp och hinner inte sitta vid datorn så mycket men jag ska se om jag inte kan börja hålla bloggen lite vid liv när andan faller på ändå.
Jag saknar att blogga min träning inför mig själv och jag saknar vardagsresumén och att ibland skriva saker man tänker lite mer på eller bara spåna runt någonting.

Det har hänt så mycket på senaste. Jag har blivit husägare och skall bli sambo.
Jag har sålt min lägenhet och om drygt 1 vecka är jag bostadslös fram till 1 juli då vi får tillträde till huset.

Under den senaste månaden nu har jag kört kartonger med saker hem till JR för lagring fram till 1a juli. Mina möbler får jag nästa helg köra för magasinering till mitt nya hus.

Inte var det direkt planerat att det skulle bli husköp bara så där och så snabbt men det bara hände när ett tillfälle dök upp med en chans man bara inte kunde missa!

Som vanligt höll min tur i sig och det blev ingen budgivning då mäklaren inte lade ut huset på ytterligare visning, de förra ägarna hade brottom med försäljning då de redan köpt nytt och jag lade ett skambud och fick huset till under utgångspris.

Jag hade naturligtvis egen besikningsman på huset och denne sade att det bara var att gratulera mig som fått ett så gediget hus till det priset!

Resten av turen bestod i att jag fick mer än jag kunde önska för min lägenhet så nu blir det inte så mycket dyrare att bo i villan än i min lilla lägenhet. Är inte det underligt hur det kan vara så?

Just nu är det kartonger överallt och mitt i allt packande håller vi på att renovera och göra fint i JRs villa så att den kan hyras ut eller säljas.

Träning har inte varit att tänka på den senaste tiden i all stressen och jag har också varit en sväng med N i Norge för lite extrajobb nyligen och då hade jag turen att bli ordentligt förkyld som pricken över i på pollenallergin! Alltså, med träningen har det varit dåligt!

Nu känner jag ändå att den värsta stressen är över och likaså förkylningen, jag börjar komma ur tunnelseendet och kan på nytt börja fundera på att dra igång lite mer hälsosamt levene igen...men det kanske får vänta några veckor till....

Kommentarer
Postat av: Din "ömma" Moder

Sååå trevligt att Du skriver lite här igen! Nu är det bara att hålla tummarna rätt så att det blir varmt och skönt väder när A. och E. kommer och hälsar på. Gotland hälsade så mycket. Tur att vi hann hem innan detta blåsiga trökiga väder satt igång.

2010-06-12 @ 16:01:23
Postat av: ejmis

Kul med några rader från dig och grattis till hus och sambo =)

2010-06-13 @ 13:07:01
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: gabriella

Men hej!!

jag såg att du kommenterat hos Camilla så jag tänkte titta in hos dig!!

Grattis till husköp & sambo =0)

Hoppas du hinner blogga lite emellanåt med!!

Kram

2010-06-14 @ 14:29:55
URL: http://lillkakan.blogg.se/
Postat av: Socrate

Hej och tack för hälsningen hos mej.

Kul att du hittat en ny vän och att ni är i husväntans tider. Vet du - när jag kollar på fotot ovan känns det som om huset låg här i min hemstad ...

Gissar att jag har fel och att du är kvar i hufvudstaden...

Ha det toppen och det gläder mig att livet är bättre än bra för dej!

vännen Socrate

2010-06-14 @ 19:32:52
URL: http://socrate.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0