3 dagars trädgårdsarbete på 1!Bilderna blir på JR i detta inlägg då jag slet fram mobilen och fotade då och då men vi arbetade stenhårt tillsammans.

Det började med att vi tog ned hängrännan på baksidan av huset då den rostat sönder och droppade.
Sedan hade ju jag rensat en jäkla massa syren- och rönnsly som vi planerade hyra ett släp och åka iväg med.Då slog det oss att det fanns lite sly och fula grenar på berget på baksidan också vilket visade sig vara en mindre skog när vi kom igång med sågen.
Vi sågade som galningar i hettan och byggde ett berg av sly och grenar.Hoppas innerligt att man inte behöver rensa så här stort ogräs varje år...
Trots att det var stekhett och jobbigt var det också roligt att slita på tillsammans.
Och fint och tomt blev det på tomten sedan.Med lite olika vagnars hjälp kunde vi forsla bort allt elände + köpa nya stuprännor.Vi kom 20 min för tidigt till sopstationen med första släpet. Jag led i hettan och var olidligt pinknödig efter att ha druckit några liter vatten duktigt när vi lastade första släpet.
Svalaste stället att försöka klara av att vänta att få tömma släp och blåsa var vid sidan om bilen...Efter 8 timmars vardagsmotion med trädgårdsarbete i hettan landade vi utslagna i soffan med morötter att dippa i Guacamole + biggaråer och plommon.
Egentligen försöker jag att inte ägna mig inte åt svullerier men kan ju ändå tycka att vi valde ett nyttigt alternativ.

JR valde en godispåse med någon form av Kina-choklad-puffar också.
Vi läste på påsen då han är glutenallergiker. Han läste högt att det var puffat ris...
När han hade avnjutit en näve sådan fick jag ett infall att också läsa på påsen och då stod det att det var puffat VETE!
Katastrof.

Själv har jag senaste veckan totalt uteslutit laktos ur mitt liv.
Min mage har länge varit hemsk, faktiskt i flera år mer eller mindre.
Den växer av luft och ont så fort jag har ätit och jag måste gå på toa ofta.
Nu när jag tagit bort varje uns av laktos har jag inte alls upplevt magproblemen.
Den dag vi var hemma hos mor och far i veckan åt jag såsen pappa hade lagat till biffen och direkt blåste magen upp i smärtor så jag börjar känna mig säker på att jag är laktosintollerant.

Vi kommer få det lite kämpigt att laga mat till oss framöver känns det som.
Utan gluten och utan laktos.
Som tur är finns det laktosfritt som är precis lika bra som vanliga mjölkprodukter har jag märkt och man lär sig att laga utan gluten också.

Jag länktar efter en frisk inte uppblåst mage och att kunna springa utan att behöva fokusera på hur långt jag kommer innan jag får tillgång till toa!
Hur kom jag in på magen när jag skrev om vår arbetsdag?Örebrocamping!Förra veckan packade vi bilen och åkte iväg på lite camping.
(Bilden ovan är dock från hemresan, då ser ju packningen ofta lite rufsigare ut...)
Det har liksom varit fullt upp fast man tar det lugnt så jag har inte hunnit blogga det tidigare.Hela la Familja utanför slottet i Örebro.
Vi var faktiskt väldigt imponerade av standen, den var mycket mysig och lugn samt bjöd på rolig storslagen konst för alla att förundras över och titta på.Det var med jättetrevliga familjen Mia och C och sonen R vi var där.
Trevligt att vi fick sällskap i år av er, det är inte alltid lätt att lura kompisar att tälta i regn-Sverige under regnigaste veckan. 
Hoppas det kan bli en vana med lite sådant!Som sagt...betongkeps har man ju hört om men betongsoffa? Den såg väldigt mjuk och inbjudande ut :-)
Utefter hela gågatan var det roliga konstigheter.JR och D                                       A och E
Sedan kom vi till själva campandet. Det funkade riktigt fint och vi fick upp båda tälten innan regnet. Det är alltså sant, vi klarade oss från att få översvämning i tältet denna tripp!
Första dagen blev vi dock tvungna att äta "inomhus".
Riktigt supermysigt!
Tilloch med pasta med köttbullar är gott i sådana lägen!Andra dagens middag kunde ätas utomhus! Regnet infann sig inte som utlovat.Det var inte världsalätt att plåta oss i det mörka tältet så att alla kom med.
A ligger också han längst bort nederst i en sovsäck.
Jag kan inte rå för det men jag tycker det är så mysigt att tälta!Den stora happeningen var ändå att lill-tjejen lärde sig simma! JR och jag instruerade badkrukiga från land mestadels medan hon kämpade i timtal till det plötsligt bara fungerade!


