Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Bikini i solen hela dagen!


( Ni vet väl vid det här laget att det som oftast går att klicka på bilderna så blir de större!)
Nu blir ni nog avis på mig, alla ni som blev tvungna att jobba idag! Trots förkylning (ej sjukskriven, ledig!) hoppade jag i bikinin och slängde mig raklång på altanen med boken jag just nu läser, Kajsa Ingemarssons " Den ryske vännen" och en kopp kaffe. När det blev för varmt svalkade jag mig med att gå och hänga en tvätt sen lade jag mig i solen igen en stund fram till ny kokpunkt då jag masade mig upp och slet bort ogräset ur en rabatt och gjorde den färdig för att fylla på ny jord och plantera ut mina små blomstertobaksbabysar som i det närmaste dött av undernärning på kärlek, vatten och solsken inomhus den senaste tiden, det här blir hjärt-lung-rädding på dem, får se om de klarar sig! Hoppas.
Egentligen borde jag väl ha sovit efter den gångna natten som inte gick så bra på den fronten pga halsont men vem vill sova bort en toppendag? Kolla fräck bikini jag köpt, det är massa sydda svarta glaspärlor på den! Det här börjar nästan bli en modeblogg! ;-) (Bild längst ned i detta inlägg)
När grabbarna kommit hem (med sina kompisar) och de var i full gång med vattenkrig i solskenet åkte jag och köpte jordpåsar och lite blommor till rabatterna jag strippat från döda påskliljor och ogräsat tidigre på fm.
Bensinpriset är nu 11.89 kr/liter och jag måste tanka!
Ps. Endast en person åt gången får hoppa på studsmattan, den regeln fungerar utmärkt i vår familj, barnen respekterar det....nästan! Är det någon som lyckats med den regeln???
image323image324

Kommentarer
Postat av: Pensionären.

Jag LÄSER och jag LÄSER ALLTID det ni skriver i era bloggar,Du och 'söstra' din och sonen, men är det någon av er som går in på
http://www.solbackagolf.se/ och tittar vad J A G gör? Varje vecka byts bilder ut där och nästan varje gång är det J A G, eran egen Pensionäääär som har tagit bilderna! Jag bara frågar.........

2007-06-05 @ 22:26:09
Postat av: Jada

Cool bikini, till en cool tjej!
jag ska jobba på brännan imorgon när du sover...

2007-06-05 @ 22:44:37
Postat av: Borthy till pensionären

Nu ligger din sida som en länk i min blogg och jag ska gå in och titta! Grejjen är den att jag inte känner folket så väl...men det är fina bilder!

2007-06-05 @ 22:47:21
Postat av: Borthy till Jada

Synd att man inte är pur-ung längre... då hade man kunnat skita i sömnen efter nattjobb i morg och ligga i solen och bättra på snyggheten...verkar dock bli lugn natt men vad vet jag om det nu?

2007-06-05 @ 22:49:18
Postat av: cyberspunken

Ahhh nice bikini =) ta det lugnt med jorden i rabatterna den kan vara aggresiv hehe
(jag är fortfarande röd i ögat)...
Hoppas att du och dina tobaksplantor kryar på er...

2007-06-06 @ 00:35:40
URL: http://cyberspunken.blogg.se
Postat av: Andreas

Att vara ensam på studsmattan är som att vara ensam på dansgolvet... inte så kul. Mina småsläktingar tältade på studsmattan... kan det vara kul?

2007-11-04 @ 00:59:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0