Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Äppelpaj och tvätt!

H?nga tv?tt 1

Jo, det är min tvätt... eller delar av den ska jag väl säga, resten hänger i källaren på tork. Kan inte fatta hur det blir så mycket hela tiden?? Jag tvättar, hänger och viker ju tvätt jämt!
I kväll var jag och kompleteringshandlade inför middag i morgon samtidigt som jag samtalade med Darr i telefonen....hoppas att jag fick med allt hem som jag behöver för i morgon..
I morgon ska vi bjuda på Slottsstek av älg med Hasselbackspotatis( recept från kokbok från 70-talet men brukar bli gott ). Smakar som när man besökte farmor när man var barn. Inte ofta nu för tiden man går på middag hos några kompisar och får Herricots vert som grönsker! Till efterrätt blir det klassisk äppelpaj med vaniljsås. Tycker ni jag är tråkig? Jag vet inte men det är ganska tufft tycker jag att få de här gamla klassikerna! När man var liten fick man mjölk till, nu får man vin! Vet ej vad som passar bäst? Troligen gelé men det får man hos oss också!
Äppelpajen har jag gjort i kväll så den är bara att värma i morgon. Har gjort provencialskt vitlöksmör i kväll också men det får ligga till sig till 1:a maj (och framtiden, gjorde ett 1/2 kilo) då det blir biff har jag som inköpsansvarig bestämt!

Kommentarer
Postat av: Pensionären

Ta're lugnt med allt ditt fotande och skrivande! Jag hinner inte med!! Tänk på att jag ska få till'et till Wanja på ett bra vis. Men kul att läsa allt. Går igenom det i morgonbitti igen då "Guben" och jag tar sovmorgon från golfen.

2007-04-29 @ 21:00:22
Postat av: Borthy

Jag bara skriver lite några minuter när det fallet sig in! Tycker det är kul! Några dagar kanske det int blir något alls! Tycker om när ni svara mig, det är bäst, ser ju folk läst!! Även om det bara är med ett hej och signaturen! Kram och god natt!

2007-04-29 @ 21:20:25
Postat av: majjanw

Hej.

2007-04-29 @ 22:16:01
URL: http://majjanw.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0