Grattis D! Nu kan du för alltid!

Jag och Mia simmade i motionsyfte 1 km i långbassängen varje dag.
Ändå lite ok för att vara semester.På bilden ovan kan den skicklige se till vä: E, i mitten A och till hö R. De utnyttjade åkbanden ordentligt vill jag lova.

Egentligen känns det som om jag bara låg där och åt bullar, dammsugare och chokladbollar. Ingen hälsokur direkt men det är väl så det är med semester.
När vi kom hem blev det mer eller mindre magåkommor för hela familjen. Antar att det var av fikaöverdoseringen.E och A var helt galna i hopptorn och trampolin.
På bilden ovan ser ni E komma ned upp och ned mot ytan.
Barnen och C hoppade från 10:an om och om igen. Själv vågade jag mig på några hopp från 5:an. (Det finns bildbevis p det i Mias blogg :-)

Senaste dygnet.Först av allt! Syrran har skaffat en mysig blogg igen vilket gör mig jätteglad! www.mariaskreativablogg.blogspot.com
 
Mina sovrytm har gjort att jag vaknar lite mindre sent än övriga familjen den senaste veckan.
Jag sätter mig i lugn och ro på altanen eller vid köksbordet och läser och dricker kaffe eller som nu skriver lite blogg.
Att sitta med kaffe och en bok det är avkoppling för mig!Sen är det ju så att jag inte är så bra på att sitta så så otroligt länge...

Igår efter kaffestunden gick jag ut i trädgården och sågade sly och stod i ganska hårdhänt i 2 timmar. Svetten sprutade!

Toppade det med ett pass på gymmet. Armar och bröst. Jag var allt annat än stark eftersom armarna redan var rejält mosiga av allt sågande. Fasen vad bra det blev att få fram lekstugan igen. Vår tomt blev 1 meter bredare runt om när inte all sly växer och grenar hänger ned.

Om allt går enligt planen blir dagens lilla arbetsprojekt hemma att byta en hängränna och morgondagens att hyra släp och forsla bort alla gren-högar, ett gammalt fönster och den förhoppningsvis utbytta hängrännan.
Vi får se, vi är inte alltför snabba nu på semestern och man måste ta vara på fint väder och bara njuta om sådant kommer.Igår eftermiddag åkte vi ned till Stjärnhov till Mor och Far för att hämta hem E som varit och golfat hos dem i 2 dagar.

JR och jag fick lite instruktioner av farsan och sedan försökte vi lite golf :-)
(Bara på prov när vi inte störde någon annan, banan var tom)Bilden kanske inte antyder det men mina bollar är som oftast bara kanindödare. Jag kommer aldrig bli någon golfare.JR var dock ordentligt talangfull och kunde nästan spela några hål på par utan att ha spelat förut.
Här finns risk att det blir blodad tand!
Roligast var ändå när vi skulle maskera honom att bli en golfare hemma innan.
Han såg ut som klippt och skuren för eller hämtad ur serien "Solsidan".


Här utspelar sig putt-övning innan vi i den varma kvällen gick 4 hål på en i övrigt öde bana.
Fasen vad mkt mördarsniglar det var....

