Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Helgmorgon med Bacon!

Jag tror inte jag är mentalt framme vid att ta tag i GI än (har troligen inte nått mitt "nu-får-det -vara-nog-midjemått" än, då brukar det lösa sig automatiskt).
I går efter jobbet (där jag för övrigt fick vara en fantastisk ängel hela dagen utan att göra något speciellt mer än jobba som vanligt -KULTURKROCK! bara men det är ganska ballt faktiskt och livsbejakande att bli behandlad på det viset men man är inte van) åkte barnen och jag till videobutiken och hyrde "På andra sidan häcken" och sen tog vi en liten titt på marsvinen i djuraffären.
När vi kom hem igen hällde jag upp ett glas rött, pratade i telefon med en kompis E samtidigt som jag gjorde potatisgratäng med mycket  vitlök och stekte utskuren biff. Ja, Gi får vänta!
Nu på morgonen är det helgfrukost som gäller: Bacon och ägg på mackorna och dricka te till.
Det är strålande solsken ute och jag tror det är varmt också. Kanske får man köra ett varv med rakhyveln över benen och väcka dem till liv med shorts idag?
Jag är väldigt blek i skinnet men som tur var valde vi Engelsmän som grannar när vi flyttade in så man framstår som mindre blek! Nä.. jag skojjar, jag är blekast i kvarteret och brukar aldrig bli brun men det kan vara skönt att känna solen mot huden och sommaren på väg ändå!
I går på jobbet hade björkarna slagit ut på innerljusgårdarna som badar i värme och ljus. Inte unerligt att våren nu börjar klia i ögonen på allvar!
Ha en fin lördag!

Kommentarer
Postat av: Monika

Ja, visst är det ett fascinerande fenomen det här med att blogga. Blir ju självklart nyfiken på om O möjligen är ännu en lkollega? :)
Jaha, så snart har barnen (läs katten) fått ett masvin? Tjata lönar sig! Eller?
Ha en bra lördagkväll! SJälv ska jag njuta av god mat och vin. GI får vänta till nästa liv.

2007-04-14 @ 18:53:33
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Borthy

Hej Monika!
Hoppas din helg varit trevlig. Glad att du besöker mig så ofta, det är en stor ära. Jag har så fullt upp med mig själv här och nu i min blogg att jag just nu inte läser så många andra men snart är jag hos dig och andra bloggare och hälsar på igen mer aktivt!
Nej O är inte en kollega. Har vi fler kollegor som bloggar öppet som du vet? Jag vet ingen fler än, vi kan väl viska om det vid tillfälle!

2007-04-15 @ 16:42:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0