Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Nu blev inte dagen riktigt som planerat...

image689image690(Slavateatern)
Men bra ändå! Först och främst kan jag väl erkänna att jag inte gjort så väldigt mycket nytta idag. Bättre var det i går kväll då jag hej vilt tvättade fönster fast det tillslut var kolsvart ute!
När jag undersökte resultatet i solskenet i morse måste jag säga att jag var riktigt nöjd!

Efter fönstertvätten satte jag mig i soffan och hoppades att det skulle komma en repris på Nyberg och Törnblom eftersom jag missade det i måndags pga nattjobb men det kom ingen repris.
I stället kom ett program om hon Svennis gamla flamma Ulrica Johansson tror jag hon heter...kanske...hur som helst var det ett program där hon undersökte sexberoende och där hon sedan själv kom fram till att hon hade en sådan störning och hur man skulle bota den med ett års celibat.
Celibatetgrejjen verkade inte vara hennes "cup of tea" men annars var hon väldigt trevlig och öppenhjärtlig om problematiken.

Ja, ja, det var i går det.
När jag i förmiddags landat med förmiddagskaffet och som bäst höll på att fixa en blogg åt min polare Janbanan som han kallat sig tidigare här i bloggen men som nu fått en blogg som heter Janheladan.blogg.se ringde fröken från skolan och sade minstingen var dålig.
Det blev utryckning till skolan för att hämta hem honom. Han visade sig dock inte vara det minsta sjuk utan frågade när vi kommit hem om vi kunde åka till badhuset! Jag sade NEJ!

Vi gick här och skrotade utan att göra så speciellt mycket  varken han eller jag.
Kl 15.00 kom vi på att det var invigning av den nya delen i hans skola med musik och framträdanden.
Jag ringde och bokade om min klipptid hos Gun som visade sig heta Gyl (troligen 22 år från Syrien ändå och inte 58 från Flen tack och lov...).
Invigningen var riktigt fin där barnen sjöng och politiker från moderaterna lekte "Barna i Bullerbyn" i klädda gråa muntra kostymer!

Den stora behållningen var ändå Slavateaterns framträdande!
De dansade in från skogen med trummor och sång och trollband oss alla med sin energi, kraft och mystik!
Undrar om de är deras jobb att alltid vara Slavateatern eller om det är deras fritidssyssla?
I mina fantasier och inte så verklighetstrogna drömmar skulle jag vilja vara med i en sådan grupp och få leva ut och uppträda på det livsbejakande sättet!

....men så är man så jäkla trist och fast i hur livet ska se ut! Varför?
Varför gör inte jag något sådant? Man skulle nog hinna med om man prioriterade bara så lite annorlunda.

Jag skulle älska att sjunga och dansa så där jordnära och mystiskt!
Jag måste nog tänka till här hur jag vill leva mitt liv....bara man själv kan ju förändra och leva sitt liv... jag har lite att tänka på.
Är det fler som är förbannade på sig själva att man är så jäkla Svensson och ynklig att man inte lever sitt korta liv som man egentligen vill...uppskattar och njuter mer?
Tur det här blev ett jäkligt långt inlägg så inte så många orkar läsa det och komma till mina funderingar här i slutet av det....

"Jag hungrar...man vill ju leva också ....och ska man dö så kan man ju göra det mätt!" ( Som Ulf Lundell uttrycker det).
Bloggregistret.se"border="0"/

Kommentarer
Postat av: crue Annika

hej vännen hur har du det? min första arbetvecka e snart avklarad å de känns toppen kramar lilla lyckliga Annika

2007-09-13 @ 19:09:35
URL: http://motleycrue.blogg.se
Postat av: Junitjej

Svar till Borthy: "Skriv din text här" står inte med i kodmallen, utan det skrev jag för att tala om var du skulle skriva.

2007-09-13 @ 20:03:30
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Pensionären.

När jag läser ditt inlägg om ovanstående tankar så kan jag bara skriva att var sak i livet tar sin tid. Man kan inte göra allt på en gång. Plötsligt en dag så står Du där mitt i livet, förhoppningsvis kry och pigg, och finner att NU har jag tid, nu har jag förhoppningsvis också råd, och viljan finns kvar, NUuuu ska jag göra det jag ofta tänkte på att jag ville göra.Nu ska jag göra det! Din "gamla mor" är där NU och det känns underbart tack vare att jag, peppar, peppar ta i trä, är frisk och jag har råd. Den tiden jag har nu kommer mycket fortare än Du anar men man känner inte så när man är mitt uppe i livet med barn och allt vad det innebär. Håll ut det lönar sej!Livet leker...emellanåt...och NU för somliga.

2007-09-13 @ 20:33:35
URL: http://widy.blogg.se/
Postat av: Kjellinskan

Oj, vad duktig du är med fönstertvättning! Skulle kanske behövas innan vintern kommer. Trist...
Ha ha, "bra" försök av sonen där, tur att du genomskådade honom. :)
Kram och god natt! (Så småningom...)

2007-09-13 @ 20:59:43
URL: http://kjellinskan.blogspot.com
Postat av: majjanw

Otippatd drömmar :) Men varför inte?! Sätt igång och sök kurser
nu inför höstkvällarna. Fast vi kan dansa mystisk dans till Ulf Lundell med ett glas rött i handen också, och sjunga med i texterna allt vad vi kan.
Natti natti från söstra di.

2007-09-13 @ 22:11:55
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: B1 + B2

vi har skrattat så åt dina inlägg inatt. Du hade tur som klarade dej från trycksår,det är ett problem som vi dras med som jobbar natt jämnt.Vi ser fram emot din show här på jobbet snart......

2007-09-14 @ 05:20:12
Postat av: Jada

Åhh, jag som hade sett fram emot en bild av dig på din nya pudelfrissa...
Ha en bra dag!

2007-09-14 @ 08:59:40
Postat av: Janheladan

Tusen tack för hjälp med bloggen! Jag skulle gärna vilja ha en hel blogg lektion någon dag! Hälsn Janheladan

2007-09-14 @ 16:50:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0