Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Knäck och gran.


Lussebullsbaket blev riktigt bra igår. Likaså gröten men i år gick jag bet på knäcken, den blev för mjuk.
Tror faktiskt aldrig jag lyckats med att förstöra knäcken tidigare. Antagligen blev det så eftersom jag höll på med allt samtidigt.
Tror jag tog för liten kastrull och kom aldrig upp i den höga temperaturen som krävs. Ska göra en ny sats under lite mer kontrollerade former.

I dag kliver jag runt här i myskläder och städar och plockar lite. I eftermiddag blir det till att köpa gran och klä den.

Tidigt kanske många tycker men jag vill njuta av den när jag är sugen på julen inte när jag är mätt på julen och den står mig upp i halsen!
Så, i år hoppas jag på att det blir en gran som luktar god gran och kan behålla åtminstone några av barren till dagen efter julafton.

Min vän Andreas A5 har beslutat att lägga ned sin blogg, hu vad det känns ledsamt ! Ja, om någon undrar var länken försvunnit.

Kommentarer
Postat av: britten

Ja det är trist när knäcken blir för mjuk...vad mysigt at klä en gran som luktar just gran.

Vad ledsamt att a5 lägger ner sin blogg jag tyckte om den.

Då får jag trösta mig med din blogg och det är inte fy skamm det heller..

kram

2007-12-16 @ 15:00:24
URL: http://pyrobritt.blogg.se
Postat av: sofie

Hejsan! Jo nu är jag i london
med en vän =) vart här snart 3 veckor :)
jo vi fick de vi ville ha från ikea :) godis och glögg och pepparkakor! ;)
annars så blev det inte så mycket med lucia mer än att vi gjorde saker med barnen, stjärgosse hattar^^. men dom har lucia tåg på svenska kyrkorna här.men vi hade inte tid att gå på de..men men. nu ser vi framemot jul.. fast den firas däremot inte med familjen..men den dagen kommer också. såg riktigt gott ut med knäck! tror vi kanske ska göra de =)
hoppas allt annars är bra! kraam

2007-12-16 @ 16:40:37
URL: http://sofie10.blogg.se
Postat av: Camilla

Härligt nyttig dag! Vi har varit duktiga på att shoppa julklappar i dag, men det är ju bara kul tycker jag. Hittade rätt bra grejor. =)
Usch vad många det är som slutar blogga, tur att din syster kom igång fort igen. :)
Kram!

2007-12-16 @ 18:03:47
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Andreas

Glöm inte av att ha lite skön och lugn advent mitt i julstöket Borthy. Här har jag verkligen advent... går till kyrkan, umgås med vänner, fikar, är på sjön och försöker njuta in i det längsta innan jag släpper in julen stress. Funderar på att köra det stuket även i framtiden :). Advent fram till 23:e, bara njuta av adventsfriden, sen sätta in granen på julafton och göra en skön jultallrik. Äta och ha trevligt. Skicka ut granen den 26:e. Passa på att njuta av den korta härliga julen som blir ett kort ögonblick av lycka. Som en lyckad förrätt som är alldeles för liten.

2007-12-16 @ 18:58:59
Postat av: A

Oj, vad du är flitig:) Hoppas allt är fint. Sov gott...

2007-12-16 @ 23:06:28
URL: http://amittilivet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0