Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Vårdcentralsdax igen!

image300
Fy, jag är värdelös på att få rätta motivationen att städa ibland! Håller på att polera i köket men utan jäklaranamma! Lyssnar på Scorpions just nu men inte så högt då övriga familjen är hemma och de inte delar min musiksmak i allt, de är mer inne på rap och sådant.
Men hallå, vad kan var mer smäktande än en Scorpionsballlad? Man blir ju 17 år i huvudet igen när man hör det.....man får bara inte råka gå förbi en spegel och se vilket år det egentligen är......
Snart går jag väl helt i barndom och börjar lyssna på Noice!
Yngsta grabben kom hem från sin kompis nu i kväll och ser helt förskräcklig ut, har dubbelsidig ögon-infektion så min lediga dag i morgon kommer inte bli som jag tänkt, i stället för att inleda den i badhuset lär det bli med telefonkö till vårdcentralen. Undrar om lilla snärtan kommer skylla den också på katten? Fan, tycker jag borde få förskrivningsrätt på de vanligaste vårdcentralsläkemedlen snart, det skulle bespara samhället massa skattepengar och mej massor av tid och barnen onödigt lidande, hade ju kunnat börja behandla redan nu!
Jo, jag tänkte på en sak. Alla ni mina fina kompisar som skriver inlägg om lite mer världsliga saker än jag gör, jag tycker jättemycket om det ni skriver och älskar att läsa era åsikter och tankar men just nu vill jag själv bara skriva sådana här alldagliga ovärldsliga saker, dagboksvarianten utan så mycket djup. Hoppas ni tycker det är okay... just nu. Var sak har sin tid. Kramar.

Kommentarer
Postat av: Pensionären.

Stackars lille sonen! Men vore det katten Z. skulle det väl ha visat sej för länge sedan? Så här års är det ju så "mycket" som flyger runt i luften.Har kanske kompisen nåt "opassandet" hemma hos sej? Äh, vad vet en mormor om sånt förresten.
Far kom hem idag och sa att han har gjort "halvmuck" på sitt jobb som är kvar innan pensioneringen och jag såg på honom att han såg lättad ut. Jag längtar till hans helmuck, när det nu blir............

2007-05-31 @ 21:44:19
Postat av: Junitjej

Borthy, vet inte om det är positivt eller negativt att jag är lik min mamma. Nej, mina bröder är inga trillingar. Det skiljer två år mellan varje bror.

2007-05-31 @ 21:50:39
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Borthy

Tror det var badhuset som var boven med ögonen. Hoppas ni snart får MUCK och kan njuta av varje sekund! jag är avundsjuk på känslan!

2007-05-31 @ 21:52:13
Postat av: Junitjej

Stackars din son!!!
Borthy, jag hoppas verkligen att du blir en långrandig besökare av min blogg!!!

2007-05-31 @ 22:23:11
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Borthy till Junitjej.

Känner du aldrig att det blir en stress för dig att ha så många läsare? Du är ju mån om oss allihop? I varje fall känner jag din omtanke! Du kan komma hit till mig ibland och vila dig om du vill! :-D

2007-05-31 @ 22:58:44
Postat av: Junitjej

Borthy, tack så mycket för din kommentar. Nu har jag inte 800 unika besökare varje dag, utan det går lite upp och ner. Jag känner absolut inte att jag måste prestera någonting, bara för att jag har många besökare. Jag bloggar för att JAG tycker att det är kul. Sedan att jag får många besökare är förstås väldigt roligt. Skoj att man får kommentarer på det man har skrivit. Jag kommer gärna till dig och vilar mig ibland!!

2007-06-01 @ 06:21:19
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Jada

Stackars din son!
Rocka på för att orka hålla igång med städningen, själv åker jag till ÅLand.
Kram

2007-06-01 @ 08:28:00
Postat av: Cyberspunken

Jaaaa!! du har så rätt vi är nog lika!!
Noice var det enda jag lyssnade på under en lång period i högstadiet jag och en kompis kunde sitta i timmar och plöja igenom skivor med Noice i våra Noicepostertapetserade tonårsrum haha... och tjafsa om vem som var sötast! sen kom Reaggen in i mitt liv och jag hade en period när jag var såld på Bob Marley =) men Scorpions gamla hårdrocksballader funkar utmärkt dom med fortfarande... :-D
jag har laddat ner massa gamla Noicelåtar på datorn hade nostalgidag för ett tag sen ;-)

2007-06-01 @ 08:52:54
URL: http://cyberspunken.blogg.se
Postat av: Junitjej

Borthy, jag har fotat bilderna med en vanlig digital kompaktkamera. Jag har fått ta flera bilder på en och samma eftersom man ser blixten på fotot. Sedan har jag beskurit i photoshop.

2007-06-01 @ 08:54:45
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Gullefjun

Halloj!
Stackars gossen.
Har oxå en liten sjukling hemma :(
Gillar din musiksmak men måste ju ändå säga att Maiden slår Metallica med hästlängd :(
Å Noice som e så bra!
Alldagligt å ovärldsligt... tycker om bloggar som handlar om annat än BARA mode...
HA en bra dag.
Kram

2007-06-01 @ 09:36:04
URL: http://cojjoj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0