Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Jag trodde bloggen blivit kapad!!!

image638
Hu, hemska tanke! När jag skulle logga in idag så gick det inte! Det stod att det inte fanns en E-mail-adress som min med en blogg på blogg.se! Vad fasen?
Jag såg mitt beroende explodera och gå upp i rök....min drog!
Det jag också såg var att killen som brukar le mot en när man ska logga in på startsidan var utbytt mot en surmulen snubbe.....fan, blogg.se måste vara kapat av arga Aftonbladsbloggare!
Avundsjuka helt enkelt att vår blogg funkar så bra!
(...Förhållandevis bra åtminstone.....har hört att riktigt stort missnöjje finns på Aftonbladets blogg nu för tiden!)

image637
Hur som helst....såg min blogg som jag blivit så fäst vid bara gå upp i rök. Det var på ett sätt både en lättnad och en sorg....var ska jag nu kanalisera ut min beroendepersonlighet?

Började köpslå med mig själv....Starta en ny blogg?
Eller funderade om det möjligen inte i stället skulle kunna gå att bli beroende av bokläsning och levande ljus? Överkonsumera avslappning och lugn och ro kanske skulle kunna vara något för mig en tid???

Jag behövde inte grunna. Ringde syrran och frågade om hon kom in? Ja. Hon kunde dessutom logga in mig också så än så länge blir jag kvar här! YES!
Bloggregistret.se"border="0"/

Kommentarer
Postat av: Tobias Lindqvist

Tur att du är kvar! Skulle saknat dina härliga inlägg på bloggen kan jag säga! :)
Och nej, jag har inte förblött - bara haft att göra uppöver öronen. En del roliga grejer, men en hel del pluggande också... :(

2007-08-31 @ 16:35:46
URL: http://tobiaslinduist.blogg.se
Postat av: A

Det där hände mig också en gång...Jag höll på att få panik. Sen upptäckte jag att jag försökte logga in på weblogg.....Ser ju likadant ut ju. Du anar inte som jag pustade ut. Jag hade varit nära tårarna ju:). Ha en skön kväll.Kram

2007-08-31 @ 20:11:07
URL: http://amittilivet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0