Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Min tid våldtogs!

I dag när jag åkte hem från jobbet tog jag till mina sista krafter för lördagens "bör-saker" och åkte till tippen och tömde bilen på allt skräp som jag packade in i den förra helgen!
Har lyckats vara där 3 gånger under veckan som varit när tippen varit stängd! Det tog bara några få minuter att få ur skiten ur bilen och sedan avslappning....tänkte jag!

Men icke. När jag öppnar min bildörr öppnar granndamen fönstret och ropar ut:
-Snälla snälla Borthy, jag har väntat på dig och passat på dig, kan du inte komma in till mig och klippa håret på mig, jag ska åka på en båtresa i morgon och ser så förskräckligt risig ut i håret!

Jag kände hur luften gick ur mig, hade bara velat smita hem och somna i soffan en stund efter jobbet.
Kände att min tid var våldtagen men hon är en väldigt väldigt gullig granne och det finns liksom inte utrymme att säga: Nej, jag ska upp till mig och slappa!

Alltså; raka vägen in till grannen från jobbet. Hon hade innan jag ställt i från mig väskan hällt upp vin till mig och sedan var klippandet igång.

Vinglaset var stort och välfyllt och jag trött efter dagen så jag ville ju inte direkt hälla i mig det fort utan det blev någon timmes diskusioner efter klippningen om livet i allmänhet. (Kanske ska tilläggas att dessa grannar är i 80-års-åldern!)

Under resten av kvällen har jag bara tagit det lugnt, datoriserat lite och även tagit fram gitarren och sjungit för första gången på länge. 

Nu väntar  långdusch med lite hälslipning och försök till att ta igen lite slarv med mig själv. Dax att börja bli grundlig där, jag är försummad av mig själv och det tänker jag inte acceptera!

Just nu byggs min motivation upp att börja hårdsatsningen på mig själv, alla aspekter, man måste måna om sig själv och verkligen ta hand om och vara rädd om, allt annat är idioti! (Hoppas att jag inte låter egoistisk.... )

Hur har det blivit så att jag nu några månader har struntat i vad jag ätit, struntat i alla former av träning och inte lyssnat på mina signaler alls! Det finns bara en av mej och det är jag!

Kommentarer
Postat av: Monika

Min dag har varit väldigt bra, men alldeles vinfri. Men igår fick jag ju tre glas, varav ett var mousserande så jag ska väl inte klaga. Imorgon börjar allvaret och sista rycket innan resan.

2007-12-08 @ 21:59:42
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Andreas

Ja, det finns absolut bara en Borthy.

Klart att det du skriver låter egoistiskt :), men inte fel. Omgivningen behöver ju en Borthy som mår bra. De får ju mera glädje av dig då. Så din egoism kommer förhoppningsvis din omgivning till del.

2007-12-08 @ 23:34:55
Postat av: A

Så jättegulligt av dig att ställa upp på grannen trots att du var trött....Du har verkligen rätt i att man måste tänka på sig själv och hur man mår. Men inte är det lätt när det finns så mycket annat som ska fixas...Då kommer man nog själv sist:) Ha det skönt. Kram

2007-12-08 @ 23:41:51
URL: http://amittilivet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0