Shit vad jag ligger efter med bloggen!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MOR OCH FAR!Idag den 25:e Juli fyller mina fina föräldrar år!
I förra veckan var vi nere en sväng hos dem och åt den goda biffen och hade trevligt med hela familjen.
I går var jag nere hos dem en stund och hann med en biff även då när jag lämnade E hos morfar och mormor för golfspel mm. Mums! Det finns inga gränser för hur god morfars biff och sås är!
Det blev faktiskt 30 mil bilåka för mig igår. På morgonen åkte jag med äldsta sonen och lämnade honom i Nynäshamn då han skulle till Gotland och hälsa på en klasskompis. Sedan blevde Mor och Far tur och retur.
Emellan det hann jag gå milen med N i solskenet och sedan klippa mer på häcken.

Klippa häcken....
JR var i vår familj specialisten på det eftersom det var han som gjorde det förra året.
Han visade pedagågiskt hur man skulpterade fram en vacker häck.Före-bilden visar att jag hade lite att skulptera med. Den hade växt sig över alla gränser!
Ska det vara så här varje år? Shit vad jobbigt! Jag som trodde vår tomt var typ skötselfri så liten och timid som den såg ut. Nu känns det som det gäller att såga grenar och rensa sly och ogräs varje dag!


Efter-bilden...
Kanske inte helt perfekt men ganska strikt och prydlig!
För att inte tala om taggarna... Busken vill mörda en medan man klipper och bär bort riset.Vi har naturligtvis grillat en massa under semestern. JR har utvecklats till total en mästare i ämnet grillning.Majskolvarna gick som smör i solsken den kvällen Syrran var på besök och grillade med oss.
Hon lärde mig för övrigt att göra fina ramar och skojjiga saker med foton i mobilen. Får visa med av det sedan.

Vi har de tre senaste veckorna haft alla barnen hos oss vilket varit supermysigt. Vi har hunnit vara en sväng på camping men det får jag blogga om i ett eget inlägg så fort det finns tid.

Sålt röda Saaben har vi gjort också, den gick som smör i solsken på Blocket. Folk ringde som galna! Men så var den fin också. Fick 25.000 för den!Jag kommer att sakna den....
Tänk om jag gjorde fel? Kanske skulle kört den till den gick i botten?
Fast jag vet inte...det började bli rost som måste åtgärdas och som växte snabbt och det blev allt dyrare varje gång den åkte till bildoktorn för olika åldersåkommor.
Hoppas jag gjorde rätt när jag köpte den stora Allroaden-Audin.... att den håller och att JR kan hjälpa mig med den när något krånglar.Motion vecka: 29!

Löpning 2011: 240,8 km.

 

Måndag 18/7: Simning 1 km.

Tisdag 19/7: Simning 1 km.

Onsdag 20/7:

Torsdag 21/7: Löpning 5 km. Gick förskräckligt illa trots nya knäskydd och uppbyggda sulor till hålfötterna. De var det inga fel på men på min mage!

Fredag 22/7:

Lördag 23/7:

Söndag 24/7: 1 tim och 40 min långpromenad med N! Härligt!

Skrivet 23/7-11 fm.


Jag kan inte tro att det är sant.
Igår när vi satt och grillade och hade det som allra mysigast avslutade en man i Norge livet på (som de nu på morgonen uppger) 84 ungdomar och förstörde livet för alla deras anhöriga och de övriga som deltog i lägret.


Förstörde för en hel nation...och för hela Norden....eller det är nog ingen överdrift att skriva hela världen.
Som Carl Bildt uttryckte sina kondoleanser igår : I dag är vi alla Norrmän.

Ännu har jag inte läst allt vad man vet i dag om gärningsmannen, vi slog av TV:n vid halv ett i natt och då hade man inte så mycket att berätta än.

Jag är för chockad för att förstå vidden av detta.

Motion vecka 28!

Det blev åtminstine 3 träningstillfällen.

Löpning 2011: 235,8 km.

Måndag 11/7: Gymmet.30 min morgonträning armar.

Tisdag 12/7: Gymmet 30 min bröst och mage.

Onsdag 13/7: Vila.

Torsdag 14/7: Löpning 5 km på 33 min. Lite löst för att känna på hur knät mår. Gick jämt och fint.

Fredag 15/7: Vila

Lördag 16/7: Vila

Söndag 17/7: Vila

Jag har vilat ned mig och är redo för solstolen.Precis just i detta nu sitter jag nyduschad, all tvätt är tvättad och hela huset är städat.
Bilen är packad för en camping!
Jag känner mig helt nöjd! Tillfreds och i fas!

