Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Fredag morgon, uppe med tuppen igen!

Hur ska kroppen förstå vilken livsrytm som gäller? Jag vet inte. I dag har jag fått följa med äldse sonen och hans klass på utflykt till Sundby gård. Vi har cycklat dit. Vi träffades allesammans i klassrummet i morse klockan 08.00 sen bar det av! Kommer till det.

I går kväll plockade jag ned min cyckel från en krok i garagetaket, den var rejält opimpad och utan luft i däcken då det var en stund sedan jag vädrade den, är ingen cyckelfantast direkt.
Sonen och jag gjorde en deal om att han skulle kunna tjäna en slant om han tog sig an pimpningn och det gjorde han för en kostnad av 20 kronor.
Själv körde jag lite rabatt-vattning och disk kombinerat med ett glas rött på verandan (där jag hade ställt ut bärbara datorn i ljumma kvällen för lite blogg) Om du undrar varför jag unnade mig vin så var det faktiskt min helgkväll igår eftersom jag är ledig i dag och sedan till helgen jobbar igen... vilket liv man har...vissa perioder är värre än andra.
227650-358
I går kväll när jag var själv innan det var dax att hämta barnen hos sina kompisar struntade jag i disk och städ och tog en promenad i den varma kvällen. traskade runt i en timme, satte mig på en bänk vid en sjö och funderade lite. Pratade också en lång stund med en vän i telefon icke att förglömma. Vad lätt det är att glömma de här dagarna som går, det är ju det här som är livet. Bloggen hjälper mig verkligen se och minnas mer... annars ramlar det bara på!
Ja ja, det var i går det. Utflyckten idag var helt fantastisk! Den kommer jag minnas länge, jag kände mig lycklig varje sekund att få vara med! Sådan otrolig tur med vädret också! Som sagt kl 8.00 i morse cyklade vi den ca 1 mil långa vägen ut till Sundbygård med en mellanlandning hemma hos Fröken. Att få komma hem till Fröken var verkligen stort för barnen, att få se en annan dimension av henne! Hon bjöd på hemmagjord körsbärssaft och kakor.
Sen cycklade vi vidare. Varmt, pust! Herregud vad ont i "rövva" det gör att cyckla! Tror jag har enormt överdimentionerade sittben och efter några sekunder på sadeln är hela underlivet ett blodtomt fält! Jag skulle behöva lite decubitusprofylax på sadeln.... kan faan inte förstå de som åker Vetternrundan och sådant.... får man elefanthud? Vill man ha elefanthud där? Nä nog om det, det var en jättefin cyckeltur!
Vi badade nästan allihop, till och med jag vilket inte nog kan kommenteras!

Sedan åt vi lunch under ett stort träd i skuggan, rostbiff och potatissallad, MUMS.
Sen kom överraskningen. Barnen hade alla i smyg tagit med sig exotiska frukter och kaker och annat mysigt som en överraskning för fröken. Några av barnen lurade med fröken ut och plocka blommor medan de andra iordningställde ett fantastiskt frukt och kakbord i gräset! 227650-365
Några av barnen läste dikt för fröken och hon var förstummad! Vi har världens underbaraste Fröken och branen är otroligt fina allesammans! Lite bilder på frukten! Visst ser det härligt ut! Och det var fest att få äta hur mycket man bara orkade!
227650-366
Vi badade mer sedan under eftermiddagen och cycklade hemmåt i absolut värsta hettan! Vi fick lov att stanna till hemma hos Fröken igen och duscha vattenslang med kläderna på för att orka ta oss tillbaka till skolan! Det absolut bästa är ändå att jag troligen och förhoppningsvis kommer att få uppleva allt detta en gång till (ja vädret vet vi ju inte om det blir det samma men kanske med lite tur) då yngsta grabben kommer att få denna fantastiska Fröken från och med i höst och 3 år framöver! Jag kommer troligen få uppleva detta och lägerskola mm en gång till!
Här är världens finaste duktigaste klass!
227650-369
Nu är det kväller igen, eller varm skymning. Det grillas runt om i kvarterat kan jag känna. Själv är jag solo då familjen just nu är en sväng på lantstället i skärgården. Låter inte helt fel men jag ska jobba!
Bloggregistret.se"border="0"/

Kommentarer
Postat av: Anonym

E du stollig :)
Bada redan, för min del får det nog bli en si sådäringa 20-22 grader innan jag vågar mej i.
Badkruka e jag :)
Vilken härlig bild på datorn å vinet, jag blev avkopplad bara av att se det.
Natti natti.

2007-06-08 @ 21:17:38
Postat av: Majjanw

Satt hon månne på samma bänk som jag när jag joggade, vid avlopps-utsläppet, som dock lät som en fjällbäck??!!

2007-06-08 @ 21:27:24
Postat av: Junitjej

Vilken härlig utflykt!

2007-06-08 @ 22:03:55
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Borthy till anonyma Gullefjun?

Hej! Jo det var skitkalllt men det märktes inte så mycket då det var så ruggit varmt på land, en liten av-svalkning! Jag är också badkruka... det är därför det är så stort att jag har badat idag! Det har varit en helt fantastisk dag idag!
( jag har suttit ute och bloggat i kväll också, skönt va!)

2007-06-08 @ 23:57:49
Postat av: Borthy till Majjanw

Kan så varit, lite grod-träsk-varning just vid bänken. Långsjön.

2007-06-08 @ 23:59:18
Postat av: Borthy till Junitjej

Det är verkligen toppen att som mor få hänga med på sådant här! Du har ett värdefullt yrke och tänk på hur många som du betyder så mycket för! Har varit en kanondag!

2007-06-09 @ 00:01:55
Postat av: Gullefjun

Go´morron.
Hoppas du sussat gott.
Det har jag, lillkillen sov hela natten *skönt* även om han vaknade redan kl.05:00.
Än så länge ingen feber :)
Jag har ingen beskrivning av mej på min blogg, men du kan ju lägga mej som en länk istället för i kontakrlistan :D
Ha en härlig dag å glöm inte solskyddsfaktorn.
Krameli

2007-06-09 @ 07:11:46
URL: http://cojjoj.blogg.se
Postat av: majjanw

Gomorron!
Härligt med Blogg Delux på verandan igår. Jag är uppe med tuppen och tvättar. Det blir nog en baka bullar/städa/ tvätta fönsterdag idag för mej.
Tjo!

2007-06-09 @ 08:16:16
Postat av: majjanw

Du får komma och kolla på min balle!
Hoppsan jag menar givetvis balkongen, den är pimpad nu.
Förlåt Pensioneren....

2007-06-09 @ 10:08:40
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: ejmis

Vilka härliga fruktfat!!

2007-06-09 @ 10:19:07
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: Jörgen

Hejsan! :-)
Efter ett par dagars resor till Stockholm och Göteborg, så har jag uppdaterat TheGuide med nya recensioner...och fler kommer de närmsta dagarna.
...
...
Dessutom omröstningen: Vilken Mat föredrar DU?

2007-06-09 @ 11:47:25
URL: http://www.TheGuide.nu
Postat av: Junitjej

Borthy, det är ingen svensk utan en amerikan.

2007-06-09 @ 12:13:45
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Junitjej

Svar till Borthy: Jag kan nog hålla med dig om att bilden är lik Lena Nyman.

2007-06-09 @ 13:17:32
URL: http://junitjej.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0