Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Förklaring till min GI-attack!

227650-406
Godmorgon!
Jo, jag fick lite frågor om det här med GI. Varför?
Alltså, man kan nog inte påstå jag dras med så mycket övervikt, jag är inte pinnsmal men ganska lagom (tycker jag själv).
Saken är den att jag äter väldigt oövertänkt och onyttigt i perioder, har fokus på annat.... ja, man hittar mig ganska ofta med en kaka i handen tänkandes på något annat och till middag beställs det pizza på jobbet och jag är alltid först ut att hänga på beställningen....
3 gånger som jag minns har jag bantat lite i mitt liv, eller gjort något åt det kanske man ska säga.
1:a gången var efter jag fått min 2:a son så hängde jag med några mammor på viktväktarna. Jag har lite svårt at göra lagom mycket av något.  Ja, ni kan ju bara kolla bloggandet, blir lätt för mycket när jag går lös på något vad det än är och så blev det också med viktväktarna, jag ammade och man skulle äta ett visst antal Points men jag tyckte det var onödigt många..... så jag bröt för jag ville inte riskera sina för att jag inte kunde hålla en bra och långsam nivå.

Gång nummer 2 var i höstas, efter att jag sett semesterbilderna från grekland kan väl tilläggas......
Jag hade på nyår 8 månader tidigare slutat snusa och bytt ut snuset mot chokladbollar.....
Jag köpte böcker om GI och tog till mig det jag orkade, följer på mitt eget vis men jag kan nog inte anses slarvig här heller.
Jo i höstas, det funkade verkligen bra, en metod som verkligen passar mig som är köttberoende sedan barnsben. Man kör en start period med avgiftning på snabba kolhydrater ( allt med socker och mjöl och äter heller inga frukter eller bär under den här tiden, ja absolut inget med kolhydrater den här tiden) Jo, jag vet det är lite farligt, tar gärna emot kommentarer och synpunkter....
När den här första tiden gått drar man sedan ned på fettet och lägger sakta till långsamma kolhydrater, osötat bröd, fullkornsprodukter, potatis, frukt, ja ni vet all nyttig mat som kroppen behöver.
När man plågat sig en tid vill man ju inte pajja det med kakor av okynne så det har för mig funkat riktigt bra, jag har blivit mycket mer strukturerad och skött min mat bättre.... För mig har det helt enkelt funkat och jag har mått bra.
Har man övervikt brukar det ju ge viktnedgång också. En kille jag känner har nyss gått ned 18 kg på 18 veckor! Fan vad duktigt!
Jag vill helt enkelt vara stark och pigg, man har bara ett liv och en kropp, jag har misshandlat min en del fast den alltid ställt upp på mig... det finns bara den förklaringen!
227650-409

Kommentarer
Postat av: A

Jag har testat GI och tycker det funkar bra. Älskar kött så jag har inga problem med det. Gick ner 8 kilo på två veckor....Men jag tycker det blir så dyrt i längden....Billigare med pasta tyvärr....Lycka till förresten:)

2007-06-15 @ 09:16:55
URL: http://amittilivet.blogg.se
Postat av: cyberspunken

Ahaaa okej nu förstår jag =) ha en bra dag förresten nu ska jag dra o jobba ... har jag berättat med vad ännu?? :-D

2007-06-15 @ 09:27:05
URL: http://cyberspunken.blogg.se
Postat av: Majsan

Ja du vem vet!!!knakse vi jhade sprungit på arann men tror det knappast!!!=)

2007-06-15 @ 09:37:03
URL: http://loppansdittochdatt.blogg.se/
Postat av: Carola

Jag har inte testat det
här med GI. Vet inte om man skulle orka hålla reda på allt. Jag försöker satsa på fisk, sallader, låta bli potatis och godis. Älskar och baka, men bjuder mina vänner på bakningen. Man kanske har en del perioder då man vill bara käka pizza, för att man är stressad? Eller så är man sugen på onyttiga grejer pga vitaminbrister? Vet inte. Trevlig fredag.

2007-06-15 @ 12:38:40
URL: http://carolangel.blogg.se
Postat av: Danskan

Nu har jag varit inne och läst igen! Alltid kul att läsa tycker jag! Tack för rolig kväll på "Vedugnen" även om det inte blev en "helkväll" - vi hade nog behövt lite mer vin!? :-) Ha en skön helg!

2007-06-15 @ 13:43:08
Postat av: EsKa

Just d, kom på att du frågade mig om jag ser ut som Homer ? Svar: Nej, jag ser inte ut som Homer, jag är inte som Homer, men jag gillar öl, som Homer. ;-)
Trevlig helg !

2007-06-15 @ 16:11:36
URL: http://eska.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0