Det är då man ser på nyheterna att det inte finns ett enda ställe i hela Sverige man kan åka till om man inte är sugen på surt kroniskt spöregn och kyla hela kommande veckan.

Hur gick det till? Vad ska vi göra nu då? I morgon ska vi ju möta Mia, C och R och ha trevlig camping med dem!
Ja vi får se vad vi hittar på.

Sedna jag senast skrev han vi varit på besök hos Mor och Far och ätit god biff med kantareller!

Dagen efter det tror jag att jag sydde nya gardiner, vita till köket och dukar av tygstuvarna som blev över när jag sydde kuddarna till balkongen. Pyssligt värre och mysigt.I torsdags kväll var vi iväg och tittade på en Audi allroad 2,7 V6 biturbo.
Egentligen täntke jag ju inte att jag skulle köpa en sådan då de kostar lite mer att försäkra men så bara dök en grön med skinnklädsel upp till ett bra pris (72.000 kr) och inte hade den gått långt heller 14.000 mil, en -00:a.

Han som sålde den sade att pengar inte var allt här i världen så jag fick den om jag bara löste hans lån på den på 63.000 kr.
Alltså det slutgiltiga priset blev bara 63.000!
Priset  är ett mycke lägre pris än vad alla andra liknande vi tittat på. De har legat runt 90.000 trots att de gått längre.

Jo det är klart att vi slog till.
På fredagen var vi inne i stan och betalade killens bank och hämtade min nya stora pärla!
Hela fredagen höll jag sedan på och städa ur bilen, både invändigt och utvändigt + motortvätt.
Kan inte fatta att folk inte vättar och damsuger bilen när de skall sälja den?

JR var ute och rastade "Någonting från Hell" på kvällen medans jag var hemma med alla barnen.
Vi åt pizza och sedan såg jag en film "Svinalängorna".
Filmen var bra men inte så upplyftande.

Sen blev det lördag och då har vi städat hemma, tvättat och packat.

2 veckor har gått av semestern och nu har jag kommit till ro och har fixat allt jag ville fixa och dona med.
Nu är jag redo för solstolen med en bok!
Solen, var är du?

En kvinna som fixar med sina blommor mår bra!Snacka om att det har varit skurar idag. Väldigt spridda!
Tittade man genom ena fönstret sken solen och tittade man genom det andra så regnade det!Vi hann se några regnbågar också.

Idag åkte vi efter att vi varit och tränat till Vallentuna för att kika på en bil som lät intressant.
Den hade bara gått 11.000 och var en -04:a.
Det tckte vi lät riktigt lagom för oss. Ok pris också.

När vi kom fram visade sig bilen vara rejält miss-skött så det var bara att vända och åka hem.
Undrar hur en så pass ny bil kan vara så småtrasig i precis allt?När vi kom hem planterade jag lite blomskott och pysslade lite i godan ro.
Nu ska jag sy lite köksgardiner innan det blir en film till sena kvällen.
Usch vilka sena vanor man får på semestern.
Sover alldeles för länge och sitter och tittar på film halva nätterna.
Men mysigt är det!

Nu är det bara semester.JR går och puffar lite i de nya kuddarna...

I övrigt händer inte så mycket världsligt.
Jag klippte ju lite i buskarna häromdagen och igår hjälpte JR mig att bära riset till komposten.
Visst ser han lite risig ut :-) ?Igår fick vi ett litet ryck och tapetserade den sista väggen i sovrummet.
Med tanke på underarbetets kvalitet blev det verkligen bra.
Sedan på kvällen monterade vi ihop den första av de 2 dubbelgarderoberna.
Det tog en jäkla tid!
Hur hinner folk allt?

Ännu har inte taklisterna kommit på plats. Allt tar sådan tid.Idag ställde vi klockan och gick upp lite tidigare.
Vi åkte till gymmet för ett morgonpass armar.
Sedan åkte vi till Tyresö och JR fick lite naprapatplågeri medan jag och D storhandlade mat.

