Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Hem!

227650-525227650-527
Igår eftermiddag grävde barnen mask i morfars potatisland och sedan gick vi till Kvarnen och metade i ån. ( Vi hade ganska livliga diskussioner om hur gamla maskar kan bli, hur många hjärtan de har och om de kan överleva och växa ut på nytt om de går av?)
 Det blev stor fångst och barnen sålde abborrarna för 1 kr styck till grannen som skulle ha det till kräftbete. Alla nöjda.
När vi kom hem därifrån grillade vi morfars hemmagjorda hamburgare och satt och ljög vid stora grillen. Trevligt. Blev dock inte så sent så då landade vi allihop i TV-rummet och såg en Bond-rulle "Älskade spon".

I morse gick vi ut en 18-håls golfrunda. Det var riktigt skönt och bra väder. Mina golfrunder är få på ett år, blir således relativt dyra om man funderar lite på årsavgiften jag betalar. Att slå mig i golf är sannorligt bland det lättaste man kan göra! Spela golf och köra taxi är saker jag egentligen inte alls borde ägna mig åt. Hur som helst så är jag just i golf en glad förlorare även om jag annars är en tävlingsmänniska! Jag kan till och med tävla mot en tysk tant på en camping vem som diskar snabbast och gör finast på diskbänken! Synd bara att tysk-tanten inte ens vet om att vi tävlar!!
Nu har vi ätit lunch och planerar att åka hem. Ska bli skönt att komma hem, sova i riktig säng och att tvätta och diska i maskin som man normalt är så less på känns nu som riktigt trevlig lyx!
I morgon är det dax för mig att börja jobba igen, en period på 2 veckor innan jag får nästan 2 veckor semester till!
Bloggregistret.se"border="0"/

Kommentarer
Postat av: crue Annika

låter som ni haft kul ! önskar dej en fortsatt trevlig sommar mvh Annika crue

2007-07-22 @ 18:31:35
URL: http://motleycrue.blogg.se
Postat av: Milla

Hej hej!
Chansen att du känner någon av oss i familjen är nog rätt stor =) Har en bror född -66 och en -74
Vi kommer från byn som börjar på G...

2007-07-22 @ 23:32:16
URL: http://millaworld.blogg.se
Postat av: Pialotta

Ungar är bara för härliga.. massor av minnen bär jag med mig från den tid då mina var små.. nu är det barnbarnen som får stå för underhållningen:-)
Ni ser ut att ha haft en ljuvlig tid.. Visst har vi blivit lite "lata", då det moderna tagit över.. dessutom bekväma.. men jag har ingen diskmaskin inte heller någon tvättmaskin uppe.. Bor i hyreshus så det finns gemensam tvättstuga.. får duga och diska gör jag så gärna:-)
Ha de gott.. och tack för titt på Kafferasten.

2007-07-22 @ 23:37:14
URL: http://kafferasten.blogg.se
Postat av: Jada

Härligt att du är hemma! Jobba? Är du inte klok, haha jag börjar jobba nästa vecka o har lite jobbångest nu...så vi ses näsa vecka.
Kram

2007-07-23 @ 09:23:33
Postat av: tlh

Välkommen på jobbet igen.

2007-07-23 @ 09:36:59
Postat av: Junitjej

Välkommen hem!! Hoppas det gick bra att jobba idag!

2007-07-23 @ 19:03:08
URL: http://junitjej.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0