Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Blixten slog ned hos oss förra gången...


Det blev en väldigt kortvarig urladdning i morse, varade inte ens 10 minuter och det måste ha varit väldigt lokalt! Det regnade inte ens så pass mycket att gräsmattan slutade damma! Det som hände var bara några åsksmällar, lite hastigt regn och katten kom som skjuten ur en kanon in genom kattluckan.

Sist det åskade slog åskan ned i vårt hus, tror det var i höstas? Jag var ensam hemma. Jag stod i köket ca 1 meter från diskbänken. På diskbänken stod en kopp med en sked i.
Plötsligt befann jag mig mitt i åskvädrets öga och en kuslig stillhet uppstod i rummet  precis innan  det small till öronbedövande hårt i skeden i koppen, det blev som en orange piska upp från skeden, lite svårt att beskriva. Sedan blev det stilla några sekunder igen och sen kom en till smäll och det "sprutade"  ur el-kontakterna. Jag kände mig som förstelnad, satte mig på huk och bara hoppades att jag skulle överleva, låter kanske lite fånigt...
Alla TV-apparaterna i hela kvarteret förstördes den dagen. Jag har aldrig varit rädd för åskan men jag kände nu i morse när det kom att jag hade viss respekt för den.
BloggRegistret.se


Kommentarer
Postat av: ejmis

Fy vilken skräckupplevelse!!! Jag gillar inte åska och speciellt inte utan att det regnar!!!

2007-06-10 @ 10:17:23
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: Liza

Läskigt! Hatar åska! usch :( Kram!

2007-06-10 @ 11:36:36
URL: http://www.ThreeOfAKind.blogg.se
Postat av: Sweetangel

Cool blogg
www.gullegumman.blogg.se

2007-06-10 @ 14:32:38
Postat av: Pensionären.

Ingen i hela världen är så rädd får åskan som Pensionären! Tack döttrar för dom gånger jag fått låna era nallar, att hålla om, som ni gav mej,då jag satt i garderoben när det var som värst!

2007-06-10 @ 14:55:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0