När vi kom hem väckte vi grabbarna och sedan har vi gjort i stor sätt ingenting förutom att grilla, hela storfamiljen.
Nu ska vi se en film.

Semestermotion.... Vecka 27!

Löpning 2011: 230,8 km.


  

Måndag 4/7:Vila.

Tisdag 5/7: Gymmat. Jag testade Elipsmaskinen. Är det samma sak som crosstrainer? Jag körde den i varje fall i 22 minuter på 120-240 i motstånd vilket gav ca 2,5 km hur det nu kunde mäta det? Sprang därefter 2 km i fartlek på bandet på 11 min.

Onsdag 6/7: Vila.

Torsdag 7/7: Gymmet 45 min rygg/axlar.

  

Fredag 8/7: Vila.

Lördag 9/7:Vila.

Söndag 10/7:Vila.


Man pysslar med sådant man inte hinner annars.Kvällen blev ganska sen igår då "Någonting från hell" vädrades.
Allt gick ganska fint och de nya däcken skötte sig fint.
Sen var det det där med 2:an som vanligt hakade upp sig.

När vi sedan åkte hem trilskades plötsligt "Någonting from hell"  DÄR DEN VERKLIGEN INTE SKULLE och den hade stor lust att brinna upp.
Man kan tycka att det kanske var otur men så såg inte vi det!

Den största och mest osannorlika tur inträdde!
Från ingenstans dök Charlie och hans änglar upp och bara räddade situationen!
Tack snälla för er insats!Idag tog vi lite sovmorgon och sedan pysslade vi lite var och en med sådant man gillar men sällan hinner.
Jag och D åkte till Ikea och köpte lite mer kuddar så jag kunde sy de blommiga till uteplatsen på balkongen.
Jag tycker det blev jättefint och mysigt där!

Alldeles för länge har vi saknat en tv-bänk på bottenvåningen vid grabbarnas tv-plats.
Nu sålde de ut en för 99 kr så jag slog till. Blev ju riktigt bra och många sladdar kunde gömmas.

Ja, jag fixar med lite allt möjligt. Har semester från måsten och just nu har jag inte ens lust att springa så jag vilar från det också.
Nu ikväll t ex har jag skrivit ut coola foton på "Någonting från hell" som jag ramat in som JR skall ha på hedersplats i garaget.


Pimpat A3:an hela dagen och sönerna hemma igen!Nu ska första bilen säljas!
Dags för Audi A3 att läggas ut för försäljning. Jag har skrubbat den i nyskick!Kan inte fatta det men det tog hela dagen att få den att glänsa innifrån och ut.Just nu känns det som om vinylglans är något man kan använda på typ allt...Utöver bilen har vi lagt ut massa saker från garaget på blocket + en ugn.

Vilket jobb det är att få ihop annonser och få bra bilder till!
Tur att vi har semester!Vi hann med en sväng till gymmet i eftermiddag också.
Utöver det bar vi ut delar av vårt hemmagym på verandan så att man kanske får lite inspiration att motionera lite i solskenet! Inte allt för obehagligt!Det bästa med dagen är att sönerna äntligen kommit hem och kommit till oss!
Så härligt att se dem igen!
Vi grillade ikväll och fick höra om deras upplevelser i USA.

Vad har vi mer gjort sedan sist? Försökte provstarta lite med "Någonting from hell igår" men tji fick vi som vanligt...

Vi åkte hem och åt sallad och drack jordgubbsmouserande på balkongen i stället!Jo men förresten. Igår var vi och badade i Flaten också.

Jag och D spenderade några timmar med shopping i Skärholmen efter att vi slängt skräp på SRV.
Vi handlade babykläder till en ny liten människa vi besökte på kvällen.

Jag hittade ett rosigt tyg till fler kuddar till uteplatsen på balkongen också.
Vi har ju hunnit med ganska mycket faktiskt.
Inte undligt att jag tycker dagarna går väldigt fort.

"Flushig" aktivitet hos oss idag :-)

 

Före och efter!

