Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Ogräs och regn....shorts och flippflopp!

Regnet öser ned. Jag vägrar dock envist at ta på mig långbrallor.
Shorts och flippflopp, det ÄR sommar! Har legat ute i trädgården i lervällingen och dragit meterlångt ogräs hela dagen men det finns hur mycket som helst kvar!
I går när vi kom hem gjorde vi en ruggit strukturerad och snabb upp-packningsattack, jag var mycket nöjd att det gick så lätt.
Packa upp är annars ett riktigt trist göra efter en semester tycker jag. Vi måste ha haft väldigt brottom hemifrån när vi stack, jo då, vi hade städat skapligt så det var okay att komma hem men jag hade glömt att hälla ut kaffet ur kaffebryggaren och slänga filtret så där i fanns en gedigen mögeltillväxt!
Fanns 2 saker till som inte var helt fulländat fixade innan avresan.... vågar nästan inte säga...
Kattens mat stod kvar på golvet i köket! Hur fasen kunde vi dra i från det???
Den sista missen var att vi ställt in saker i diskmaskinen och sedan inte kört den! Disken såg inte så snygg ut efter 3 veckor!
Kylskåpet och sopor var tömda men hur fasen kunde jag ha glömt dessa saker? Konstigt nog luktade det inte nämnvärt illa när vi kom hem.
Nu hänger tvättad tvätt i halva huset. En tvätt hann jag hänga ut innan det började regna.... men jag han inte ta in den så den får sig nu en extra sköljning.
Nu ska jag jobba natt, massor! För egen del är det ju skönt att det regnar och är svalt på dagarna då när man ska sova men jag önskar verkligen för alla som har semester att det blir fint väder! Hur ska vi svenskar klara resten av året om vi inte får se någon sol? Massdepp i höst? Nä, nu får Polman och Tone ta och dansa lite soldans och få vädergudarna på bättre humör!
Bloggregistret.se"border="0"/


Kommentarer
Postat av: ejmis

Tur att det inte var under rötmånaden ni var borta, då kanske något stort och slemmigt gått till anfall när ni öppnat dörren..;)

2007-07-23 @ 20:38:25
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: Monika

Jag har ju sett fram mot att träffa dig ikväll. Men nu blir det ju inte så. Knappast imorgon natt heller om det inte sker något under inatt. Sedan är jag ledig resten av veckan. Jobbar du nätter nästa vecka också? Jag jobbar måndag och tisdag natt.

2007-07-23 @ 21:00:46
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53
Postat av: Pensionären.

Vänligen, glöm ej bort att det finns en maillåda oxo.

2007-07-24 @ 05:26:25
Postat av: maria

Läs mail från mor!

2007-07-24 @ 06:12:18
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: B1 och/eller B2

Hej! Hoppas att kartläggningen blir lite lättare nu.............?

2007-07-24 @ 07:53:16
Postat av: Till Mor och Majjanw från Borthy

Jag kom inte in på vare sig blogg eller mail i natt. Förstod ju dock vad som hänt. Satt och pratade om honom med en kollega vid den tiden han dog. Så inderekt var jag med honom lite. Måste gå och lägga mig nu. Hur gör ni? Åker ni dit? Jag ringer i em. Kram

2007-07-24 @ 08:31:51
Postat av: Borthy till B

Jag hade det redan men tack för att du gör detta för mig. Hoppas det nappar nu!!! He he, du ska få besked! Lova att håll dig till den utstakade vägen vi bestämt!

2007-07-24 @ 08:34:01
Postat av: crue Annika

hoppas solen kommer till dej här ösregnar det idag ,men jag e glad iallfall kolla min blogg va jag fick för post imorrse så förstår du kram från Annika

2007-07-24 @ 11:53:07
URL: http://motleycrue.blogg.se
Postat av: maria

Tack för vykortet!

2007-07-24 @ 14:25:56
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: crue Annika

lizaloop e min mista syster :) har en till men hon bloggar inte :) hon som fyllde 30 hade bild på henne då ,kul att du e hemma igen blir alltid glad av dina komentarer :)

2007-07-24 @ 18:13:46
URL: http://motleycrue.blogg.se
Postat av: Gullefjun

Ja här flyter vi snart bort :(
Det var ju tur att det inte var nåt annat ni glömde innan ni åkte.
Det har varit kul att få "följa med er" på er semester :)
Ha en bra kväll.

2007-07-24 @ 19:56:19
URL: http://cojjoj.blogg.se
Postat av: Cyberspunken

Det har strulat lite med bloggen sista veckan.. ibkland är det svårt att komma in vet inte vad det beror på .. men irriterande är det, man får vara noga att spara utkast medans man skriver ihop inlägg annars kan det hända att man blivit utloggad innan man hinner publicera det man skrivit ihop... och det är inget skoj! Hoppas att du haft en bra dag annars // =)

2007-07-24 @ 22:46:51
URL: http://cyberspunken.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0