Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Solen gör mig ansvarslös!


image302
En hel vecka av värme och strålande solsken! Visst känns det lättare att vara människa, tror att ljuset gör oss verkligt gott och vi som inte är alltför bortskämda måste ta tillvara det vi får!
Själv känner jag att jag blundat för visst hushållsarbete och i stället gått ut i solen. I dag överraskade jag mig dock själv och vattnade innomhusblommorna innan indikatorblomman visat att det var dax! Pluspoäng för det va?
Appropå blommor. Alla mina små tobaksbäbisar har dött av värmeslag tyvärr. De fixade inte värmeböljan som kom när jag planterat ut dem. När jag sedan kom till jobbet idag stod fortfarande plantorna jag tagit med för några veckor sedan till Powerlifter kvar i köket. Folk har vattnat dem så de var högst levande. Någon skojjig har satt en stor lapp under dem där det står: Kan man röka dessa?
Då vill jag svara: Klart man kan! Man kan röka nästan alla växter men jag är inte direkt säker på effekten eftersom jag själv inte kunnat röka mina hemma i år då de dog! Tidigare år har det dock gått helt förträffligt!
Frågan är nog i stället: Har Powerlifter slutat röka eller gått upp i rök? Om han inte tar hem dem och vårdar dem snart är han rökt!
Ps. Jag ljög... jag skulle aldrig röka något någonsin!)
Bloggregistret.se"border="0"/

Kommentarer
Postat av: Majjanw

Fina blombilder!
Ups, känner mej lite anvarslös att jag inte hämtade mina "bäbisar"...Men nu är min balkong pimpad ut i fingerspetsarna. Har köpt en liten stålfjäril till en av krukorna. Mer om detta i min kommkande blogg i eftermiddag. Måste bara ta en kall dusch och äta glass med jordgubbar - så att jag har nåt att blogga om :)
Kram.

2007-06-09 @ 17:05:07
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: Liza

Ja, det är verkligen vuxenpoäng för blommvattning! för det gör banne mig aldrig jag! haha! Dom dör som flugor här hemma.. ^^ Kram! (titta gärna in på min modeblogg - www.ThreeOfAKind.blogg.se

2007-06-09 @ 18:53:31
URL: http://www.ThreeOfAKind.blogg.se
Postat av: Gullefjun

Här har vi bara plastväxter :)
Dom på utsidan däremot behöver nog en rejäl skvätt efter den värmen vi haft idag.
Ha en bra kväll.
Hejhopp

2007-06-09 @ 20:34:57
URL: http://cojjoj.blogg.se
Postat av: Junitjej

Nu har jag länkat dig!

2007-06-09 @ 23:06:26
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Borthy till Junitjej!

Vad gullig du är! Jag har skrivit svar till dig i din blogg som du säkert sett vid det här laget! Kaffe och bakelse om ett år!

2007-06-10 @ 00:11:44
Postat av: Borthy till Majjanw

Tyvärr lever plantorna inte mer... naturlagar du vet! Vet att din balkong är jättefin nu! Kan du barnvakta mina krukor när jag är Mrs Kroatioa 2007?
Nästa fråga kan Pensionären vakta Z? Hoppas.

2007-06-10 @ 00:14:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0