Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Camoflagedojjor och ögonshopping!

I morse när klockan ringde 05.15 funderad jag över hur fasen jag skulle kunna påskynda den här dagen så att det blev kväller så jag fick gå och lägga mig igen!
Jag klarade mig upp ur sängen med nöd och näppe....sen slog den till....äntligen igen...min energi!

Yes! Plockade ur diskmaskin, hängde en tvätt (den lilla strumptomten hade för övrigt ätit upp en strumpa...grrrr...) innan jobbet.

På vägen till jobbet kom jag på mig själv med att vilja höra musik på riktigt hög volym igen, så där jäkla högt att man inte ens märker att man kör på 2:ans växel så att motorn skriker förrän man råkar slänga en blick på varvmätaren!

Från garaget in till hjärtat av Firman gick jag och funderade (spontant) på hur man kunde göra något riktigt bra av denna vardag?
Det har liksom skött sig självt, det har varit en trevlig alldaglig dag bara helt enkelt!

En sak är säker, jag har haft de snyggaste skorna på hela Firman idag, mina fotriktiga camoflageträskor hade levererats och nästan alla har tyckt de varit coola...utom en kvinna från colombia som sade att i hennes hemland skulle jag inte gärna välja dessa skor om jag ville leva....

I kväll ska lilla grabben med sin kompis hem, de ska åka på sin Aikidoträning.

Jag och stora sonen har bestämt att ha lite trevlig tid tillsmmans och åka till ett centrum och kolla lite data/tv-spel och sådant som han gillar. (Obs han skall inte få något så här inför jul, han ska bara få gå och mystittta, även en 10-årig grabb måste ju få möjlighet att gå och titta på saker han gillar! Jag vill inte ens tänka på hur ofta jag själv går och ögonshoppar!)

Han har också uttryckt önskemål om att få en mössa med en liten skärm på och eventuellt ett par mörka snäva brallor!
Jag blir ju eld och lågor när min son uttrycker sådana önskemål! Detta är 2:a gången i hans liv han säger till mig att det finns kläder som han skulle vilja ha, han har ju tidigare fullkommligt struntat i vilka kläder han haft på sig!

Nu skall jag allt forma honom till att börja tänka att jeans skall sitta snyggt och läckert, att jeansen gör mannen! (Åtminstone lite....)
(Synd bara att det är jag som får betala dem i ca 10 år till!)

När vi kommer hem skall jag på barnens önskemål göra lasagne och sedan kan ju vem som helst räkna ut att det blir Idolfinalen i soffan.

Kommentarer
Postat av: A

Jag fick också ett energiryck idag.....Kände först bara för att lägga mig igen men valde att städa till musik på jättehög volym:) Jag som nästan aldrig lyssnar på musik....Ha en myspysig kväll. Kram

2007-12-07 @ 15:08:53
URL: http://amittilivet.blogg.se
Postat av: lovingnurse

vad gillar du bäst? fest eller fredagsmys? :)

2007-12-07 @ 15:09:32
URL: http://lovingnurse.blogg.se
Postat av: lovingnurse

jag gillar fredagsmys jag är inte party typen direkt :)

2007-12-07 @ 15:27:21
URL: http://lovingnurse.blogg.se
Postat av: Camilla

Hi hi... :) Här sitter jag och läser ikapp lite på din blogg. Underhållande som vanligt! :)
Kram!

2007-12-10 @ 15:42:17
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0