Nu ikväll gav vi oss på uppgiften att byta ut den gamla trasiga toan.
Det var inte så svårt.
Svårast var att stänga av vattnet i huset. Det bara rann och rann...
Til lslut bytte vi snabbt som blixten fast vattnet rann ur röret i väggen.

Här nedan kommer en stilstudie i när JR är i toppform! Han både rider in toan, omfamnar den  och provtorrbajsar den!

 


 

I övrigt i dag har vi varit och gymmat. Jag testade Elipsmaskinen. Är det samma sak som crosstrainer?
Jag körde den i varje fall i 22 minuter på 120-240 i motstånd vilket gav ca 2,5 km hur det nu kunde mäta det?
Jag blev ordentligt svettig och gick raka vägen till löpbandet och körde fartlek 2 km på det i 11 minuter.
Sedan hann jag inte mer då JR var klar med benpasset. jag hoppade över det idag eftersom jag haft problem med knät och ryggskott de senaste dagarna. Allt kändes dock bra idag.

Sedan åkte vi en sväng till Tyresö då JR skulle köpa lite bildelar hos en kompis.
Under tiden gick jag svettig och fin derekt från gymmet runt i centrumet och kikade lite.
Sedan åkte vi och hälsade på JRs mamma och pappa en kortis när vi hade vägarna förbi. De mår äntligen bättre igen och är båda hemma nu.
Vi hann titta till C i garaget också!

Efter det blev det lite Biltema och Ica Maxi innan vi landade hemma för en middag med rostbiff och potatis-sallad på balkongen.
Till efterätt jordgubbar!
Nu skall vi kolla en film innan det blir godnatt.


Oj vilen spontanutflykt!Audi S4 2,7 biturbo blev spontant inhandlad i Emmaboda i natt!

Igår eftermiddag satt vi och slappade lite framför datorn då plötsligt JR hittade en bil som han VERKLIGEN VILLE HA till bruksbil.


Den var nedsatt till ett obegripligt lågt pris pga att en av turbosarna behövde bytas inom en inte alltför avlägsen framtid.
Nu råkar det vara totalt problemfritt mysjobb för JR som omgående ringde på annonsen.

Sagt och gjort, vi satte oss i lill-Audin och körde ned till Emmaboda.
Innan midnatt var bilen JRs och vi satte oss ånyo i bilarna och körde hemåt.I kalmar hittade vi en nattöppen Mc Donalds och vid 2-tiden på natten langade vi över nya Audisens fina vinterdäck som vi fick med från bakluckan till lill-Audins baklucka  och bredde ut sovsäckar och kuddar i bakluckan på den nya.
Där sov vi sedan i 3 timmar på en parkering med regnet smattrande på biltaket.
Mysigt och galet.Sedan åkte vi de sista 40 milen hem igen vid kl 5 på morgonen.

När vi kom hem var vi galet trötta och sov ytterligare några timmar.
På eftermiddagen bestämde jag mig sedan att verkligen städa undervåningen till dess pojkarna skall komma hem.
Det blev en riktigt djupgående sådan.
En vägg (vitmålade är de på undervåningen) var i dåligt skick, det fanns lite sträck på den som jag tänkte bättringsmåla lite diskret då jag inte fick bort sträcken.
Det hela slutade med att jag rollade hela väggen då det visade sig vara ordentligt dåligt status på väggen jag bara skulle bättra.Så kan det gå när man bara skall städningsmåla lite.
JR har putsat och putsat på den nya bilen och även börjat fundera på att han kanske måste sälja av sin gräddvita fina Audi S2 som numer bara står och ser vacker ut, den fyller liksom inget behov längre vare sig som bruksbil eller busbil.
Tanken får mogna.Jag däremot vet att jag måste börja tänka på ny bil till mig. Det måste bli en Audi om JR skall agera mekaniker.
Jag äger ju en liten A3 som JR haft till vardags tidigare men den är på tok för sportig och sänkt för att den skall passa min körteknik.
Jag vill gärna att en bil skall kunna galoppera lättvindigt och mjukt över farthinder så som min ögonsten Saaben gör.
Den fina arbetshästen börjar dock bli lite opålitlig och gammal så jag måste nog börja tänka på att byta upp mig jag också.
För mig är det inte vilktig att det är tuff o stark motor men jag vill att den skall vara trygg och fungera, gärna inte gått så långt att man behöver vara orolig.
Ja vi får se hur vi gör. Vi ska börja pimpa till de bilarna som skall säljas snart med start med lill-Audin som vi hoppas få iväg under sommaren.


