Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Valborgsmässoafton!

Majbrasa

Vackert väder men kallt! Det är ju kläm-dag i dag men på något konstigt vis jobbar de flesta ändå, inte jag då som har vilo-period. Barnen är hemma eftersom skola och fritids är stängda.
I dag satt jag en stund och tittade runt på okändas bloggar, bara kollade i största allmänhet vad andra skriver om. Massor av tjejer skriver om shopping och kändisar. Till och med nyblivna mammor skriver om shopping?? När jag var nybliven mamma hade jag inte pengar att shoppa och inget större intresse av det heller då inte mycket sitter så läckert när man är nyförlöst.... jo, det var ju kul att kolla babykläder vill jag minnas men det tror jag inte är mina medbloggarsystrars intressen. Äsch, jag är bara avundsjuk att de en månad efter förlossningen kan tänka på både kändisar och shopping när jag tyckte det var ett dagsprojekt att gå till posten mellan ammning och blöjbyten! Jag kanske bara är normal ändå? Vet inte....
Har nyligen startat upp Slottsteken i köket, nu ska den koka några timmar men sedan blir det gott-gott! I kväll kommer gäster, vad ska jag kalla dem för då? Det är ju frestande att rätt och slätt kalla dem advokaterna. Vi ska käka ihop och sedan gå till maj-brasan. Mamman i den familjen och jag brukar försöka hålla ned på kraven lite när vi träffas och inte städa så mycket och inte göra någon avancerad mat utan ses bara för att det är trevligt, inte göra så stor sak av det men i dag har jag ju inte bara tagit fram räkor och rostat bröd ur frysen utan verkligen försökt mig på en stek!
Min väninnas hjärta slår nu i sinus i gen och hon ringde glad och sade att jag snart får hämta henne då hon snart blir utsläppt från sjukan. Vad jag är glad för hennes skull, hon behöver sin ork och kraft tillbaka!


Kommentarer
Postat av: Bella

Det skrivs för mycket om shopping,mode och kändisar, fast är kanske smak sak. själv föredrar jag att läsa om människors liv och tankar :)

2007-04-30 @ 14:44:59
URL: http://bellish.webblogg.se
Postat av: Borthy till Bella!

Välkommen till min sida! Jag ilar genast till din blogg och kollar vad du skriver om! Gillar som du att läsa om vanligt liv och vanliga tankar! Välkommen här!

2007-04-30 @ 15:14:24
Postat av: Monika

Jag ilar också till din sida Bella.

2007-04-30 @ 15:52:28
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: majjanw

Ge mej en hint om den "hjärtsjuke vänninan", blir orolig..

2007-04-30 @ 17:25:43
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: Borthy till Majjanw

Du behöver inte vara orolig.

2007-05-01 @ 09:25:24
Postat av: Monika

Vänta ivrigt på nytt blogginlägg! Skönt att se att du är vaken och lever. Var nästan orolig att någon tagit dig för häxa där nere vid bålet. Kram!

2007-05-01 @ 11:11:49
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Borthy till Monika

Jo häxa blir man ju förväxlad som dagligen! Jag har gått i tankar om vad jag skulle skriva om idag, har blivit en del prat om blogg med våra bekanta den senaste tiden. Många säger sig vilja besöka men jag tror de känner sig väldigt dubbla till vad de känner inför bloggeriet. Hur har dina vänner tagit det att du bloggar? Jag har fått väldigt skilda reaktioner kan jag säga. Det har jag gått och tänkt på idag. Kram
Ps. Sticker nu till din blogg och tittar vad du gjort!

2007-05-01 @ 11:19:02
Postat av: Monika

Det är väl lite olika bland mina vänner. Många läser och tycker det är kul. Men andra kan inte förstå hur jag orkar lägga energi på något så meningslöst. Men ingen är negativ direkt.
Min särbo har varit väldigt ointresserad, men nu när jag inte är så mycket med honom så läser han för att få koll på vad jag gör. Tror i och för sig att han läste innan också men inte erkände det.

2007-05-01 @ 19:31:21
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0