Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Veckosammanfattning v 34!

Så blev det! En bloggfri vecka fast det inte var meningen.
I måndags sov jag av efter natttjänst. Barnen kom till mig vid lunchtid och om jag inte minns helt fel så var syrran och jag ute ett varv runt sjön med stavarna.
På kvällen gjorde jag middag och N kom över och åt. Vi såg "Valkyria" på DVD, mkt bra.



På tisdagen hade vi en lugn morgon och vid kl 13.00 mötte jag och barnen S och hennes son A och Talle inne i stan. Vi åt lunch på Mongolisk restaurang och tog sedan spårvagnen ut till Gröna lund.
Det öppnade 15.00 och vi hade åkband hela gänget och vi tokåkte fram till 21.00 då regnet och trötthet tog knäcken på oss. Vi åkte allt! En mycket rolig dag.

På Onsdagen började barnens skola. När klockan ringde på morgonen var förvirringen total! Noll koll  på livet! Hur gör man vardag? 
När barnen kommit iväg till skolan gick jag och N en förmiddagspromenad till granncentrumet och sedan började jag viss uppröjning hemma.
Barnen kom hem med massor av nya instruktioner och tider inför det nya skolåret. Jag började det stora jobbet att strukturera upp livet i kalendrar mm.

J och jag planerade också hur vi tillsammans på bästa och lättaste sätt framöver skall sköta vår gemensamma ekonomi för barnen efter som den egentligen hittills bara flytit på lite okontrollerat.
Nu gjorde vi ett speciellt konto för det som skall skötas av oss gemensamt. Bra!

På torsdagen åkte jag in till stan.
Gick en lååång promenad i solskenet och avrundade med att köpa ett par jeans och en lila Björn Borg-handväska som bara kallade på mig.
Efter middagen körde jag lilla sonen på fotbollsträning. Jag och stora sonen skulle springa under tiden hade vi tänkt men i sista sekund upptäckte vi att hans fötter växt några centimeter under sommaren och att han inte kom i löpardojjorna så vi akutåkte till Kungens Kurva och köpte skor.

På fredagen var jag bara hemma och städade. På eftermiddagen gav jag mig ut och sprang 6 km och kände mig mkt nöjd! 
Skjutsade i väg stora sonen på basketläger och hade sedan en myskväll med lillgrabben. Vi gick och köpte glass och en film som han ville se "Mr Beans semester" på konsum. 
Jag såg sedan en superbra film "Milk" som jag verkligen rekomenderar.


På lördagen var det bara att kliva upp vid 8.00 då lillgrabben skulle ha fotbollsmatch. Regnet öste ned men det blev i varje fall vinst.
Han lekte med kompisar under dagen och jag tittade på ytterligare en film på dvd  "Slumdog millionaire" som var helt super!


På kvällen bestämde vi att E skulle få ha 2 kompisar som skulle sova över. Vi åt Tacos och de stängde in sig på hans rum och åt chips. Jag bakade blåbärsmuffins åt dem.

I söndags morse när vi vaknade hade båda de 2 små gästerna förolyckats under sömn så hela min förmiddag gick åt till att tvätta lakan, kuddar, duntäcken och madrasser! Pust!
Kl 15.00 infann jag mig på IP i kiosken för att ta mitt arbetspass där. (Alla föräldrar måste dra sitt strå till stacken och stå där och tjäna pengar till lagkassan).
När jag kom hem stack jag ut och sprang 4 km och det gick super!

Städade grabbarnas rum. Gjorde i ordning pojkarnas ryggsäckar så att de vid 19-tiden kunde gå ned till J.
Kl 20.30 var det dax att åka till jobbet.
Känner mig pigg och bra.
Nu ska jag skärpa till mig med kost, motion och bloggande kommande veckan!


 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har läst och kan bara kommentera med ett: PHU!!

Sara Leander sjöng för länge sedan: "Det är tur att man inte längre är ung....."

2009-08-24 @ 19:54:52
Postat av: evans

Det tar ett tag att komma in i vardagen, men det verkar som du lyckats bra :) Jag har ännu inte fattat att sommarlovet är slut, trots att jag jobbat i över en vecka...

2009-08-24 @ 22:19:01
URL: http://evans.blogg.se/
Postat av: C a m i l l a

Valkyria har vi hemma. Kanske ska ta och titta på den i morgon.

Kram!

2009-08-25 @ 23:24:34
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0