Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

5-0!



Vaknade kissnödig i ett varmt och ljust sovrum strax före kl 13.00. Omöjligt att försöka somna om, bara att stiga upp och göra det bästa av dagen. Det var tomt och tyst i huset men på altanen hittade jag en kräfta vid namn Majjan! Jag slog mig ned hos henne men det blev olidligt varmt så vi gick ut på gräsmattan och lade oss i stället. Jag drack lite kaffe och käkade messmörsmackor till frukost där i solen.
Det tog dock inte lång tid förrän vi tok-storknade och bestämde oss för att ta en promenad i stället (barnen och maken var vid en badplats).
Vi trodde allt var stängt idag men av en händelse var handelsträdgården öppen så vi slank in där och luktade på blommmorna! När vi luktat på blommor genant länge gick vi vidare till matvarubutiken för att svalka oss i mejeridisken och införskaffa lämplig mat att grilla till middag.
image348
Blev en tidig middag med Flintastek och färskpotatis med smör och salt och så förstås Tzatziki. (Jo de som var vuxna vid bordet som inte skulle jobba fick ett glas rött också).
Maken och barnen berättade att det varit poliser med stora pistoler vid badplatsen Lida ( poliserna trodde förstås att jag skulle ha varit med vid badplatsen och därför höll de till där) och att de hade suttit i en liten båt ute på vattnet och trängts UTAN flytvästar... det är fina föredömen det!

Efter maten körde vi allihop lite Karaoke, för mig blev det " När löven faller" och "Känn ingen sorg för mig Göteborg" medan Majjan provade diverse sånger och maken tog sitt paradnummer , den smäktande "Märk hur vår skugga" i bästa Tåström-anda.
Kände mig febrig och väldigt förkyld på kvällen, frös som en gnu i duschens varmvatten så det blev till att äta en Ipren för att få lite nya krafter.
Kl 20.15 satt vi uppradade i TV-rummet för att se matchen! Jag fick se de första 20 minutrarna sen var det bara att dra iväg till jobbet. Lyckades fula till mig lite glimtar av matchens andra halvlek på jobbet men kände inte att jag fick ro att njuta fullt ut av vår landskamp på Nationaldagen. Tack pöjkar för 5-0!
Sov gott med er alla, just nu ligger lugnet på jobbet så jag får väl börja pimpa bort nationaldagen från min blogg och hitta på något nytt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0