Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Z är troligen en förklädd Gud!

Just nu ligger Z i solskenet utanfor grannens kaninbur, rullar sig fram och tillbaka i fröna och sågspånen som åkt ut från buren ( så att jag får något att dammsuga sedan när han kommer in igen) medan grannpojken matar och gosar med kaninerna. Z kanske hellre vill bli matad med kaninerna? Ja, man vet inte, han är inte så sugen på kattmat i varje fall, bara hårda... I går kväll såg Z i varje fall för ynklig ut när grannen ringde oss och sade han satt högst upp i björken pga att den stora svarta elaka katten jagat upp honom där och satt under björken! Jag tog på mig min hårdaste röst och otrevligaste min och körde bort den stora svarta vilket gick bra och var lätt med min talang på området men Z blev kvar ett bra tag uppe i toppen medan vi åt hajkbomber i TV-rummet, jo de var jättegoda men tog slut för fort.
I natt drömde jag om Z, drömde han blivit "miss-handlad" och blivit av med svansen och var nära att förblöda invärtes och jag letade efter vetrenärens telefonnummer febrilt utan att hitta det men så tänkte jag att katter har ju 9 liv och att det troligen inte finns någon större blodbank med passande Z-blod hos veterinären och att de troligen inte kan rädda honom ändå....
Nu på morgonen låg han dock frisk i lillgrabbens säng och spann och nu i solen vid kaninburen!
Vilket fantastiskt spännande liv jag har... skriver om katten i stort sätt bara och varje dag! Tur det inte var guldfiskar jag har som husdjur, de hade nog inte bidragit lika mycket till min blogg som Z!
Nu på morgonen har vi "Baconerat" till frukost, jag har gjort en "5-minutersmetoden" vilket betyder att man får städa max 5 minuter i varje rum, alltså en snabbare uppröjjning! Man kan faktiskt åstadkomma underverk med 5 minuter i varje rum om man prioriterar ordentligt och har med sig en blöt trasa, en dammsugare och en tvättkorg. Om man vet att man bara ska städa 5 minuter i ett rum då kan man bli riktigt tok-inspirerad och ta personligt rekord med vad man hinner göra, rekommenderas verkligen! När man 5-minutrat i alla rummen och det ser hyggligt ut då känns livet lite enklare och man orkar till och med återuppliva blommorna med lite vatten och lägga i en tvätt av bara farten!
Nu blir det en kopp kaffe på verandan och sedan plantera några stora krukor med Penséer. Ungarna hoppar studsmatta och har båda kompisar här. Önskar att våran riktiga dator kommer tillbaka från "pimpningen" snart så att jag kan börja fota mitt vardagsliv, Hajkbomberna osv och lägga in i bloggen. Maken pimpar nu trappen med slipmaskin, det gör att man måste ha hörselskydd när man bloggar och lever här och man måste ha ett stort tålamod med slipdamm! J är grymt tålmodig och duktig!

Kommentarer
Postat av: majjanw

Jag vill hem till din veranda och pimpla vin och klappa Z.
Men jag pimpar min lön lite denna helg..

2007-04-21 @ 15:48:43
Postat av: Powerlifter (janne ju)

HA HA, nästa helg flyttar vi till nya lägenheten, vilket innebär 3 veckors semester !!!!! Ut och upptäcka södermalm med allt vad det innebär. Hmmmm
Ska jag starta en blogg får det bli då, inte nu är nog för spittrad för det.
Kram påre bruden

2007-04-21 @ 16:14:11
Postat av: Borthy till Powerlifter

Man hoppas att man blir bjuden på inflyttningsfesten! Vad lyxigt att ni ska bo på söder, låter hur mysigt som helst! Semester nu? Betyder det att du ingen ska ha i sommar? Det är ju lika med suicidförsök att vara på jobbet hela sommaren? Tills du hinner starta din blogg så hoppas jag du besöker min riktigt ofta, det är en stor ära och glädje att ha dig som gäst! Kram påre du mä!

2007-04-21 @ 17:27:52
Postat av: Porthy till Pensionären

Hejsan! Sitter ni vid grillen ute och gonar er? Stackars Baronen, får han bara go-mat? Då lär han sig ju inte gå på kaniner och rådjur som Z kan! Hälsa Guben att jag är glad att han läser och du också! Kramar

2007-04-21 @ 18:08:03
Postat av: Janne

Klart du blir bjuden på lite inflyttningspartaj...om det nu blir nåt sånt. Jag bestämmer ju inte allt i vår familj, tyvärr. Jorå mer semester ska det bli och då i Juli. Då åker jag o Peder ner till kåken i spanien och raggar snygga spanjorskor he he

2007-04-21 @ 18:45:54
Postat av: Borthy till Janne

Jo, det är klart, ska ni ha spanjorskor får ni ju åka söder över men om det är ok med bara snygga brudar så finns vi ju redan här hemma!! Sitter nu o spelar gitarr och väntar på att köttet på grillen ska bli klart, potatsgratängen är klar och rö-vinet är upphällt så det är ingen idé ni ringer in mig till natten ha ha! Jag tackar ja till inflyttmningsfest om det blir en!

2007-04-21 @ 19:30:39
Postat av: Janne

Men dom snygga brudarna hemma är ju så oåtkomliga ju. Även om man har badat bubbelpol med en snygging i randig bikini ;-)

2007-04-21 @ 19:45:16
Postat av: Janne

www.Powerlifter.blogg.se
HUUUUR SKA DETTA GÅ ????

2007-04-21 @ 20:00:40
Postat av: Borthy till Powerlifter

Klart det går bra! Jag är med dig! Kör nu! / Bruden i randig bikini.

2007-04-21 @ 20:46:34
Postat av: Monika

Alla katter är förklädda gudar. Visste du inte det? I Göteborg har man en blodbank för katter. Jag vet faktiskt inte om det finns i Stockholm. Vi kanske skulle fråga vår gemensamma bekant veterinären.

2007-04-22 @ 03:33:13
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Borthy till Monika

Man kanske skulle släpa med Z 1 ggn var annan månad till vetrenären och lämna en deciliter som livförsökring åt honom? Alltså om han lämnat troget kanske han kan få om behov uppstår? Vi får fråga vår vän vetrenären..saken är den att jag aldrig pratat med vetrenären och inte vet vem det är? Du får göra det! Hur går det med ditt X? Är han ny-rakad i narkos?

2007-apr-22 @ 08:31

2007-04-22 @ 08:32:21
Postat av: Monika

Ja, visst är han nyrakad. Det gick så bra hos veterinären och nu är han rakad bak i rumpan och ser ut som en babian. Tovan som var kvar på sidan borstade hon ut istället så han skulle slippa få en kal fläck där.

2007-04-22 @ 16:34:32
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0