Nedan: Annonsen på bilen vi köpte.

Motion vecka 26!

Löpning 2011: 228,8 km.

Måndag 27/6:
Vila.

Tisdag 28/6: Styrketräning 40 min armar, Ny tysk metod, jäklar vad vi körde hårt!

Onsdag 29/6: Styrketräning 45 min rygg och axlar.

Torsdag 30/6: Sprang 4 km i stekhet sol mitt på dagen. Planerade springa 6,5 (till jobbet + en extrarunda) men knät sade plötsligt stopp och jag fick gå det sista 2,5 km. Inte bra! Tror att kroppen protesterar att jag kör så hårt i gymmet samtidigt som jag försöker springa hårt.

Fredag 1/7: Vila.

Lördag 2/7: Styrketräning 45 min bröst, mage + vader.

Söndag 3/7: Vila pga ryggskott.

Nypimpad balkong!På fredagen efter jobbet åkte Mia och jag raka vägen till Ikea då vi var lediga från män, hundar och barn.
Tro det eller ej men vi var där närmare 5 timmar, till det stängde och vi hade det supertrevligt!
Jag kom på att det var hög tid att pimpa en av uteplatserna på balkongen...


Ja ni ser själva hur det såg ut...
Vi fick den möbelgruppen med huset och allt hinns inte riktigt med på en gång!

Mia har mkt duktiga ögon för inredning och hon hjälpte mig att välja mys till balkongen.

Jag sydde kuddar till stolarna på kvällen efter att jag kommit hem.
Jag måste dock snart åka en sväng till Ikea igen för jag behöver fler kuddar till stolarna, lite mindre som skall kläs i tyg med rosa rosor på som skall stå mot ryggstöden på stolarna.Nästa morgon intog vi frukosten på nya uteplatsen.Efter en lång varm dag tände vi vid 12 på natten lyktorna och ljusen och det var fortfarende behagligt varmt i luften. Vi satt i de levande ljusens sken och åt räkor lite spontant i lugn och ro.
Bättre kunde väl inte semestern börjat?

Jo..kanske lite.
Fick ryggskott efter gymmet igår.
Inte bra.
Kör nu Voltaren och det börjar släppa lite.

Fasen vilken underbar det var igår!
Påminn mig om den om resten av semestern regnar bort.
Nu ska vi kolla lite bilar på blocket och sedan byta en toa om vi har lust.


Om några timmar börjar min semester!Åh vad underbart!
Jag jobbade ju natt i början av den här veckan och har haft mycket att stå i så jag har inte hunnit datorisera så mycket.
Jag har förutom gymmat arbetat ganska hårt i trädgården.


Vår syrenhäck hade växt sig över alla bredder så jag har ägnnat några svettiga timmar med att röja syrensly och ogräs.
Jag har en hel del kvar att göra med det men arbetet är ordentligt påbörjat.
Egentligen är trädgårdsarbete ganska skönt att hålla på med!
(Obs. bilden ovan är före min slyrensning:-)Häromdagen gick vår fina 40-åriga blå toalett sönder så jag fick göra en utryckning till Bauhaus och investera i en ny. Nu har vi det framför oss att byta den.
Undrar hur man gör...men det ska nog gå bra!Det där röret som går under handfatet hade också gulnat sitt fulaste med åren så jag passade på att köpa upp mig på en ny när  jag ändå var i rörmokeritagen.
Det röret bytte jag faktiskt i en handvändning och se så vitt och fint det blev.

Nä! Nu ska jag fira starten på semestern med väninnan Mia eftersdom vi båda är barn, karl och hundfria i kväll. Vi ska njuta några sköna timmar med det vi gillar! Vi ska till IKEA och förlusta oss!

RSS 2.0