Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Bra och dåligt.

Vaknade pigg glad och utsövd med axlarna nere helt redo för en ny arbetsvecka. Det som sedan hände och min starka reaktion var för mig helt oväntad, jag har inte ens PMS!

Jag när jag kom till jobbet blev jag ånyo ålagd att sköta arbetsuppgifter som jag efter en längre tid nu behövt säga nej till av olika skäl då jag känt mig på randen till undergång över detta, verkligen påverkad och tagen. Börjat drömma om jobbet mm. 

Man ber bara om sådana temporära omplaceringar om det finns synnerliga skäl och jag har mig veteligen aldrig gjort detta förut.
Jag har verkligen gjort mitt bästa men bett att få byta dessa arbetsuppgifter för en kortare tid.

När jag kommer till jobbet idag stod jag alltså placerad att utföra dessa uppgifter ändå, just jag av alla kollegor! Jag blev mycket frustrerad och stressad över detta, axlarna åkte upp och hela jag blev spänd i nästan skräck. Man kan nog inte förstå om man inte är i det. Jag älskar mitt jobb och det har inte med det att göra.

Min kollega som arbetat hela helgen blev också ledsen och undrande eftersom hon undrade varför hon inte dög till att sköta det hon gjort hela helgen?

Ja, till och med min fina firma brister i planering i bland, vi är ju bara människor.

Inte nog med det, jag fick i stället en ny order att sköta vilket gjorde mig glad men då hade min kollega på natten inte tid att stanna och berätta om hur den skulle hanteras fortsättningsvis och denna morgon gjorde att tårarna steg upp i ögonen.

Blev tvungen att gå till toa och gråta en stund, denna morgon kändes helt för djävlig och som pricken över i står min nya chef som vi väntat på och sett fram emot att äntligen få träffa där för första gången i dag och tittar på och hälsar på detta vrak till Borthy och denna soppa.
Vilket kanonfint intryck hon måste fått av mig! En frustrerad hispa med tårar i ögonen!

Härlig start på veckan!
Nu har det gått några timmar och jag har sedan länge kommit till sans men det blev verkligen en tung start på min morgon och dessutom blev jag ju rädd att jag smittade mina kollegor.
Kände mig riktigt ute på hal is.

Att jag skriver detta inlägg beror verkligen inte på att jag på något sätt vill klaga på min arbetsplats, det vill jag verkligen inte,  jag älskar den och mina kollegor! (Det vet nog alla vid det här laget?)

Jag behövde bara se morgonen lite tydligt och skriva av mig, hoppas ni förstår?
Inlägget är inte menat som kritik till någon! I bland blir det lite tokigt och det tillskriver jag männskliga faktorn rätt och slätt!
Nu ska jag äta lunch, det blir ugnstekt kassler med annanas och ost, till det kokt potatis! Jag är glad igen!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Nä... det låter verkligen som PMS tycker jag, men självklart kan man ju ha andra svackor i livet - man ska ju inte skylla allt på hormoner. Du kanske helt enkelt var helt slut efter allt städande i helgen.
Skönt att höra att du mår bättre igen! Själv har jag varit överduktig på att käka PMS-piller hela månaden nu, så det ska bli kul att se om man märker något resultat i slutet av veckan. =) De brukar funka.
Din nya chef kommer inom alldeles snar framtid inse att du är en toppentjej och en riktig klippa på jobbet.
K R A M!

2008-01-14 @ 12:02:14
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: anja

Vännen, jag är helt hundra på att den nya chefen kommer att se vilken underbar person du är trots den starten:-).
Det finns få människor som du och de måste vi värna om.kram

2008-01-14 @ 13:06:32
Postat av: amonym

Åh klart chefen kommer att se vilken klippa du är!!!! Kommer du inte kunna dölja så länge;) Strongt av dig att känna och berätta när det blir övermäktigt....och skönt att höra att det blev bättre!
kram

2008-01-14 @ 15:54:48
URL: http://amonym.blogg.se
Postat av: Socrate

Ska kasta ut julen i morgon och så har frugan sista skriftliga tentan på länge så SEN SKA VI PUSTA LITE!
Ibland blir det bara så fel, trots att ingen egentligen velat ställa till det...skönt när såna dagar är över...skönt även att få skriva av sig lite och vi medbloggare tål att läsa det mesta...

HA DE GOTT tycker Socrate

2008-01-15 @ 01:29:54
URL: http://socrate.blogg.se
Postat av: Monika

Kram!

2008-01-15 @ 06:52:26
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Borthy till Anja!

Hej Anja! Det var ett tag sedan! Vad roligt att vi är så gott som grannar igen! Nu är ju min starka förhoppning att vi snart är jobbarkompisar igen? Ska du bli med ut på öl i morgon?
Tack för dina fina värmande ord! kram

2008-01-15 @ 11:51:58
URL: http://borthy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0