Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Är det här allt det blir så dör jag?

image564image565
Lillebror... bli intesom jag när du blir stor. Du stod i dörren och sa: är det här allt det blir så dör jag? (Håkan Hellström).

Jag brukar börja med den låten i lurarna när jag springer. Den triggar i gång mina känslor av "bara jag är ansvarig för mitt liv, jag är en viktig person man ska vara rädd om och bara jag kan förändra mej själv och saker jag är missnöjd med i mitt liv" ... ja, en massa sådana tankar.
Sen brukar tung Metallica leda mig in i ruset : Jag är vackrast jag är bäst, eller i varje fall... jag är snygg stark och smidig....!
Antar att det är endorfinerna som åstadkommer det här på psyket och det är därför man vill springa?
Sen brukar ju endorfinerna inte vara lika barmhärtiga och smärtlindrande på rumpa och ben...
I dag var det dock annorlunda och tvärt om. Jag har av olika anledningar varit ledsen och frustrerad och till viss del också arg. (fråga inte varför).
Nu i eftermiddags när jag stack ut och sprang gick det så in i h-vete lätt! Kroppen var helt smärtfri och jag sprang som aldrig förr! Jag hade inte tid att springa mer en 7 km men jag sprang hela tiden utan några gångpauser att tala om och jag hade ett helt superskönt flyt!
Helt smärtfri var jag dock inte i psyket. man kan ju inte få allt!
Man blir lite märkligt i psyket av att jobba så mycket natt som jag gjort nu en tid, det blitr en overklighetskänsla av vad som är livet. ( Jag kanske inte beskriver det så bra....)
När jag hade sprungit klart möttes syrran Majjanw och jag i videobutiken och vi hyrde en film "Underbara älskade"  med Michael Nyqvist.
227650-563
Det är skönt med syrran. Hon finns alltid där. Ingenting behöver vara så märkvärdigt och hon vet hur jag tänker och känner i mycket. Viken gåva att ha en syster!
Hur som helst, hon gick till min övervånings dator och satte sig och blogga lite när vi kom hem medan jag duschade och stekte biffar. Sen moffade vi oss rejält med biff , vitlössmör, sås och klyftpotqatis och öppnade en dunk med vin! Är det måndag i dag? Ja inte vet jag??? Jag går av mina nattpass nu, familjen är inte hemma och syrran har semester så vem bryr sig om vilken veckodag det är? Nu har vi ätit och snart ska vi dra igång filmen! Hoppas det är en riktig tjej-rulle, skulle passa mig utmärkt just nu!

Bloggregistret.se"border="0"/

Kommentarer
Postat av: majjanw

Tack min underbara syster!! Du finns alltid för mej och jag försöker detsamma.
Den som inte tar emot din kärlek,välvilja och dina otroligt goda ord på livsvägen, går miste om en fin vän/ människa i livet. Kram!

2007-07-30 @ 21:12:09
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: crue Annika

skickar en stor kram till min favorit i blogg världen ...låter som vi har varit på samma humör idag så kom till min blogg och lyssna på låten jag lagt ut ! Annika

2007-07-30 @ 21:53:04
URL: http://motleycrue.blogg.se
Postat av: Lisa

lät som en perfekt fag!
Ha så kul!

2007-07-30 @ 23:05:04
URL: http://www.lizaloop.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0