Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

VIP-behandling på Vårdcentralen!

 
Tror vi är VIP på vårdcentralen men de har inte givit oss något formellt bevis på det än men vi blir alltid så fint behandlade (ja, inte av lilla AT-snärtan då som vill döda katten Z men av alla andra!)
I morse ringde jag när de öppnade. Kom fram direkt och de meddelade med inspelad metallisk röst att de skulle ringa tillbaka kl 08.27. Och de gjorde de också! En sköterska snappade problemet raskt och gav oss utan att kinka tid kl 10.15. Vi kom in till doktorn i tid och det tog 3 minuter så fanns ett E-recept på apoteket! Så ska det funka! Bra betyg till vårdcentralen!
Nu sitter lilla grabben med dimmig syn och tittar på barn-tv så att mamman får blogga och softa/roa sig i fred. Jag har en jäkla massa tråkigt att göra idag som handlar om pliker...
Jag får väl göra som jag brukar göra: Beta av en liten trist-grej, t ex hänga en tvätt och sedan belönas man med att få läsa någons blogg eller fixa med något sådant. Sen springer man i väg , på tid naturligtvis och våttorkar köksgolvet och sedan belönas man med en kopp kaffe och, ja, så håller jag på..... Gör ni också så här eller hur går det till hos er? jag kan ju behöva lite tips för att bli effektivare. Funderar på hur jag ska få den här blåsiga regninga dagen skojjig? Kanske göra som Majjanw föreslog igår? Tilltala några okända människor när jag är och handlar för att kolla om man kan få några muntra reaktioner? Vissa dagar är helt enkelt inte hottare än så här! Hoppas ni har trevligt att berätta idag! Kram

Kommentarer
Postat av: Anonym

ingen presntation finns för att jai tne vågat ge mig till känna än:P. Ja vågar itne heller skriva om min viktvergång i min "vanliga" blogg utan startade en till dör ja kan skriva om bara de o ingen vet vem jag är så behöver itne oroa mig för att kompisarena ska läsa.

2007-06-01 @ 11:53:20
URL: http://nutillframtid.blogg.se
Postat av: Borthy till anonym

Det sköna är ju faktiskt att man får vara anonym och välja allt själv! Jag ska följa dig och hejja på! Tänk vad bra det är med bloggen, man får ta hur mycket plats som helst och skriva om vad man vill!

2007-06-01 @ 12:16:31
Postat av: Gullefjun

Kul att du hälsade på inne hos mej :)
Imponerande att det gick så fort på vårdcentralen, tycker alltid att det e sååå tröstlöst segt.
Du undrade hur gammal gossen var, han e 17mån.
Jag e nog ganska effektiv när jag ska städa (oftast iallafall) Jag skickar ut gubben med sonon på promenad så jag får va för mej själv, sätter på lite go musik å sen e det bara full fart.
Så hurtigt det lät då :D
Ha det gott.
Kram

2007-06-01 @ 12:54:44
URL: http://cojjoj.blogg.se
Postat av: AmandaB

Min häst fick den salvan när hon hade en infektion i hornhinnan. Skumt att man avnänder samma preparat till djor & människor eg :P

2007-06-01 @ 20:39:04
URL: http://amandabacktorp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0