Lindas parmalindade fläskfilé!
Stuffing:
Ett paket fryst hackad basilika.
3 msk Permesan
1-2 vitlöksklyftor (pressad)
6 st soltorkade tomater (klippta)
salt och vitpeppar
Skär snitt i filén & stuffa.
Linda runt Prosciutto & stek i smör & olja. Ev låt gå färdigt i ugnen eller under lock i stekpannan.
Sås:
1 pkt matgrädde
2 msk Bong kycklingfond
1 vitlöksklyfta (pressad)
3 msk Balsamvinäger
Salt & vitpeppar
Låt koka ihop.
Servera med klyftpotatis och sallad!
Ett paket fryst hackad basilika.
3 msk Permesan
1-2 vitlöksklyftor (pressad)
6 st soltorkade tomater (klippta)
salt och vitpeppar
Skär snitt i filén & stuffa.
Linda runt Prosciutto & stek i smör & olja. Ev låt gå färdigt i ugnen eller under lock i stekpannan.
Sås:
1 pkt matgrädde
2 msk Bong kycklingfond
1 vitlöksklyfta (pressad)
3 msk Balsamvinäger
Salt & vitpeppar
Låt koka ihop.
Servera med klyftpotatis och sallad!
Kommentarer
Postat av: Maria
Den maträtten o vin i fina matplatsen och moster är en glad o trevlig moster :)
Postat av: Camilla
Muuums! Måste testas redan till helgen tror jag minsann! :)
Postat av: Mia
Smarrigt. Ser fram mot en inbjudan :)
Trackback