Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Vi gick från efterfesten först av alla... kl 04.30 i morse!

Med fåglarnas kvitter på högsta volym gick vi hemmåt från efterfesten i morse. Vi hade varit på en god väns 40-årsfest som var jättetrevlig och när den var slut hamnade vi med hela vårt gamla dagisföräldragäng hemma hos en familj med lite doggy-bag i form av bag -in-box från festen. Slutligen hamnade de glada och lättsinniga i vardagsrummet och vi andra i djupa snack om livet i köket. Jag tycker så mycket om det här gamla kompis-gänget, så synd vi inte träffas så mycket längre. 
Kl 10 (nästan nyss!) blev vi väckta för att stiga upp men det var andra gången vi blev väckta denna morgon då, första var när barnen kom inskrikande att katten Z denna morgon utanför ytterdörren slaktat en har-unge alternativt en kanin. (Svårt att helt se vad det varit då bara bakbenet och lite päls på rumpan fanns fvar av den!)
Katten är verkligen helt vidrig men också ...fullkomligt underbar!
Nu ska jag förtränga tungt huvud och gå med minsta grabben på fotbollsträning. Eftermiddagen skall ägnas åt städning, ser inte bra ut här! Maken har tapetserat trapphuset jättesnyggt i helgen så nu dax att städa upp ordentligt efter det renoveringsarbetet, en del slipdamm finns att ta hand om!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0