Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Disk-trasan i slakt-ladan??? Usch!

      

(Inte vår trappa men principen samma! Inte vår disktrasa heller men liknande, musen är med största sannorlikhet inte den uppätna heller men det kan jag inte helt svara på.)

Nu på jobbet. Stillsamt. Mina tankar också stillsamma. I bilen på väg till jobbet gäspade jag nästan i hjäl mig. Det är som om kroppen vill visa att den är minsann trött och tänker inte ställa upp på att vara uppe ett helt dygn. När annars gäspar man käken ur led kl 20.00?
J målade trappen i hallen idag, alltså de horisontella delarna av trappstegen och brädorna som går vid sidan av trappen, det heter nåt på fackspråk men det kan inte jag. Bara där man trampar är fortfarande trä-färgat, resten vitt. Jag har skött hushållet, inte gjort några större utsvävningar. Jag gick en liten promenad hem till en kompis och drack kaffe, vi brukar alltid dricka Latte från hennes kaffemaskin men mjölken var slut så det blev Espresso med tjejsnack.
Jo, jag bakade en sockerkaka också som J skulle ha på eftermiddagen när hans 2 scoutledar-Frasse-kompisar kom hem till oss för planering av miniorernas hajk. ( J är Frasse själv och mycket engagerad sådan, han har den här månaden bett mig att spara kattmatsburkar som han gör ljuslyktor av. Förra månaden var det mjölkkartonger som skulle bli bilar eller vad det var.... mycket engagerad och han gör det bra, de 2 andra också.)
Sockerkakan gick som möss under stereobänken, åt snabbt!
I morse hade Z blod på sin vita päls under hakan men lika glad var han för det! Under stereobänken var det rena slaktladan som vanligt och jag häll på att dö en kortis när J var på väg till stereobänken med vår disk-trasa för att torka bort mus/fågel blodet under den, MED DISK-TRASAN!!!!
Vad tänkte du med??? Nä, jag tänkte inte...
Han tog papper och Ajax-sprut-flaskan i stället och tog bort det onämnbara där under men jag hade ändå känslan av...var har våra disktrasor varit förut???? Ja, ja, det man inte vet något om... Usch!!! Nä, jag tror och hoppas det var en engångsföreteelse med disktrasan i slaktladan. Vill tro det.
E har varit och fotbollstränat, han har blivit en riktig boll-trollare på planen, trixar och fintar. Efteråt följde han med sin kompis hem för lek. A var också hos en kompis och lekte en stund. Jag sov en kortis när Frassarna möttes i vårt kök. På kvällen käkade vi varma mackor. En helt vanlig odramatisk söndag i mitt liv.


Kommentarer
Postat av: Monika

Kanske dags att börja med engångstrasor till disken?

2007-04-23 @ 00:21:59
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Borthy till Monika

Eller klä in valda delar av huset i sådant där som polisen har i sina fylleceller (inte för att jag varit i någon sådan), vadderade madrasser så kanske mössen klarar sig lite längre och det bara är att spola av med högtryckstvätten... Inte så snyggt att montera en sådan tvätt i vardagsrummet men det kan vara ett alternativ... Engångstrasor kanske inte är så dumt det heller...

2007-04-23 @ 00:33:46
Postat av: majjanw

Sover du sött?
Imorgon tisdag åker jag nog en sväng till Det Stora Möbelvaruhuset. Pensioneren kommer kanske upp också, vore kul om du kunde hänga på.

2007-04-23 @ 10:18:01
URL: http://majjanw.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0