Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Intelligenta äter fisk!

image630
Vaknat och hämtat lillgrabben i skolan. Sitter med kaffet och tänker att idag kommer inte mycket ske fram till dess jag börjar jobba. Det är som alltid när man jobbar natt, tiden försvinner underligt fort, plötsligt har det bara gått 3 dygn, som om man befunnuit sig i en tidsmaskin!

Fröken på skolan sade när jag kom för att hämta E idag:
-Glöm inte att det är gympa i morgon!
-I morgon? Det är ju på torsdag svarade jag eftersom jag fortfarande anser att det inte är slutet av veckan än utan början av veckan!
image631
I dag har en ny epok i mitt liv inletts. Jag är mamma till ett mellanstadieelev med busskort!
Navelsträngen börjar tänjas till bristningsgränsen om dagarna! Nu finns det stor risk att folk kommer sno in sig i den då han skall åka både tåg och buss för att komma in till stan! Han var så jättenervös i morse när de skulle iväg och jag skulle gå och lägga mig!
Kanske var därför jag vaknade med en släng av ångest någon gång mitt på dagen....eller så var det för att katten låg över ansiktet på mig eller liknande och kroppen behövde luft...kan vara det också! (Somnade dock raskt om!)

Hur som helst, får snart höra hur A haft det då de nu är på ingång med säkert en väldig massa information om ansvar och plikt och natuligtvis en känsla av lycka och entusiasm!

image627image628image629
Nu ska jag gå ned och börja med middagen....hmmm... alltid lika svårt att hitta på vad man ska äta till vardags och det är inte alltid jag är så där superpräktig och har tänkt ut det i förväg tyvärr.
I dag tror jag ändå det blir fisk och potatis. Enkelt recept är att blanda Creme Fraiche med lite Chilisås till den blir lite laxrosa och hälla det + salt och peppar över fisken i en form och så in i ugnen till dess fisken är klar. Blir faktiskt riktigt gott som vardagsmat med potatis tilll. (Ta dock inte lätt-Creme Fraiche då det skär sig i ugnen, jag lovar.) Kanske inte inte världens hälsokäk men.....
Maken köpte ett jätteparti med fisk av en Norrman för ett tag sedan som nu ligger till sig i frysen (alltså inte Norrmannen utan fisken..) och som ju borde ätas upp och...man blir ju intelligent av att äta fisk....eller är det så att vi intelligenta äter fisk?
Bloggregistret.se"border="0"/


Kommentarer
Postat av: Monika

Hmmm... knepig fråga. Kanske är det så att intelligenta väljer att äta mer fisk. Men man vet ju å andra sidan att Omega-fetter är bra för hjärnan.
För säkerhets skull har jag svalt två kapslar nyss (ja, inte med fisk alltså utan med fiskleverolja, eller omega-3 som det så vackert heter numera). Ska fundera på fisk när jag gör min matpåjobbetshopping.

2007-08-29 @ 18:25:40
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Jada

Självklart är det vi intelligenta som äter fisk...

2007-08-29 @ 19:25:53
URL: http://jada.blogg.se
Postat av: Pensionären.

Tänker på din son. Sååååå många gånger man har varit nervös i sitt liv. Vet precis hur den känslan är men av någon outgrundlig anledning har man klarat sej igenom svårigheterna.Efteråt har man tänkt: "Det var ändå inte så farligt" Så har jag v a r e n d a gång t.ex. då jag ska till tandläkaren.Det är klart det här med ny skola och åka själv det är nå't ännu värre det. Allt är värst innan.Tänk om det storblåser på måndag då vi ska till Gotland.Vågar jag åka båt då?

2007-08-29 @ 20:36:44
Postat av: ejmis

Tack för fisk-receptet!

2007-08-30 @ 05:51:44
URL: http://ejmis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0