Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Nu ska vi bli friska!

Dagen i förrgår var riktigt fin på alla sätt.
Jag och JR möttes i centrumet där det fanns en magnetröntgenkamera. Först fick han röntga ögonen så att han inte skulle ha metallsplitter kvar efter allt bilmekande och därefter var det in med kroppen i det öronbedövande dånet i magneten. Jag var med in (alltså satt på en stol bredvid) och tro det eller ej men jag somnade av det monotona ljudet. Vilket stöd man är!

Sedan gick vi på stan i den vackra hösteftermiddagen. Vi köpte kläder till D och en supertuff svart jacka till JR på Jack and Jones. Min stora son kommer att bli rejält avis på den jackan då han gillar den butiken.
Jag köpte ett nattlinne till D i stl 146/152. Det var jättegulligt och jag funderar på att köpa ett lika dant till mig :-)
Jag har ju löplabbet kläder i barnstorlek då kan man väl ha ett mysigt barnnattlinne också?

Innan vi gav upp shoppingen köpte vi julklappar till barnen. Hu vad duktiga vi var! Känns skönt att ha börjat! Vad härligt mysigt att gå på stan tillsammans, äntligen börjar vårt liv igen!

Därifrån åkte jag och hämtade D på hennes skola och JR åkte till gamla huset för sista gången och ställde dit välkomstpresenten och plockade ned och tog bort den tunga motorn som låg kvar.

Jag åkte till vårdcentralen och gjorde pricktestet.
Jag fick stora allergiutslag på:björk, gräs, hund och häst.

Korsallergi på äpplena var inget konstigt heller.
Ja ha...trist...då blir det i framtiden ingen liten hund i vår familj.
Jag skulle nu planeras för hypersensibilisering för gräs och björk.

Tisdagskvällen var lugn och fin med tv-tittande.

Igår torsdag promenerade jag fram och tillbaka till jobbet. Nu har det verkligen blivit höst! Det var 2 minusgrader när jag gick hemifrån klockan 06.00 på morgonen.

På kvällen övade vi på att bara vara hemma och slappna av. JR tyckte det kändes konstigt att inte måsta åka i väg någon stans.
I reklampauserna på tv-programmen gjorde vi situps och armhävningar.
Vi bar också upp en massa saker på vinden som samlat på sig för att bli upplyft dit så som studsmattan och liknande saker.
Jag fyllde upp bilen med lite skräp också så att jag idag efter jobbet bara kan åka och slänga.

I kväll skall vi sticka till gymmet och beta av ett pass innan vi åker och lämnar D hos hennes mamma. Därefter är det fira med god middag att huset är sålt och arbetet är klart! Barnfri fredagkväll gäller men i morgon kommer mina gossar efter jobbet.

Kommentarer
Postat av: Mor

Din sista mening? Som barn i familjen hoppas jag att dom inte läser detta....Grrrr!Barnfri! Fira med god middag...Grrrr!

2010-10-01 @ 12:41:06
Postat av: Mia

Inte visste jag att vi var lika morgonpigga!

Det var inte kul att det var hundar du var allergisk mot. Hur ska du nu våga dig hem till oss?

2010-10-02 @ 00:37:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0