Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Ut och njuta av våren!

   
Vår-rabatten           Nyvaken          Frukost                    Gädda!
Ställde klockan på 13.00 ( Jag vet, för tidig soluppgång). Tog en hyggligt snabb snabbdusch och slängde mig ut genom dörren för att njuta lite i vårvädret! Härligt skönt!
Började sedan tänka på att jag inte orkade laga någon mer avancerad mat till barnen i kväll heller eftersom lill-killen ska på fotbollsträning kl 17.00 och han har en kompis med hem som aldrig varit hos oss tidigare och då måste man tänka till och servera något av de säkra korten vilket är pannkaka om man har tid annars köttbullar eller hamburgare i fall det råkar vara ett barn som inte äter allt. Blev en sväng om Konsum och valet blev hamburgare.
När jag kom hem åt jag en stadig frukost bestående av grapefruktjuise, kaffe, 2 löskokta ägg ( blev lite väl rinniga), en fiber-baguette med rökt skinka och massor av paprika! Jättegott med frukost, nästan dagens bästa mål! I bland gott med ovan-nämnda, i bland vill man "Baconera" och i bland vill man ha gröt. Gott allt i hop!
Datorn har kommit hem från pimpningen, äntligen! Vet ni vad felet var? Damm! Hemma hos mig??? Jag förstår inte? Kan det ha varit strump-tomten som blivit sne på mig att jag haft järnkoll på strumporna och då stoppat datorn full med damm som den hämtat hemma hos grannen eller något, hämd?
Nu till förträngningsmekanismen. Jag har en utpräglad sådan. I förra året i Augusti skulle Z få sin 3:e vaccination hos vetrenären.Vy-kortet med påminnelsen sitter fortfarande på kylskåpet. Av någon anledning passerade augusti och vi kom aldrig till skott. Dåligt samvete.
För 2 år sedan kom en "inbjudan" till mig att jag var välkommen att ta gynekologiskt cellprovtagning. Lappen låg länge och väl synlig... man kunde komma vilken dag som helst i stort sett mellan kl 8 och 9 på morgonen. Man kunde komma men jag kom aldrig till skott. Nu har det kommit en ny sådan lapp. Jag var välkommen kl 8.00 18/4. Jag tänkte verkligen att nu ska jag gå dit! Skrev upp det i almanackan och var glad jag var ledig då så det skulle inte bli några problem! Plötsligt såg jag lappen igen på kylskåpet... Fan! 18/4 har redan varit! Men hur kunde jag missa det? Tittade i allmanackan... jag hade skrivit in det på 18/5. Snacka om avancerad förträngningsteknik!
Sen var det så att jag inte kunde gå till tandläkaren sist när jag fick tid, jag jobbade. Maken och jag har samma tandläkare och han hade ont i en tand så han fick min tid så skulle jag ringa för att få en ny tid. Dessutom upptäckte tandhygienisten förra gången att jag hade ett hål och det luktar verkligen gammal gädda ur munnen på mig. Detta påminner mig absolut hela tiden att jag måste till tandläkaren men hela tiden lyckas jag låta bli! Nu är det skärpning! Dax att pimpa mig nu hos gyn och tandis, en helhetsupplevele, nästan som spa....

Kommentarer
Postat av: Måns Mossa

När du ändå skall in på pimpning kan jag rekommendera ögondropparna Artelac; funkar bra mot torra hornhinnor, och upprepade iögonfallande blinkningar kan då stävjas.
Hälsa maken å tacka för hjälpen....här ska fanimej geras hålkälslister!

/M

2007-04-25 @ 22:15:49
URL: http://web.mac.com/mans
Postat av: Borthy till måns Mossa!

Välkommen Måns Mossa! En stor ära att ha dig som gäst! Känn dig som hemma framöver! Vad ska jag med ögondroppar till Jag gillar att blinka frekvent och det gör ju helt klart nytta!!!
Jo, jag måste pimpas nu, helt klart dax! (Ju mer åren går ju oftare måste det utföras!)
Läget bra med dig Du ska se att du snart sitter fast i blogg-träsket du med! Säg till när du startat din! Till dess, varmt välkommen hos mig med läs och kommentarer!Jag ska hälsa J. Hälsa du med!

2007-04-25 @ 22:25:46
Postat av: Monika

Jag måste nog också försöka hinna med lite pimpning snart. Ett tag var jag en regelbunden gäst hos Rävlyan i Kista. Men när jag tänker efter så är det säkert ett och ett halvt om inte två år sedan sist. Massage, ansiktsbehandling, fotvård var sånt jag brukade låta dem pimpa mig med.
Tandläkaren besöker jag ofta - för ofta. För så fort jag betalat in senaste fakturan så går nåt sönder på nytt.

2007-04-25 @ 23:38:02
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0