Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Hur många bevis behöver man?

image443image444
Män är deffinitivt inte från Venus!
I helgen var maken hemma och tapetserade om vår nedre hall när jag och barnen var på besök hos mina föräldrar.
Hallen blev kanonfin och sedan kom ju maken och katten också ned till mina föräldrar på besök.
Varför berättar jag det här? Det som jag sedan upptäckte i dag....
Efter att jag städat badrummet riktigt riktigt noggrannt i kväll, ni vet en längre process med högtryckssprutan och massor av rengöringsmedel... och jag sedan själv tagit en riktig långdusch.
Allt känndes väldigt bra.... jag torkade mig, gick med en handduk runt det nytvättade håret medan jag klädde mig. Tog hårborsten, kammade genom håret riktigt ordentligt... långa borst-tag....
Va faan? ... Vad är nu detta? Vad får jag i håret? Sen ser jag vad som hänt! Maken har tagit tapetseringsborsten, den man borstar ut tapeterna med som det kommer en del tapetklister i, han har rengjort den i handfatet i badrummet, tagit min hårborste och gjort rent tapetborsten med, liksom kammat den med min hårborste!
Ja. Själv känner jag mig skönt stylad i håret nu när jag sitter på jobbet... om jag ser ut att ha fått rikligt med mjäll kan jag säga att det inte är så.... bara tapetklisterflagor som nu torkat, helt naturligt, eller hur?
Bloggregistret.se"border="0"/

Kommentarer
Postat av: Cyberspunken

Åhh jag dör!! vilken knasfnatt haha hur kom han på tanken att använda din borste till att göra rent tapetklisterborsten?!? Det måste ju ha blivit som super hår-gelé!

2007-06-18 @ 23:40:52
URL: http://cyberspunken.blogg.se
Postat av: A

Tack för din fina kommentar....Ja, det är ny profilbild. Det är jag...Omgjord i ett speciellt program. Det låter tokigt det där din man gjorde med hårborsten:)*fniss*

2007-06-19 @ 00:25:12
URL: http://amittilivet.blogg.se
Postat av: Gullefjun

*skratt* Det e klart han använde hårborsten, den var ju närmast...

2007-06-19 @ 06:14:18
URL: http://cojjoj.blogg.se
Postat av: ejmis

Helt overkligt!!Vad hade han för förklaring till detta tilltag?? :-)

2007-06-19 @ 10:44:33
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: Farmor

Ja ni tjejer har ju verkligen fått det där om oss män om bakfoten. Vi är inte alls planetariska av oss utan helt enkelt väldigt jordnära och praktiska och tar det som finns till hands. Starkt jobbat Mr B =)(fast jag kan inte låta bli att undra hur han kom på idén)

2007-06-19 @ 12:29:49
Postat av: Borthy till Farmor!

Vad glad jag är att du tittar in här i bloggen! Vad sägs om att ev träffas en sväng helgen efter midsommar i byn? Kan det passa ev? Skulle vara trevligt att träffa dig och H. Jag hör av mig framöver men till dess hoppas jag vi hörs i bloggen. Skulle vara kul om du ville börja blogga också!

2007-06-20 @ 06:46:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0