Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Sov i 14 timmar och blev då väckt!



Jag vet inte vad det är... jag orkar inte ta mig för ett skit! Leker att jag är pigg och alert i huvudet men jag är dålig på den leken just nu.
Försöker sköta mig alert och ambisiös på jobbet...hoppas det lyckas... men sen orkar jag inte mycket mer än lite träning och det absolut mest vardagliga som matlagning sedan är jag initiativlös.

Det är ganska gott att woka fläskytterfilé med vitkål, vitlök och peppar har jag kommit på. Kan varmt rekomenderas som kvällsmat och matlåda!

Har inte ens orkat slå på datorn och blogga!



Igår var vi i Tyresö och hämtade lill-Audin som varit på uppsnyggning där inför att den skall säljas. Hela kjolpaketet är total-lagat och nylackat! Jag tänker inte köra den en meter efter lagningen, jag fixar inte sänkta bilar!
Vi passade på att träna på gymmet i Tyresö när vi ändå hade vägarna förbi.


I dag upplevde jag något stort.....eller litet kanske man skall säga!
Efter att jag sovit mina 14 timmar tog jag en promenad till centrum. Provade lite kläder på Hennes.
Denna sport-byxa kunde jag inte låta bli att köpa då jag inte kunde ha stl 36, det var för stort!
Jag fick ta stl 34! En ny upplevelse. Det är ju inte så att jag gått ned ett enda kilo, väger fortfarande mycket men jag intalar mig själv att det är muskler :-)



I veckan som var hade jag en ledig dag till. jag struntade även denna dag i städning och gick ett långt varv på Ikea i stället.
Köpte tyg och sydde ett superfult men tjockt draperi , vadderat med ett fläskigt tjockt täcke till övre halldörren inför kommande kalla vintern.
Sydde också i smyg gardiner till JRs garage. Har bara fått upp en än så länge...och satt dit en blomma men han har inte märkt något än :-) (Inte helt säker på att han vill ha det myspimpat i garaget...)

I kväll blir det fredagsmys med biff och postkodsmiljonären hos oss. Det är tradition när vi är barnlediga!

Kommentarer
Postat av: maria

Å, vad smarrigt det ser ut ovan!! Recept tack!!



Trevlig helg önskar syrran!

2011-09-02 @ 19:24:59
URL: http://mariaskreativablogg.blogspot.com
Postat av: Mor o Far

Vi är allt lite oroliga över dej med all din träning!

"Kära Far" hade ju det där med migränen som tvingade honom att stanna upp ibland. Men du har ju inget sådant som tvingar dej att vila! Du verkar bara köra på även när det tar emot och det är lite oroveckande tycker vi alltså.......

2011-09-03 @ 14:19:25
Postat av: Camilla

Jag har också samma sömnsyndrom nu. Förstår inte varför jag är så trött. Det känns som en förkylning som inte bryter ut. Usch!

Jag blir bara tjockare och tjockare... tror att det är medicineringen. Nu har jag verkligen nått min målvikt och får försöka att inte gå upp mer.

Kram!

2011-09-03 @ 18:37:41
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com
Postat av: Mia

Du är säkert bara ”hösttrött”. Det är ju jätteskönt att få vara det, att bara få ta det lugnt efter en rolig men hektisk sommar. Jag älskar hösten och mysighetskänslan, är nog rätt tråkig i kompisars ögon men just nu känner jag mig som tjuren Ferdinand.

Ta hand om dig och ha inte för höga krav på att prestera.

Kram

2011-09-04 @ 09:25:54
URL: http://lamiadevida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0