Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Lillgrabben i tortyrstolen!

imag2995 (MMS)

Ja ha, då var det dax igen, att ägna en heldag åt barnens tandställningar. Jag ångrar så bittert att vi gick med på att låta tandläkarhögskolan få tillåtelse att fixa sönernas tänder. De tror vi är gjorda av tid! Först sätter en utländsk student dit lite tandställning vid varje tillfälle under väldigt lååååång tid. Sedan besiktar en tandregleringsprofessor arbetet och river bort det och sätter dit rätt saker på några minuter. Jag är sjukt frustrerad att sitta i denna fälla! Nu har E legat i tandläkarstolen i 45 minuter och Abdullah har inte kommit till skott än. Han bara mäter och tvekar och velar... Jag jobbade ju natt igår så det blev bara några få timmars sömn idag. Fasen, jag som ville tvätta o fixa med nya bilen i dagsljus!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Åh... jag vet precis! Vi fick sitta och åka till Uppsala eller Tierp med Felix varje månad för tandställningen (han är skriven hos sin mamma, som bor precis på gränsen till Uppland). Långa, tråkiga resor - som ofta tog en del tid. Jag brukade passa på att promenera eller kika lite på stan under tiden. Förstår din frustration där, att vilja hem och pyssla med nya pärlan. Hoppas att du hann!

Men du - då åker ni samma datum utomlands, som vi sliter 3 mil på skidor alltså. :)

Kramar!

2011-11-28 @ 18:36:30
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com
Postat av: Mor

Som vuxen kommer E. att vara sina föräldrar tacksam över att sånt här ordnas. Tänk hur mormor skulle ha sett ut i denna dag om hon inte hade haft förståndiga föräldrar som såg till att fixa mina utstående tänder jag hade då. Några i min klass skrev in mej, under naturlektionerna, under kolumnen gnagare.

2011-11-28 @ 19:48:56
Postat av: Maria

Men tänk på mej då.. fick aldrig någon tandställning../ Gnagarn!

2011-11-29 @ 20:26:08
URL: http://www.marialivet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0