Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Tvångsomhändertagande!

I går kväll stängde jag in mig i badrummet en timme för tvångsomhändertagande av ordinärt underhåll av mig själv. Inget annat fick prioriteras före detta!

227650-849
Eftersom jag är lite spänd i axlarna var det lite jobbigt att fila fötterna men jag tog det lite stillsamt. Sandpapprade ned dem 2 nummer och målade naglarna och smörjde och stog i!

Noppade ögonbryn och...hade jag haft generande hårväxt på exempelvis ben och i armhålor och i "bikiilinjen" så hade ju det blivit noppat, ryckt och rakat också men sådant har ju inte jag....Silvia går ju inte på toa heller...

Avslutade processen med långdusch med extra kraftig hårinpackning och sedan helkroppsinsmörjning. Vill liksom komma med näsan över kanten igen, bli normal!

I bland känns det som att det skall funka att duscha och tvätta bort den stora tröttheten så som man ju kan ta en dusch för att gnugga sömnen ur ögonen en vanlig normal vardagsmorgon innan jobbet men det går inte att duscha bort ingrodd slitenhet, den måste vilas och slappnas av bort under lika lång tid som man brytit ned sin styrka.
Rinnande vatten ur ett duschmunstycke.
Just nu är jag på väg tillbaka, alltså upp igen men jag är ganska stresskänslig, orkar inte med så mycket just nu, tålamodet är på noll.
Märker det då det skulle fungera allra bäst för mig att kommunicera om t ex barnen kunde läsa mina tankar och bara göra saker i stället för att jag skulle behöva tolka högt för dem.
.....Fast det kanske är bra de inte kan läsa tankar då jag just nu tänker ganska mycket på julklappar!

Japp, det här var morgonens kaffe med blogg.
Nu är det bara att sätta igång att planera dagen för mig, i punktform då jag har mycket och göra och jag måste ha den strukturerad så att jag inte får fullminant raptus och går upp i limningen.

Kommentarer
Postat av: kicki

Va skönt med en helkropps smörjning...det kanske man skulle göra någon dag, man glömmer liksom bort sig själv...eller kanske man skulle önska lite massage av gubben i julklapp..
kramen på dej och ta vara på dej, kicki

2007-12-12 @ 17:26:22
URL: http://kickilettenstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0