Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Navy seals på jobbet? Inte mej emot!


I går kväll när vi grupp-borstade tänderna i badrummet stod vi samtidigt och begrundade och berömde äldsta sonens nya kortklippta frisyr. Maken sade till sonen: Du ser nästan ut som en tuff kille ur Marin-kåren! Varpå sonen tittar frågande på oss? Marin-kåren?? Vad är det för något? Det låter som de som tömmer kiss-påsarna på mammas jobb! Vi började gap-flabba allihop!
Eftersom jag tillhör den nuvarande kåren som tömmer kisspåsar på mitt jobb skulle jag gärna avsäga mig den uppgiften till förmån för Navy seals! Jadå, inga problem bara de kunde drillas till att skriva upp urinmängderna ordentligt varje timma! Jag kan se det här framför mig! Tror få på min arbetsplats skulle ha något emot dessa kiss-påse-tömmare!

I dag har det blivit mycket trädgård och plantering. Skönt väder och bra torkväder. Gissa vad som hände idag! Den lilla strump-nissen testade mitt tålamod. När jag kom till botten i tvättkorgen när tvätten skulle hängas låg där bara en ensam strumpa kvar! Grrrr....

Kan inte hålla mig från att fotografera alla mina blommor och plantor och visa er, de ser inte så mycket ut för världen än men vänta bara en månad! ( Det går att klicka på de flesta av bilderna så de blir större)
Nu ska jag sticka ut och springa innan det blir för mörkt och sent! ( Man måste ju hålla jämna steg med sälarna!)

Kommentarer
Postat av: majjanw

Hur gör man för att kunna lägga in bilder som man sedan kan klicka på så att de blir större??
Fina blommor föresten.

2007-05-06 @ 15:52:17
Postat av: Borthy till Majjanw

När du ska lägga in din bild i ditt inlägg så gör du som vanligt, du vet, laddar ned dem med ca 300 pixlar men du trycker på infoga miniatyr när du lägger in den i inlägget. Jag hittar jättemånga skumma och balla bilder på Google bilder, man kan hitta allt där, allt från hundbajs till Navyseals så sparar jag dem temporärt på skrivbordet och lägger in dem i inläggen som miniatyrer, ja om det inte är mina egna bilder förståss!

2007-05-06 @ 16:06:33
Postat av: Jada

jag undrar oxå hur man gör sina bilder klickbara o sen vips så blir dom större.....jag är glad att jag kan få in bilder överhuvudtaget.
P.s Nej du känner inte Don H.......

2007-05-06 @ 16:34:45
URL: http://jada.blogg.se
Postat av: majjanw

Hämtar dem till helgen? ok?

2007-05-06 @ 16:58:38
Postat av: Borthy till majjanw

Går så bra så, ska vårda dem ömt så länge.

2007-05-06 @ 18:08:40
Postat av: Borthy till Jada

Begrep du min svårtolkade beskrivning av inläggningen av bilder? Annnars visar jag dig inom kort IRL. Ska visa Powerlifter också om han inte begrep min svårtolkade instruktion han fick. Trodde ändå Jada att du skulle bli lite upp-piggad om vi fick Navy Seals på jobbet?

2007-05-06 @ 18:11:14
Postat av: Mrs W

OJ vilka fina blommor Du har fixat!!!! själv har jag suttit i solen och bara slöat efter ännu en lördag med trevliga vänner och alldeles för gott vin!!! Är röd som en tomat pga att jag somnade i solstolen. Förlåt om jag är lite stressad med grabbarnas måndagsbestyr men vi får ju som vanligt i hop allting,vi är verkligen värsta organizermammorna...... nu söndagsskönt pojkarna i säng och jag framför tv:n puss puss

2007-05-06 @ 18:48:43
Postat av: Borthy till Mrs W

Har du dem i säng redan? Det var begåvat och rådigt! Själv är jag inte där än, är nysprungen och ska in i duschen. har startat upp maken på att steka pannbiffar, blir lite senare middag i dag. Jo, du och jag är grymma på organisation! Själv har jag inte solat i dag utan hållt på med mina små plantbäbisar och pyssel så jag tänkte ta en sväng till badhuset och simma och sola i morgon bitti. Varför göra det på det naturliga sättet? Ja, jag vet, helt korkat... och dessutom blir jag aldrig brun heller så det är ju ytterst korkat men det känns lite lyxigt innan jobbet, softa lite i det öde badhuset med hårinpackning och stillhet i ångbastun. Glad att du besöker min blogg och jag ska in vino veritas inom kort hjälpa dig starta upp din! Du ska bara få bli varm i kläderna på ditt nya jobb först!
Kram från Snö vit / ( Hud så vit som snö trots solarium och hår så svart som ebenholt trots Viva color nr 40.)

2007-05-06 @ 19:04:42
Postat av: Majjanw

Dina bilder är inte alls så tokiga dom heller.
Kul nu har jag tre intressen: Blogga, geocaching och att fotorafera :)

2007-05-06 @ 19:14:57
Postat av: Pensionären

Mycket blir det, det här med bloggläsandet, men kul. Drar Du upp alla fröna inomhus? Får ni plats alla inne eller har ni familjemedlemmar fått tälta eller bott i killarnas koja?
Här ute i buschen (kan ej stavning) har det varit vilodag från golfen.Laxknyten har avnjutits och sen middagssovning varpå undertecknad lyssnade färdigt på en spännande deckare: "Morden i Buttle" Kan rekommendras.

2007-05-06 @ 19:57:24
Postat av: Borthy till Pensionären

Jag skulle jättegärna haft ett växthus eftersom det går åt väldigt mkt yta att dra upp dem hemma i köket och som du säger så får alla killarna tälta fram till efter frost! Drar du upp några blommor i ditt växthus eller är det grönsaker som gäller? Jag har inte riktigt kommit till grönsaker än... Doftande blomstertobak är så jäkla bra för Rådjuren tar dem inte och de blir så stora ch vackra och blommar hela sommaren!

2007-05-07 @ 06:59:14
Postat av: mat-as

Tänk att du är så duktig i trädgården, mänger av vackra blommor. Klippa frukträd, joodåå, jooddå...
Idag är det måndag och jag är lite trött efter helgens aktiviteter. Blivit solbräd på rygg och axlar, men det blir snyggt när jag blir brun. Black back och vit mage mmmmm.. marabou.
/mat-as

2007-05-07 @ 12:17:16
Postat av: Borthy till mat-as!

Jag blev glad och började också skratta lite när jag såg signaturen! Det är mej en stor ära att ha dig här! Välkommen, jaaadååå joooodåååå!
Jo, jag har samma passion för blommor (och många andra saker också faktiskt) som det som du och jag brinner för! ...Fast egentligen, inget går upp mot det du och jag fick till på enkelsal för inte så länge sedan! Nu kan ju många undra förstås men de kan gott undra ha ha! Det var helt rumsrent men underbart när man har vår läggning!
Varför kör du black and withe? Vad håller du på med som ger den solbrännan?

2007-05-07 @ 12:30:15
Postat av: Anonym

vad spännande med små plantor,det har jag ochså en del, kanske kan vi byta, inkakrage mot vad? B2

2007-05-13 @ 03:41:33
Postat av: Borthy till B2!

Japp! Det blir byte av plant-ungar i morgon natt! Du ska till att börja med få stor vid doftande blomstertobak av mig. Om vi har tur kommer du framöver också få Lime-färgad

2007-05-13 @ 06:44:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0