Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

dansa på taggarna...


Hur lägger man upp ett trevligt possitivt  inlägg här i sin blogg om possitiva saker och små vardagsbetraktelser en dag som denna när man känner att man fått TA SKIT som man inte är värd, har PMS och mensen knackar på dörren, är svullen, underjordiska finnar, är arg och besviken på någons inkompetens, brist på eftertanke och okunskap om mig!
Jag känner verkligen att jag "dansar på taggarna", motsatsen till att livet är en dans på roser.... ( Förlåt att jag skriver om detta i dag här, hoppas ni inte får besk eftersmak) men inte ens jag fast det låter så här är 100 på topp jämt och idag har jag anledning att vara besviken på en medmänniskas bedömning.
Fy fan vad jag är upprörd  men som tur är har jag inte börjat lipa som jag brukar göra när jag är arg utan sagt i från att man inte får behandla mig på detta sätt, man måste tänka igenom och kunna motivera saker man häver ur sig, för vissa saker gör stor skada att säga!
Hur vänder man denna känsla jag känner just nu? 
Jo... man skakar helt enkelt av sig  och bygger sin skyddsmur högre och ler bredare.
Jag ska gå en promenad nu (kan inte springa av mig känslan nu då jag är så förkyld) sedan ska jag skriva om det possitiva som varit idag.
Ps. Jag vet inte om man får skriva sådant här i sin blogg men jag behöver bara få ur mig det, är snart på banan igen!
image424

Kommentarer
Postat av: majjanw

Det är dålig Feng shui helt enkelt :)
Nä skämt å sido, jag har i mitt lilla näste, vid samma tidpunkt som dej skrivit om en blädag!!!
Klart du får skriva såhär, säker på att alla förstår hur du känner det. Att bara skaka av sig och fortsätta le äter upp en inifrån, MAN MÅSTE BITA IFRÅN OM MAN KÄNNER FÖR DET!
Man får lära sig av kritiken man får men vad som är ännu VIKTIGARE är att LÄRA sig att ta TILL sig av BERÖMMET man får.
KRAMAR!

2007-06-11 @ 17:45:52
URL: http://majjanw
Postat av: tlh

Du få skriva vad du vill, det är din blogg, det finns ingen kontroll förutom de moralvännerna som övervaka och tänker att de vet vad man skriver om fastän de inte vet...
:)

2007-06-11 @ 19:28:45
Postat av: Borthy till tlh och Majjanw!

Tack till er båda.

2007-06-11 @ 19:48:33
Postat av: ejmis

Klart du ska skriva om det du känner för! I din bloggskriver du PRECIS vad du vill!!

2007-06-11 @ 20:51:22
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: cyberspunken

Om man inte fick skriva om bläiga dagar utan bara dagar som är som tussiga moln badande i ett rosa marshmallow-skimmer så skulle bloggandet bli ganska trist... livet har sina upp och nergångar, vill man dela med sig av det så finns det inga hinder, jag läser gärna allt i allafall.. det är ju en del av livet och någonstans är det nog ganska likt hos oss alla... =)

2007-06-11 @ 21:31:57
URL: http://cyberspunken.blogg.se
Postat av: matass

Även vulkaner får sina utbrott, men sedan kan de vara lugna i tusentals år..

2007-06-12 @ 08:45:26
Postat av: Borthy till Mat-ass

Bara synd när man måste spilla lava på fel och otippade grejjer... (jag tyckte dock inte att morgonen var bläig, det kom senare!) Sitter nu och stickar på dina strumpor... Det tog lite tid med vaderna, du har ju stora men sen kommer det gå fort resten! Du har ju också en osedvanligt rak och bra tå-rad! Hi hi!

2007-06-12 @ 09:13:49
Postat av: Monika

Ett liv utan det mörka, jobbiga och "bläiga" skulle sakna kontraster. Det är det mörka som gör att det vackra, fina och minesvärda lyser starkare.
Alla har både ljus och mörker i sina liv, sen kan proportionerna vara olika. Visst är det bra och rätt att fokusera på det positiva, men man har rätt att vara människa också och visa alla sina sidor. Dessutom är det din blogg och bara du som bestämmer vad som "får" skrivas här.

2007-06-12 @ 15:30:27
URL: http://blogg.aftonbladet.se/53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0