Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Vägen hem från Koh Lanta.

Vi kom hem till Sverige välbehållna igår kväll.
Nu sitter jag här strax efter 5 på morgonen med störd dygnsrytm och tänker att jag ändå kan passa på att blogga några fler delar av resan som jag ännu inte haft möjlighet att blogga.

Det här blir en trevlig dagbok för oss från resan sedan och ett litet stöd för minnet när man sätter igång att drömma sig tillbaka och minnas.

Mycket stavfel har det blivit i min resedagbok men det får helt enkelt vara så.
Omständigheterna för blogg var inte de gynnsammaste....Sista kvällen på Koh lanta blev jag sjuk. Fick feber och ont i magen.
JR fick gå själv med barnen för att äta middag.När de kom tillbaka satt D på verandan och skrev sin läxa med en ödla som publik i taket.Nästa dag var det dax att åka tillbaka till älskade Aonang. 
Vi hade betalat för att få åka "private van" ...men det var allt annat än "private" eftersom den som vanligt var överfylld med folk och väskor.
In kom vi i varje fall i den, packade som sillar som på ditresan men skillnaden var den att denna bil pajade ihop efter ca en kvarts resa, kylarsystemet gick sönder och vatten sprutade ut från motorn.
Det blev till att byta bil.

 

Nu fick vi åka de resterande 4 timmarna på olika flakbilar i olika konstallationer av folk på flaken.
Som oftast var det väldigt trångt och D fick sitta i JRs knä största delen av resan.Det var varmt och regn om vart annat under resans gång.I sverige skulle det vara otänkbart att åka motorväg i 120 km i timmen på ett flak med resväskor.
Dödsångest.Men det finns ju de som har det värre...åka moped i regnet är ju inte heller någon höjdare....
De sitter upp till 4 stycken på varje moppe och kör fort som fan.Barnen räknade upp till 24 kor som gick löst på motorvägsrenen under resans gång.
Denna på bilden var dock bunden.JRs utslag började denna morgon....Alla är trötta....Dock lättade och nöjda när vi som sista personer fick stiga av levande.Vi firade med att gå till "vår" resturng och åt....som vanligt.Sedan tog vi en avslappnande massage för att komma till sunda vätskor igen.JR och grabbarna hamnade i denna lokal...Medan jag och D hamnade i tält 4 då vi inte orkade vänta på massagen.Sedan släppte vi upp lyckobalong.En del shopping blev det som vanligt också under kvällen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0